Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

[38267]-es hozzászólás,kicsit lentebb
adatlap -így már biztosan megtalálod
köszi a segitséget. őt hol találom meg?
Szerintem,ha nincs más ok,akkor ne bontsd le ok nélkül a hengerfejet. Karbi szinkron,szelepek beállítása elég lehet.
Nekem az előző motor (ZXR-750) művelt hasonlót Repsol olajjal.Miután lecseréltem az olajat megszűnt a hiba.
Nekem ugyanez volt,csere a megoldás. "tóth.gyula" -őt kell keresned,nála olcsóbban sehol nem találsz bontott alkatrészt és garantáltan jó minden
Engem igazából nem zavar, csak annyi bajom van, hogy nem tudom be lett-e lőve hozzá a karburátor, vagy csak simán rá lett téve a rendszer. Lassan már nekiállok szétszedni és ki fog derülni minden. :)
Hali !

Igen valószínű hogy egy átalakított mocit kaptál ,mivel a 400-asokat két elvezetéses rendszerrel látták el...megnyugtatlak az én mocim is ilyen átalakításon esett át..de mikor megvettem tájékoztatva lettem és megkaptam hozzá az eredeti két elvezetéses rendszert is..
üdv mindenkinek!
Van esetleg valakinek zzr600D-hez hátsó telója jó ocsoé eladó,mert az enyémnek ha lenyomom a hátulját akkor lentmarad és vagy nagyon lassan jön fel vagy ha kézzel felhúzom,ebböl azt sikerült kikövetkeztetnem hogy szarrá ment cáfoljon meg valaki ha nem így van.
Szia!

Nekem van raktáron új! Adatlap!
bontott jó állapotu holnap küldök képet
Szia!
Milyen állapotban van?
Bontott vagy új?
Esetleg egy képet tudnál küldeni róla?
Köszönöm előre is.
nekem van hozzá relém ha kell 4 ezer forint
Köszi!Tűszelepet sikerült a közelben kapnom,de végül nem ez volt a gond,az úszóház tömítése engedett át!Mégegyszer Köszi:koko
Megmondom őszintén Nov. végén vettem a motort, nagyon sokat nem használtam, a kuplungja néha néha csúszik mikor már jól felmelegedett hosszabb táv megtétele után. Gázreakció hibátlan, én nem éreztem rendellenességet, nagyon szépen húz. Úgy is szétbontom nemsokára szezon előtti karbantartásokat megcsinálom, lehet leveszem a hengerfejet és belenézek.
nem valószínű, hogy gyári lenne, de ha nincs baj vele (nem égnek be a szelepek, nem túl hangos, nincs "lyuk" a nyomatékgörbében), akkor kár hozzápiszkálni.
anno nekem is tönkrement a 400asban, és úgy emlékszem, h a hatkilósét adták helyette, ami tökéletesen működött.
Sziasztok!

A zzr400-as kawámon csak egy oldali (kuplung felőli) kipufogó rendszer van egy FINSTER végdobbal. Gyárilag volt olyan modell ami csak egy elvezetéses volt vagy ez már nem gyári rendszer a motoron? A bal oldali kipufogóvégdob felfogató hely megvan.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a zzr 600-as D modell indítóreléje vajon jó-e a 400-as D modellébe?
Ugyan is az enyém megadta magát és ebay-en találtam egész jó áron. ZX600 néven van hirdetve. Gondoltam ha jó bele akkor megrendelném.
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat.
Sikerült kitőlteni!
Töltsd ki az adatlapodat légy szíves bár itt jó emberek lakoznak, beszélgetnek és segítenek a senkinek is.
nem lyukas, és minden tiszta !
nem lukas az úszó?
És ha utána nyomsz neki egy 4.-et? akkor mi a szitu?
Igen a fordulat visszaesik 1000-re és onnan már hiába húzom a gázt semmi...
Igen a fordulat visszaesik 1000-re és onnan már hiába húzom a gázt semmi...