Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Kis segítség kellene, gondolom már sokan cseréltetek olajat ZZR-1100-be, én még nem. Jól látom, a szűrő ott van a leeresztő csavar mellett ? Hol a beöntő bal oldalon ? És a nívó az az üvegablak ?
A segítséget megköszönöm .
Szia!
minden képen kell egy pipát szereznem. jó bele az 500-as is ?
nem értek hozzá annyira azért kérdezem. köszi!
Köszi . Újból viszont párba kellene cserélni . Ha nem jön össze kereslek !
ha nem találsz jó állapotú, olcsó bontottat, keress meg, és kitalálunk vmi kevéssé fájdalmasat az újra.
Közben megtaláltam köszi :)
A címét vagy tel. számát tudod a bontónak ?
Hali!
Ha még érdekel a pipa nekem van több is.
500-as D modelles volt.
Dunaújváros mellett vagyok!

üdv:laci
lóg?
Ha minimum felett van újra kell szegecselni de a szegecs se olcsó...

Kakasdi bontóban mindig minden van de legdrágáb bontó viszont olyan, min egy szatócsbót mindene van raktáron :)

ebay.com n bontott? Tudom lutri, hogy olyat küld e postán a külföldi ami kell, de külföldön nagyobb a választék.
köszi!
1100 -as ZZR jobb első féktárcsa nincs valakinek ? Az enyém nagyon lóg már de újonnan csillagászati az ára .
botot akkor kawaszeki zx9r fórum....
vagy ha új kell ami drága móka akkor zöldi a bandit fórum....

Az utángyártott szar ngk t nem javaslom(szigetelése, statikus porvédelme, stb stb gyengébb minőség....)
SZIASZTOK!
EGY DARAB GYERTYAPIPA KELLENE NEKEM.ZZR 600 -91ES ( eltörtem)
köszönöm! hétvégén úgyis pesten járok majd megnézem :)
az hol van helyileg, és milyen áron?
Szerintem ilyet inkább csináltass, fél nap és megvan, viszed az eredetit és kész.
Kawaszatiéknál (már nem ott de ugyanabban az udvarban
vagy a Reno udvarban is Budapesten.
ha jól néztem középen fúj ki, de ahogy Scalare is mondta, minden csak kreativitás kérdése
Pl Nálam!
Üdv! 250-es ZZR-hez (95-ös évjárat) keresek kilóméteróra spirált! Hol lehet ilyet beszerezni korrekt áron?
Szerintem ez kiküszöbölhető. Igazából némi kreativitással mindent meg lehet oldani :)
jól néz ki! de nem fogja "befújni" a kipufogógázt a dobozba?
Írtam mailt
És mik a feltételei a szolgáltatásaid igénybevételének?
Komárom Esztergomon belül merre vagy elérhető?
Motorra inkább csak összekötő. Nem tudok menő préselt véget csinálni.
Szia! Koszi! Kesz kipufogokkal foglalkozol vagy Te is szoktal kipukat csinalni?
Szerintem mindent meg lehet oldani :) Kreativitás és közdarab kérdése. Szerintem katalizátor lehet az ami alul van. Ha nem sikerül akkor szólj. Szoktam kipufogókkal foglalkozni :)