köszi a segitséget bátorságot vettem magamon és nekiugrottam kiszedtem a karbit atomjaira bontottam kifújtam kompresszorral összeraktam és láss csodát megjött az alapjárat de még kicsit összevissza jár de gondolom az már karbiszinkron lesz
Kosszi a hozzaszolasokat, fekeken nem szeretnek sporolni, gondolom mindenkinek mas jon be, uj tarcsak lesznek a gepen, de asszem megprobalkozok a Lucastol az SRQ-el vagy SV-vel.
Boldog uj evet mindenkinek!
Én TRW Lucas-t használok és egy 10R-ről átülve is el voltak halva a horgonyomtól. Bár nekem már nincs eredeti alkatrész az első fékrendszeremben és a tárcsám is öntött vas TRW-racing és ez semmilyen más betéttel nem volt igazán jó. A gyári tárcsához összetételben legjobban (mily meglepő) a gyári betét passzol. A legjobb utángyártott ha csak a puszta fékerőt vesszük alapul akkor az SBS 631HS volt bár neki volt egy hátulütője, hogy feketére volt festve a hordozó és 4-5 2.20-2.25 közötti kör után a Ringen egyszerűen felhólyagosodott a festék és levált. A legmegbízhatóbb megoldás az utángyártottak közül az EBC HH vagy a Brembo.
Én sem!
De!
Tóth Gyulát keresd meg, Ő 99.99%-ban tudja a választ!
Van valami különbség a zzr D és az E 4-es leömlői közt?
BÚÉK!
400/600 eladó még mindíg
Boldog uj evet mindenkinek!
ZZR alkatrészek eladók D és E modell.
most 20%-os akció dec.31. éjfélig,amiben benne van a postaköltség is.
érdeklődj.
06/30-956-37-69
vagy
kawagucci@citromail.hu
Csók mindenkinek,
Barbi, Kutya.