Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Ajándékban részesül a legfiatalabb, legidősebb, legtávolabbról érkező résztvevő és a legidősebb motorral érkező!"

És nincs műszaki a trofi MZ -n :(
Pedig egy ajándékért elpöfögtem volna 70 -nel :)
leginkább ameddig ott leszünk a met.hu-n éppen néztem, annyira nem ír vészes időt, csak szelet meg néhol záport, azt is csak délután/estére.
Szia!

Én tervezem, hogy megyek, bár elég rossz időt jósoltak szombatra, illetve lehet, hogy csak estére.
Kb. meddig tart a program?
hétvégén jön valaki a velencei tóra az évadnyitó gurulásra?

Szezonkezdő gurulás, szombat 11 óra
Szomolnok, egyik kedvencem Jahodnval egyutt a kornyeken . Csak epp ilyenkor tel utan Szomolnok nem a legjobb, tul sok a kavics meg a sar .
Ja es azert MO-on is van par motorosnak valo ut .
Erre csak ezt tudom válaszolni. Irigyelek titeket jó kanyargós ut van a szlotákoknál ;)
Bocs pont nincs a telón a Dobsinai kilátós kép már letöltöttem pendrive-re
mai 200km kiruccanas
Bocs , át ment . Egy pontal több volt a kelleténél :D
Arra sz e mail címre nem megy át ! Azt írja érvénytelen :(
Oks dobj egy mailt.
Láttam a videódat , nagyon veszi a lapot . Írok egy e mailt és ha lehet cseréljünk már tel.számot . Fel venném veled a kapcsolatot , és megírom hogy kihez vinném berénybe .
A szigeteletlen vezeteket elkell tavolitani, baleset forrasa lehet.
Bocsi de tabletten lusta vagyok ekezetet potyogni
Remelem a szinkront nem olyan csinalja, mint aki a vezeteket felhozta :-(
Elindul az ha csalogatod, berény mellett lakom, szinkronhoz is van műszer, adatlapomon vidi, hogy veszi a lapot szinkron utan....

Legtobb kawan a benyapumpa akkorkap feszultseget ha jar a motor vagy nyomjak startgombot.
Sebessegbe,lehajtott oldaltasszal csak z oninditorellet tiltjak le.ac t nem!
Berak egyes, oldaltamasz lehajt es a kuplung nem behuz! De a fet huzd be biztos ami biztos. Startgomb nyom amig kerreg a pumpa....
Igen , tudom . Most jelentkeztem be Jászberénybe egy motorszerelőhöz karbiszinkronra . Megvettem a motorolajat , szűrőket , láncot letakarítottam úgy hogy remélem jöhet a szezon . Ezeken a korai ZZR 1100 -on a benzinszivattyú nem indul el rögtön ha gyujtást adok ? Az előző tulaj egy szál vezetéket hozott fel az akkuhoz és azt mondta hogy ha sokat áll a gép akkor ezt hozzáérinti a + saruhoz és felnyomatja a karbikat a szivattyúval . Ma kipróbáltam és némi "krepegés " hallatszott a szivattyú felől és utána elhallgatott .
Karbantartani akkor még évente karba kell :-)
Akkor Nálad is zajlik az élet úgy látom . Köszi , lehet hogy igénybe fogom venni a "távsegítséget" bár az lenne jó ha nem kéne mert akkor tökéletes a gép :)
Fékbetétekről még annyit, hogy a 600-as könyve azt írja, hogy minimum vastagság (Brake pad minimum thickness) 1 mm, gondolom ez a hordozó acéllemez vastagságát nem tartalmazza ami még 3mm. Az én betétjeim 5-6 mm között mozognak (első betétek, a hátsó az rendben van). Szerintetek cserés, mert én szívem szerint cserélném.
Hali!Szétment a 4.a váltómba :(
Segítség kéne,és egy bontott váltó a mociba!
2006-os Zx-10R Ninja
Előre is köszönöm!
Érdekelne a véleményetek is,lehet a gyorsváltótól ment szét?
http://www.motostyling.hu/webs...

Kapsz náluk Hiflo olajszürőt is.
Légszűrő, ha meg gyári az mosható asszem a 400 -n is.

Fékbetét ügybe meg keresd Zöldi nevű felhasználót a bandit topikból, sok fajtát tud legjobb árom!
Sziasztok!

Most akarok bevásárolni a motorhoz. ZZR400

Olajszűrő, levegő szűrő, fékbetétek, olaj. Ki milyen márkát ajánlana. www.motoralkatresz.eu ról szeretnék rendelni, vagy ha valaki ismer jobb/olcsóbb oldalt az is érdekelne :)
Aha. Egyelőre nem akarom, majd ha lejön a tank valami miatt akkor megnézem, meg akkor még egyszer rákérdezek, hogy pontosan melyik is az

Egyébként miután beindult tökéletesen működött, mint tavaly.

Még csak az sincs, mint rossz szinkronos motoroknál szoktam látni, hogy alapjáraton az egyik kipufogó így füstöl a másik meg úgy :D

Meg az előző tulaj állítása szerint tavaly nyáron szakadt le a szeleptányér és a felújítás során a szinkront is beállították, tehát egy év se telt el.
Meg most nincs az az Isten, hogy én egy darabig ha nem muszály levegyem a tankot, mert már elkopnak szerencsétlen menetei annyiszor le lett véve az elmúlt 3 hétben :D

Köszi mindent.

A motorozást próbálgattam tegnap, de nekem a sisak alá sapka kellett, mert 30km sapka nélkül rögtön adott a füleimnek, úgyhogy nem nagyon kívánom még a hosszabb motorozást ebben a "hidegben". (Egyébként már kellett, hogy menjek egy kört vele :) )
neeeem.

Az uszóházat levenni méretpontos ph2 csavarhuzó és kiszedni a tüszelepfészket.
A fészekre van húzva O gyűrű.
9*1,2mm benzinálló

Ha nem megy inkább ne babráld el...
Sziasztok.olyan kérdésem lene hogy új motorgumiban mi az a korhatár amit még érdemas felraki?!