nem tudom mennyire nézik de legutóbb is amikor vittem a hondát a 2 műszaki között kb 15km ment az órába és semmit se szólt senki
ezt a csavarhúzóst gyakorolt a régi órán aztán az újon csak egyet fordítasz és a 36 ból lesz 46
egyszer próbáltam de könnyen sikerölt ezt a kicsi vékony műszerész csavarhúzót használtam
ha ügyes vagy akkor meg tudod oldani egy vékony csavarhúzót betolsz a számok közé és átfordítod
a fúrógépes szar megoldás, megy a fúrógéped vagy 4 napig folyamatosan(egyszer próbáltam az xt-n max 80ig tekerte)
esetleg valami kicsike villanymotorral gazdaságosabb lenne a hajtás
NA jólvan de hogy bizonyítom? Ennyi erővel mindenki mondhatná hogy csak szétesett és ezért van benne 0km. Sztem ahol pénzt lehet vkin behajtani ott megteszik
furógép, magnómotor, stb.
Rugalmas tengelykapcsolónak megteszi egy gumicső.
Csőbe dug bele a spirál végét meg a motor tengelyét is, furó esetéb befogva a tokmányba egy darab szart(pl. hegesztőpálcából 2centi).
Spirál házát meg a motor külsejét rögzitsd le(szigszallag,vagy cukorspárga)
Ésszel pörgesd bele kb. 100km/h hoz tartozo fordulatot bír.
2-4ekm után egy csepp friss olaj a spirálba!
Sziasztok! Vettem a géphez egy új műszerfalat mert a réginek nem működött a napiszámlálója. Egy a gond, hogy az eredetiben 48ezer km van az újban pedig csak 36ezer. Hogy pörgessem bele azt a 12ezer kmt? Na ez csak azért baj mertén 40ezer km-el vettem a gépet és műszaki vizsgán szétszednek az óravisszatekergetésért. Ötletek?
Peeterrel egyeztetve arra jutottunk, hogy meghívnánk a társaságot egy szezonkezdő gurulásra, már az első tavaszi (azaz 15 fok feletti) hétvégén. A szezonzárótól eltérően ez nem (csak) túra lenne, inkább a Duna-parti hagyományokat felelevenítve egy kis gyakorlással, szó szerint bemelegítéssel kezdenénk az idényt. (Jómagam már kerültem egyet a Bálnával, elhihetitek, hogy nagy szükség van rá )
Kérem, aki részt venne egy ilyen mókán, feliratkozással, a lista átmásolásával jelezze, hogy a létszámot látva készülhessünk egy kis harapnivalóval, ásványvízzel, és egyáltalán, hellyel ésatöbbi.
Kora-tavaszi bemotorozás (Pest környéki helyszínen). Résztvevők:
- Peeter
- Barbi
- Kutya.
- Witya
- Scalare
- Mis001
- Skyfox
- KisGezo (időpont függvényében)
- Milka ( ha már nem képes rá Én megteszem )
Peeterrel egyeztetve arra jutottunk, hogy meghívnánk a társaságot egy szezonkezdő gurulásra, már az első tavaszi (azaz 15 fok feletti) hétvégén. A szezonzárótól eltérően ez nem (csak) túra lenne, inkább a Duna-parti hagyományokat felelevenítve egy kis gyakorlással, szó szerint bemelegítéssel kezdenénk az idényt. (Jómagam már kerültem egyet a Bálnával, elhihetitek, hogy nagy szükség van rá )
Kérem, aki részt venne egy ilyen mókán, feliratkozással, a lista átmásolásával jelezze, hogy a létszámot látva készülhessünk egy kis harapnivalóval, ásványvízzel, és egyáltalán, hellyel ésatöbbi.
Kora-tavaszi bemotorozás (Pest környéki helyszínen). Résztvevők:
- Peeter
- Barbi
- Kutya.
- Witya
- Scalare
- Mis001
- Skyfox
- KisGezo (időpont függvényében)
- Milka ( ha már nem képes rá Én megteszem )
Össze kell hasonlítani és a legjobbat megkeresni és közvetlen velük kötni, mert az alkuszok megszopatnak... Nekem megkötötték úgy a biztosításom, hogy nem is lehetett volna úgy, és még meg is akartak büntetni. Pont akkor adtam el a motort és ugye így új biztosítónál új motorral kezdtem és amúgy is A00-ban voltam. Mondjuk én olyan biztosítást kapok, hogy fúj xD 400ccm-es Sportmotor 21 év. Kiemelten veszélyes vagyok a biztosítók számára, akkor is ha a jogosítványom megszerzése és az első motorom vásárlása (4éve) nem volt semmilyen balesetem.
Jó biztosítót?
Alkuszoknál hasonlítsd össze a lehetőségeket,jobbat nem tudok.(mint például a netrisk-ez nem a reklám helye)Nekem a ZXR750-re olcsóbb volt a biztosítás,mint most a kis 400-as ZiZire.... a fene se érti az árképzésüket
Olaj,nekem a ZXR-nél bevált,így most a ZZR is ezt kapja:Agip Racing 10W60.
Benned bíztam!
Én is K&H-s vagyok, de még mindíg nem fogom fel, hogy miért nő az éves biztosításom, amikor nem volt baleset, és A0-ból, B1-be lépek...
Szerencsére amikor még Zizim volt akkor engem elkerült ez a fesszabályzós történet, de helyette kaptam váltós mókát kétszer is. Az elég volt...
Akkor amire éppen futja ezek közül az lesz a motorban. Mellesleg az enyémben is az van amit még tőled vettem.
a "jó biztosító", ahogy írod, kb. olyan, mint az örökéletű fesz.szabályzó a ZZR-en: állítólag létezik, de még senki nem látta jómagam a K&H-nál, mert olcsó, de jónak nevezni szimpla hazugság lenne.
az olajkérdés már bonyolultabb, mi most éppen Castrollal járunk, de csak azért, mert éppen akkor volt akciós, mikor cserélni akartuk a vasakban... amit soroltál, az mind messze jobb olaj, mint amit előír a gépkönyv, szóval hiba nem lehet velük.
(ps. iratkozz fel a bójázásra, ha csatlakoznál! részletek lejjebb...)
Régóta nem írtam ide, ezúton is üdvözlöm az ismerősöket:
A teljesség igénye nélkül: Kutya, tHUNder Misi, KillBill, Peeter...
Lenne két kérdésem hozzátok.
Az első: - Most jön a KGFB váltásomnak az időpontja, jelen esetben A0-ben vagyok, tehát most ápr. 19-én megyek át B1-be.
9000 Ft-ot fizettem az elmúlt évre, és most a legolcsóbb is 9500 Ft.
Tudtok valami jó biztosítót? Már az is furcsa, hogy nem csökken, hanem nő az éves biztosítási összeg.
A másik az olaj... Tudod ahány ház annyi szokás. De!
Most Castrol Power 1 Racing 4T 5w-40 van benne.
Szeretnék váltani, vagy Motul 7100 vagy ha lesz rá keret 300V-re, vagy Fuchs PRO4-re.
Ki mit gondol a két olajjal kapcsolatban?
Szeva!
Szervizkonyv szerint lekene vennem az olajhutot is az olaj cserélésekor. Ti leszoktátok? Elozo cserekor nem vettem le és simán kijott belole az a 3,2 - 3,4 L némi dontogetéssel .
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy hideg motornál van első világításom viszont ha bemelegszik ,és a fesszabályzón már tojást lehet sütni akkor megszűnik az első. a hátsó az jó.Már olvastam hogy a zzr nek gyenge pontja 94es 600-as. Megadta magát ez lehet a probléma vagy valami más? mennyire szabad melegednie a fesszabályzónak mert az enyém kurva forró.
igy tavgyogyitani nem lehet hogy annyira nem ertesz hozza...
jovoheten is van vasarnap :) vagy szombat delutan.
en szombat delelott pihizek az agyikoba, nincs. az a penz, csaj, motor, amire felkelek 11elott.... :)
Gyújtásnál azt néztük, hogy nagy, erőteljes szikrát ad.
Szelepek ha ősszel zártak, csak nem ment a tömítettsége áltában? :o
Egyébként az aku tekerte mint az őrült, tehát biztos volt feszültség, de próbáltuk úgy is, hogy feltoltuk egy nagy hegyre (majd megszakadtunk) és meggurítottuk, tehát olyankor az önindító nem vett le feszültséget és olyankor is csak ugyan az, majdnem elkapja, utána meg csak a kipufogóba durrant egy párat, gondolom azért mert ez is olyan amiről már hallottam, hogy két hengerhez van egy trafó, és mindkettő ad egyszerre szikrát, az egyik a kipufogó ütemben, a másik rendesen amikor kell, vagy valami ilyesmi.
(Úgy néz ki minden fúvóka tiszta volt)
A vasárnap sajnos valószínű nem lesz jó, nem fogok ráérni :/
ezt a csavarhúzóst gyakorolt a régi órán aztán az újon csak egyet fordítasz és a 36 ból lesz 46
egyszer próbáltam de könnyen sikerölt ezt a kicsi vékony műszerész csavarhúzót használtam