De akkor miért nem húzol rá egy olyan dobot, aminek számodra lúdbőröztető a hangja?
Én amúgy imádom a nagy ZZR-ek gyári kipuffancsának hangját. Szolíd, mégis kellően öblös, amolyan kultúráltan erőt sugárzó. Önként sosem cseréltem le a gyári 4:2-be rendszert sportosabbra. Persze volt olyan ZZR-em, aminek a megvásárláskor 4:1-be rendszere volt, de annak meg is lett a keserű eredménye. Ugyanis annak is imádtam a hangját. Ha jól rémlik, akkor egy szép LASER dob volt rajta. Annyira imádtam, hogy egyszer a Hringen annyira belefeledkeztem a hangmámorba, hogy egy bődületes kihúzatás után szinte beleájultam az élvezetbe és későn eszméltem, hogy "jön" a célegyenes végén a kanyar, minek következtében jól megfetrengtem a sóderágyban a mocival.
Hááát, nem volt őszinte a mosolyom utána. :-(
A motor egy rendkívűl megkímélt, gyári fényű, sérülésmentes 1100-es volt. Egészen addig...
Valaki akinek van eredeti ZZR 1100-as kipufogója , le tudná nekem fényképezni a kipufogón lévő "E" számot ?
Műszakira menne a motor és olyan dob van rajta amin nincs "E" szám . Meg lehet oldani ha viszek egy képet olyan dobról amin van , ezt mondta a vizsgaállomáson egy szerelő .
Vagy van e eladó gyári dob feleslegesen valakinek ?
Esetleg érdekel valakit egy ZZR400-as blokk, kompletten, karburátorok nélkül, egy dugattyú hiányzik belőle és egy szívószelep, továbbá úgy tudom síkoltatni kell a hengerfejet és egy 1000Ft-os csapágy rossz még benn, konkrétan a kuplung kiemelőcsapágya.
Eladó lett a ZIZI-m-friss műszakival,ha Valakit érdekel! http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Nagyon megbecsültem!E-mailre szívesen válaszolok,képet küldök,ha kell!kawasanyi@gmail.hu
Mai nap termése... Az utolsó 10km-en 80-90 körül elém ugrott egy éles sarkú kátyú... Persze mint Magyarország egész területén itt is ki volt rakva, hogy szar az út 1000km-en keresztül... Egy kicsit elrontotta a mai élményt.
Sziasztok!
ZX400K levegőszűrőt és első indexet tudna valaki szerezni? '94es D modell. légszűrőt nem találtam kifejezetten ehhez, képek alapján meg egyik sem passzol hozzá... Esetleg valaki...?
Úgy ám! Még az 1,1-est is csak 170-175 centi testmagasság vagy felette ajánlom, kisebbek ha kipróbálják, mindig panaszkodnak, hogy messze van a kormány és, hogy nem ér le a lábuk rendesen bár az orvosolható az excenteres láncfeszítő átfordításával amivel nyerhető pár centi. Csak ugye orrára állíva meg még jobban fordul pedig amúgy sincs még egy ekkora bálna ami ilyen könnyedén kanyarodna.
90 -es ZZR 1100 -ra keresnék doboztartó konzolt . Nem tudtok valahol ilyet ?
Sürgős lenne , mert szerveződik az Erdély túránk és még ez nagyon hiányzik .
Én amúgy imádom a nagy ZZR-ek gyári kipuffancsának hangját. Szolíd, mégis kellően öblös, amolyan kultúráltan erőt sugárzó. Önként sosem cseréltem le a gyári 4:2-be rendszert sportosabbra. Persze volt olyan ZZR-em, aminek a megvásárláskor 4:1-be rendszere volt, de annak meg is lett a keserű eredménye. Ugyanis annak is imádtam a hangját. Ha jól rémlik, akkor egy szép LASER dob volt rajta. Annyira imádtam, hogy egyszer a Hringen annyira belefeledkeztem a hangmámorba, hogy egy bődületes kihúzatás után szinte beleájultam az élvezetbe és későn eszméltem, hogy "jön" a célegyenes végén a kanyar, minek következtében jól megfetrengtem a sóderágyban a mocival.
Hááát, nem volt őszinte a mosolyom utána. :-(
A motor egy rendkívűl megkímélt, gyári fényű, sérülésmentes 1100-es volt. Egészen addig...
Ez lett a végeredmény:
A gyári rendszer már nincs meg, én a Devil 4:1 rendszerre húzott ZRX1200R dobbal járok ami idegesítően csendes.
Műszakira menne a motor és olyan dob van rajta amin nincs "E" szám . Meg lehet oldani ha viszek egy képet olyan dobról amin van , ezt mondta a vizsgaállomáson egy szerelő .
Vagy van e eladó gyári dob feleslegesen valakinek ?
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Nagyon megbecsültem!E-mailre szívesen válaszolok,képet küldök,ha kell!kawasanyi@gmail.hu
ZX400K levegőszűrőt és első indexet tudna valaki szerezni? '94es D modell. légszűrőt nem találtam kifejezetten ehhez, képek alapján meg egyik sem passzol hozzá... Esetleg valaki...?
Sürgős lenne , mert szerveződik az Erdély túránk és még ez nagyon hiányzik .