sziasztok a problémám az volt hogy a motoron nem volt alapjárat mikor megvettem tehát kénytelen voltam szivatóval hazahozni de nem okozott nagy problémát mert csak pár kilómétert kellett vele jönni,viszont pörgrtni kellett,hogy legalább 4000-et forogjon mert különben megfulladt. Itt a fórumon kaptam segítséget hogy pucoljam ki a karbit,meg is jött az alapjárat de hirtelen gázadásra fullad. Ha lassan húzom a gázt akkor szépen kipörög és ha eljut 5000-ig akkor onnan már tökéletes de az alsó tartományban megfullad.A kérdésem az volna hogy a karbi szinkron okozhatja ezt a problémát? Ja a motor zzr 600d 1994-es és hidegem melegen gyönyörűen indul. Segitségeteket előre is köszönöm. Nem vagyok balfasz de idáig csak egyhengeres motorom volt:)
Nem, azt nem néztem. Gondoltam ha a lánc feszes és rendben van akkor a feszítő is ok. Vagy tévedek? Egyébként a hengerfej felől jön a hang, legalább is szerintem! Köszi előre is a segítséget!
nyugi, csak az lesz! más kérdés, hogy a tiédbe 50-es Monkey, az enyémbe meg 600-as CBR zakatol majd, de bátorsággal bármelyik kanyarban pótolhatod a lóerőket
Sziasztok! Megnéztem valamelyik nap a ZZRbe a vezérműláncot, és megfelelően feszesnek találtam. Mi lehet még ami zakatol a motorban? Én azt hittem hogy már laza a laza a lánc, de nem. Szerintetek?
Szia Kutya!
Kérdés: glockner-en a szállásról valami linket tudnál adni? tervben vagy egy hosszú hétvége a tavasszal vagy nyár elején, ahhoz meg egy jó szállás elengedhetetlen :)
keményen tolják! nemrég írt a szállásadónk a glocknerről, ők is oldalkocsissal nyomják egész télen újvárosi barátaink múlthéten voltak náluk, persze a vasak akkor is indulásra készen sorakoztak a panzió előtt:
Az Én szekerembe minimum XX blokkos kell
Hátrányba szenvedek ... Nagy a fejem és a súlyom
a grossglockneres cikk végén ott van a link, plusz egy-két infó a helyről. csak ajánlani tudom őket, jó áron van és igazán jó fejek.
Kérdés: glockner-en a szállásról valami linket tudnál adni? tervben vagy egy hosszú hétvége a tavasszal vagy nyár elején, ahhoz meg egy jó szállás elengedhetetlen :)
Köszi
http://youtu.be/-DcpANRFrI4
https://www.youtube.com/watch?...