Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És egyezik?
kösz sikerült kiderítenem a neten.
Látom nem (tud) válaszol(ni) senki neked.
Én sem!
De!
Tóth Gyulát keresd meg, Ő 99.99%-ban tudja a választ!
Helló.

Van valami különbség a zzr D és az E 4-es leömlői közt?
köszi a segitséget bátorságot vettem magamon és nekiugrottam kiszedtem a karbit atomjaira bontottam kifújtam kompresszorral összeraktam és láss csodát megjött az alapjárat de még kicsit összevissza jár de gondolom az már karbiszinkron lesz

BÚÉK!
jó egészségben és kilométerekben gazdag újévet mindenkinek!

hajjajj, tartanék már ott, de vannak még megoldandó problémák :)))
http://aprod.hu/hirdetes/kawas...

400/600 eladó még mindíg
ZZr E modell szerszám tartó az akkumlátor fölé szerehetö eladó 3 db van belöle
Kosszi a hozzaszolasokat, fekeken nem szeretnek sporolni, gondolom mindenkinek mas jon be, uj tarcsak lesznek a gepen, de asszem megprobalkozok a Lucastol az SRQ-el vagy SV-vel.
Boldog uj evet mindenkinek!
Boldog Új Évet Kívánok
Kiló méterekben gazdag boldog újévet kívánok minden motorosnak!
BUÉK!
Én TRW Lucas-t használok és egy 10R-ről átülve is el voltak halva a horgonyomtól. Bár nekem már nincs eredeti alkatrész az első fékrendszeremben és a tárcsám is öntött vas TRW-racing és ez semmilyen más betéttel nem volt igazán jó. A gyári tárcsához összetételben legjobban (mily meglepő) a gyári betét passzol. A legjobb utángyártott ha csak a puszta fékerőt vesszük alapul akkor az SBS 631HS volt bár neki volt egy hátulütője, hogy feketére volt festve a hordozó és 4-5 2.20-2.25 közötti kör után a Ringen egyszerűen felhólyagosodott a festék és levált. A legmegbízhatóbb megoldás az utángyártottak közül az EBC HH vagy a Brembo.
csak Brembo. lehet próbálkozni, és olcsóbbat fogsz is találni, de jobbat aligha.
milyen fekbeteteket hasznaltok? szintert talaltam a Lucastol ami arban jobb mint pl. az EBC, SBS vagy a Ferodo
koszi az ajanlatot...de majd beszerzem itt ha eljon az ideje a cserenek
Boldog karácsonyt és kanyarokban gazdag újévet mindenkinek!
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves motoros barátomnak!
Kellemes karácsonyt minden motoros kolléganőnek és kollégának és egyben km-ben gazdag új esztendőt is!
Helló!

ZZR alkatrészek eladók D és E modell.

most 20%-os akció dec.31. éjfélig,amiben benne van a postaköltség is.

érdeklődj.

06/30-956-37-69
vagy
kawagucci@citromail.hu
Szép karácsonyt mindenkinek
Köszi, boldog karácsonyt mindenkinek, és ZZR es gurulásokban gazdag új évet!
Csók mindenkinek,

Barbi, Kutya.