Hello!
Vagy 2008 óta látogatom a sportmotort,
Az adatlapom ki van töltve,
a motorom ott volt a legutóbbi zzr találkozón.
Mások is látták hallották ...
ez egy fórum, nem érzem úgy hogy ide nem illően fogalmaztam volna.
hogymennek a zzrek? beírod a hahun és kiadja.
azért kérdeztem mert nem mindegy hogy 200 ért kell lefosott kilóméterkő ami még vontassa vagy esetleg van elképzelés esetleg, milyen évjárat széria stb.
Szerintem ha visszaolvasol lathatod hogy hoztam a szokasosnak mondhato udvarias format: koszones, normalis mondathasznalat stb.
S az agyvizem akkor szokott felmenni amikor ismeretlen emberek odavetnek fél szot es csodalkoznak ha vki tukrot tart elejuk..
De igy hogy tulestunk a bemutatkozason konkretumot nem tudok mondani mert nem ismerem a zzr arakat. Egy a biztos hogy jo muszaki allapotu motorra van igeny de az esztetikai megjelenes nagyjabol mindegy mert boritekolhato a doles vagy kisebb eldobas.
udvozlettel
Keresek (elsősorban Kelet-Magyarországon) Kawasaki szervíz pontot/illetve szerelőt egy ZZR1400-as injektor szinkron, szelephézeg ellenőrzés ill. állítás végrehajtásához.
Elvárás:
-elérhető legyen telefon ill. emailben
-amennyiben én udvariasan köszönök, ezt Ő(k) is viszonozzák
-elmondom a problémát, adnak egy árajánlatot
-amennyiben elfogadom, időpontra megjelenek, illedelmesen megvárom míg a művelet elkészül
-kiállítanak egy számlát, garanciát vállalnak a munkájukra
-épn kifizetem az előre megállapodott összeget
-elbúcsúzunk majd visszajáró vendég leszek (pont)
Rossz hírem van...
A kínai tárcsa két fékezés után tányér alakú lesz.
A bontott tárcsa korától és kopottságától függetlenül mind görbe mert a gyári ugye nem "úszó" tárcsa.
Én kénytelen-kelletlen most veszek egy pár EBC MD4022X-es tárcsát (ismeretségi körben évek óta van ilyen és első osztályú közútra és pályára is) illetve a hozzá való EBC HH betéteket, és igen, a költség rémisztő, majd 130ezer.
Adott egy 1100 ZZR és lógnak az első tárcsák.
Szerintetek a szegecseltetése jó megoldás lehet ? Ha igen merre érdeklődjek ?
Viszont, ha csak csere segít akkor mit gondoltok a bontott tárcsákról ? Az új ára elég borsos, a kínai cucc meg ki tudja meddig bírja.
Vagy 2008 óta látogatom a sportmotort,
Az adatlapom ki van töltve,
a motorom ott volt a legutóbbi zzr találkozón.
Mások is látták hallották ...
ez egy fórum, nem érzem úgy hogy ide nem illően fogalmaztam volna.
hogymennek a zzrek? beírod a hahun és kiadja.
azért kérdeztem mert nem mindegy hogy 200 ért kell lefosott kilóméterkő ami még vontassa vagy esetleg van elképzelés esetleg, milyen évjárat széria stb.
Na jóéjt :)