Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Átereszt egy tű?
Szintén ugyanez a motorhoz keresek 2db tűt a karbiba.Szetszereles,takaritas kozben kiderult hogy kopott es atereszt...ha van valakinek eladó engem erdekelne!
Most vagyok ugyan ebben a szituban...Tank leszed,kipucol.Ac pumpat cserelnem kellett es a karbisort is bontottam mert takarittani kellett :( Sajnos az állásban berozsdalt a tank amit a keves uzemanyag vegig levitt :(
Sziasztok !

Segítséget szeretnék kérni , mivel a típus ( ZZR600 , '99 ) amit beszereztem számomra még ismeretlen.
Külföldi vas ( olasz ) , de nagyon szép , eredeti állapotban , sérülések nélkül , egy idősebb tagtól, aki látszott hogy gondos gazdája volt.
A jelenség:
Üzemanyag szint elég kevés a tankban , már tartalék állásba volt, kipróbálás után leállítva , szállításra járműre rakva, otthon újra elindítva minden ok. Másnap tank feltöltve üzemanyaggal , indítózás.... és semmi.... Azóta csak teker az önindító , de nem indul be. Nem tudom , hogy milyen vonalon induljak el. Üzemanyagot kap , benzincsapot megnéztem. Mást még nem tettem vele. Kérdés , hogy mi okozhatja ezt , És merre induljak el?
Köszönet előre is.

Zsolt
mivel sehol nem volt infó, nem mertem elmenni...
bocs, h csak most reagálok, éppen túrázunk, nagyrészt (szerencsére) nettelen vidékeken... a sidecar futamot még év elején töltöttem fel, akkor szerepelt is a naptárban, de végül úgy tudom, h Fiuméba vitték a versenyt
Megnéztük a gyári kawa színkatalógusban és ott ez a szín "RED" -ként van megjelölve.
bizony
jól mutatnának egymás melett
Van akinek lila,van akinek fekete,sőt olyan is akad akinek barna. valójában nagyonmély meggybordó ,de csak napfényben derül ki közelről
Kiváncsi leszek hogy mit szólnak hozzá a yardok majd, mert a forgalmiban még piros a kicsike
Tökéletes...az én szépségem is ilyen szinű
Szerintem fekete
Ment a mail

Akkor ezt gyorsan beszéljük meg
Szia!

Pl nálam
Sziasztok!
Égen-földön keresek '98-as zzr600-hoz jobboldali kormánycsutkát. Valaki tudna segíteni? Egyszerűen sehol sincs :(
6000km a hezag ellenorzes ideje kawakon.
Gondolod van nyomatekkulcsom meg hezagmero gurulj elnem laksz messze.

Melegmotornal jobban kijon ha hatareseten a keverekarany vagy a gyertya allapota vagy a feszultseg a trafon. Ennyi idos motornal mindbol kapgy picit es mar a 0.8ra novedett hezag nagy a gyertyan....
Népítéletet kérek az új fényezésről!
Én Újra szerelmes vagyok
Nem ma volt ez hanem egyik este a heten. Gyertyahezagot egy eve nezettem. Hnap rameretek azokra amiket irtal. Csak igy mar el tudunk indulni vmin. En a benzinpumpara tippeltem vna. Vagy inditozik barmedig es nem indul de ha leveszem a gyujtast visszaadom epp h teker de mar indul is.
Meg azért ma elég meleg volt. Egy fos kályhacsőhöz a gyári dob helyett nagyon dúsra kell karburálni az alját, akkor az olyan tákolt szarok 40fok melegben néha-néha csak egy pici gázhúzással indulnak be. Rendesen bekarbuált motor gázhúzás nélkül indul start gomb nyomásra, a többi csak vicc.
Gyertyahézag előírt értéken?
Leállítás után 30perccel az akksi kapocsfeszültsége előírt felett?
Trafón a gyújtás pozitív mennyi?

Teljesen logikus, hogy dög meleg motornál leállítás után és inkább rövid távon jön elő a "nem indulás" elsőnek....
Szép jó estét! Kisebb probléma akadt a zzr600al.( Ritkán szólok hozzá a forumhoz elismerem). Jelenség : Meleg a motor megálltam egy trafiknál 3perc volt az egész motor leállit. bemegyek. indulnék kulcs elfordit önindito megnyom. inditozik de nem indul. gyujtás le inditozás ismét. és indul egyböl ahogy szokott. Nos ez a jelenség folytatódott ithon mikor hazaértem és probálgattam ezt . gyujtás rá inditózik 10mp-ig is de nem indul. gyujtás le utánna indul egyböl. utánna megint nem megint nem de utánna indul pöc röff. kipörög szépen nem fullad. valami konktakthibára gyanakodnék de nemtudom hogy merre is induljak el. esetleg akinek hasonló volt már vagy van valami ötlete szivesen meghallgatnám. Kicsit idegesitö mert attol félek hogy elöbb utobb utánna sem indul be
http://www.sportmotor.hu/motor...

Erről tudsz több infót? Látom te raktad fel!
Googleba beírtam de nem dob ki semmit, lehet én vagyok a béna, de érdekelne a program...
Ez egy professzionális multiméter volt, nem teszkós fosadék. Habár nem értem, gondolom ha a teszkós ezer forintos is mér szakadást ugyan azon az elven méri mint az 50ezer forintos profi. Vagy tévedek? Na majd most a hétvégén kiderítem mi a gyík van