Ok! Kösz. Kutya által belinkelt relét megveszem aztán nekifutok még 1x. Habár olyan hű de valami nagyobb fényerőt nem adnak :( De bár elvileg kevesebb áramot fogyasztanak, hátha belesegítek így Paksba?
Szia Thunder,
Nekem ledes izzók vannak bent, természetesen az indexrelé is cserélve lett (bal oldalon aksi mellett), és tökéletesen működik.
Más kérdés: A dobozaim miatt lentebb kellett raknom, ami nagyon nagyon otrombán néz ki. Ötleteltem, és éjszakákat nem aludtam, de úgy néz ki van fény az alagút végén. Találtam egy (jajj de fáj kimondanom) suzuki gsx-r 600 k6 kipufogót, ami ránézésre, és saccolva felrakható lenne, mert rövid, nem kell felhúzni, stb stb.
Szerintetek megvalósítható? Vagy más alternatív ötlet?
így van, a PR4 tényleg lenyűgöző. éppen nemrég próbáltam, remek darab, és érthetetlen, de állítólag még tartósabb, mint a hármas. éppen előttem ment egy hondás srác pr4-en, majdnem 300 kilós Crosstourerrel - végig lábtartón a kanyarokban azért az elég beszédes
Sziasztok!
Rég jártam erre, és bocs, de most is csak hirdetni jövök... Ha tudtok valakit, aki szeretne egy jól tartott, megbízható, szépséges kis kezdőmotort, megköszönöm, ha megemlítitek: http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ha a delikvens komoly szándékkal érkezik, akkor légyszi hozzon egy 100as csomag papírzsebkendőt!
Köszi!
Tudok segiteni! Adatlap!
Egy haverom szeretne venni új ZZR 1400-at, tudtok-e megbízható kereskedőt.
Előre is köszi
Nekem ledes izzók vannak bent, természetesen az indexrelé is cserélve lett (bal oldalon aksi mellett), és tökéletesen működik.
Más kérdés: A dobozaim miatt lentebb kellett raknom, ami nagyon nagyon otrombán néz ki. Ötleteltem, és éjszakákat nem aludtam, de úgy néz ki van fény az alagút végén. Találtam egy (jajj de fáj kimondanom) suzuki gsx-r 600 k6 kipufogót, ami ránézésre, és saccolva felrakható lenne, mert rövid, nem kell felhúzni, stb stb.
Szerintetek megvalósítható? Vagy más alternatív ötlet?
Köszi előre is
77-6 ezertől tudsz esetleg valahol jobb árat?
A PR3 PR4 viszont egy árban van...
Gondolom, akkor már a 4
Gumi vásárlás előtt állok (1100-as).
Véleményeket kérnék.
PR2 vagy Pirelli Angel ST? Árban egyezőek.
Köszi.
Nézz utána. E számok elárulják.
De más is lehet :)
Csaba
Rég jártam erre, és bocs, de most is csak hirdetni jövök... Ha tudtok valakit, aki szeretne egy jól tartott, megbízható, szépséges kis kezdőmotort, megköszönöm, ha megemlítitek:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ha a delikvens komoly szándékkal érkezik, akkor légyszi hozzon egy 100as csomag papírzsebkendőt!
Köszi!
Más valaki tudja hol van az az izé ami helyébe kell amazt a hogyishívjákot beizélni?