Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már dobtam.. Nagyon durva árak vannak
Csak nehogy dobj egy hátast az áraitól!
Ezt privátban adatlapomon ott a email cim és vázszám kell
Zsír! El se hiszem! ÉS az mennyibe kerülne?
Persze minden van hozzá!
Vezérműlánc feszítőt lehet kapni újonnan?
Igen, segítettél! Egy kicsit megnyugtató tudni hogy a tied is hasonlóan reagál. Amugy igen 91-es D ez enyém is.
De azért persze, meg fogok kérdezni egy másik szerelöt is majd hézagolásnál. Köszönöm szépen a válaszokat. : )
köszönöm szépen ..ha nagy leszek meghálálom
Hali!
Nekem is középen kapcsol be a ventillátor, gondolom a tied is a D modell, (1991).
Nekem tavaly síkolták be a gép hengerfejét, mert a szerelő azt HITTE hengerfejes. Tünetek a következők voltak: kinyomta a túlfolyón hátul a vizet, alapjáraton a kiegyenlítő tartályban buborékok keletkeztek. Ez tipikus hengerfej tünet. De miután minden meg lett csinálva pár km és ugyanezt csinálta. A szerelő széttette a kezét, és azt mondta, nem tud mit tenni, lehet a hengerfej van megrepedve (nyomáspróbázták is a műhelyben vagyis kevés az esélye.) addig szarakodtam amíg rájöttem, hogy a termosztátsapkának a tömítése ment tönkre, kicseréltem egy bontottra az egész termosztátot, és azóta (6e km) nem csinál semmit.

Nem tudom neked mik a tünetek, de városban azért nyáron hamar bekapcsol a ventillátor.

Ha nem Te szereled, nézesd meg egy másik szakival...
Remélem segítettem valamit...
Beszéltem ma Gyuszival és megemlítettem, hogy valószínű keresed.
Király! Köszönöm! Amint aktuális lesz felkereslek. Idáig ez a legbarátibb ár
Szia!

Van nálunk 11980ft gyári Adatlap
Jólvanna! :-)

Nem nagyítottam a képet, alapesetben meg nem tűntek fel a vizuális trükkök.
az mit bizonyít, hogy középtájt kapcsol be a venti? szerintem korántsem azt, hogy hengerfejes a gép... találgatások helyett érdemes lenne megmutatni egy szerelőnek, aki meg is találja a hibát, ha van egyáltalán
A képen nem az látszik? Hát persze, nem fogok csak azért elégetni egy csomó benzint hogy a mutató ott legyen. Azért szerkesztettem oda egy kettest hogy tudjátok nekem hol szokott álli a mutató. Én csak kiváncsi volnék hogy nektek is a Kawánál hasonlót tapasztaltok?
Ja és azért gondolom hogy magas a hőmérséklet mert középtájt kapcsol be a hűtőventilátor.
Istenkirálycsászárság...köszi a segítséget
tel.: +36309492804
Köszi ..lehet róla tudni valami közelebbit?
Keresd Tóth Gyuszit
Sziasztok!Kis segítségre volna szükségen..hétvégén árokban kötöttem ki és kissé szétszórt lett a ZZR600 . Alkatrész beszerzésével kapcsolatban tudna nekem segíteni valaki?Főleg idomokra lenne szükségem . Előre is köszi.
Szuper! Akkor kereslek ha aktuális lesz. Úgy is csak jan-febr körül állok majd neki. Lóvét kell gyűjteni!