Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na szóval, nem dicsekvést, de nincs amit nem tudok megtalálni . Van index búra ZZR 1100-ra, fehér is meg füstös is (KAWA400 figyelsz Te is? )
az ebay.com -on irjatok be keresesre hogy: zzr 1100 white
vagy:
zzr 1100 smoke

ott lesznek a találatok közt, van szállítás Mo-ra is. Nem olcsó, keresgélni kellene még azért.
ebay.it -én, ebay.co.uk -án stb.

Nem vagyok biztos, de "nektek" 1100-ra más fajta index búrák kellenek mint a 600-as E-kre?

D modell

C modell
Köszönöm... De Barbi 1400-asal tolja, és ezerszer ügyesebb, mint én, és most nem túloztam!

Azt máshonnan kell rendelni. Érdeklődj tHUNder-nél azt valószínű közvetlen a gyártótól kell, vagy egyéb eldugott helyekről...

Sok sikert hozzá!
Hmmmmmm..! Csajszi vagy? le a kalappal![O15 végre egy belevaló nŐ, Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat már néztem! kimondotta fehér index burákat keresnék de azt sehol.
Szia!

Ebay-en mindent megtalálsz.
Most tele bombázták nagy zizi cuccokkal, a kidörrentőktől a teljes doboztartó konzolig bármit megtalálsz, most vedd meg ha kell, mert most van! Sok extra is van fenn... túra plexi, kormány emelő, bukó gomba, bagster, stb...

Üdv Kill.
Megmaradt egy 96-os zzr400 gyújtásom, ha érdekel valakit.
no, kedves egybegyűltek! A nyár végi - immáron hagyományos - ZZR találkozó egyelőre nagyon homályosan rajzolódik, sok-sok ponton bizonytalan még, ezért meglepném a díszes társaságot egy előrehozott és egyben tartalmasabb kanyarral.

A 2008-as (atyaég, rohan az idő!) Kétnapos Tátra-kerülést ismételnénk meg, mégpedig július 13-14-én, azaz két hét múlva!
A részletek: kb. 900 kilométer, szinte autópályamentesen, matrica nem kell. A benzinköltség kb 20 rugó, a szállás 10 euró, kaja, mint itthon, vagy olcsóbb.
Bárki nevezhet, aki üzembiztos, 100-120-as utazóra képes motorral és némi rutinnal rendelkezik. Egyelőre ötlet, kellő létszám esetén leszervezem, levezetem a túrát.

Jöhetnek a jelentkezők, kérdések, és a többi:

- kutya.
- Barbi
- Peeter 1
- Kawa400
- jose (?)

alakul ez...
no, kedves egybegyűltek! A nyár végi - immáron hagyományos - ZZR találkozó egyelőre nagyon homályosan rajzolódik, sok-sok ponton bizonytalan még, ezért meglepném a díszes társaságot egy előrehozott és egyben tartalmasabb kanyarral.

A 2008-as (atyaég, rohan az idő!) Kétnapos Tátra-kerülést ismételnénk meg, mégpedig július 13-14-én, azaz két hét múlva!
A részletek: kb. 900 kilométer, szinte autópályamentesen, matrica nem kell. A benzinköltség kb 20 rugó, a szállás 10 euró, kaja, mint itthon, vagy olcsóbb.
Bárki nevezhet, aki üzembiztos, 100-120-as utazóra képes motorral és némi rutinnal rendelkezik. Egyelőre ötlet, kellő létszám esetén leszervezem, levezetem a túrát.

Jöhetnek a jelentkezők, kérdések, és a többi:

- Peeter 1
-Kawa400

Nem sok jelentkező van.
Vedd meg csak, hogy legyen..
Sajnos ez az amit én a következő üzenetemben is beszúrtam, a "Kawasaki nyalánkságok", ez "csak" 1990-2000 én meg a legújabbat szeretném, a 1990-2006.
Nah mind1, 7200 Ft, lehet ezt veszem meg magamnak névnapra .
link
Itt megtalálod.
Hali.

Kawasaki ZZR 400-600 D alkatrészei eladók.

Kawasaki ZZR 600 blokk alkatrészek eladók.

06/30-956-37-69 hívj fel bátran.

vagy

kawagucci@citromail.hu
Sziasztok!

Nem tudtok rajzot (méretekkel!) ZZR 1100 91' doboztartó konzolhoz (M3 givi plate menne rá)?
Sziasztok! Én nem rég vettem a 1100-esemet! Gyakorlatilag teljesen kezdő vagyok még a jogsim is az okmányirodában ül! Nekem baromi jók a tapasztalataim ezzela típussal! Akitöl vettem annek ez a motor volt az istenek istene! Ő leírása szerint sokkal nagyobb feelingje van ennek a motornak mint a Hayának! vasból tudja azt a 147 lovat! kezes és nagyon könnyen kezelhető! Én 2 személyel használtam idáig mindig és az utas sem panaszkodott a kényelemre! fogyasztása olyan 7 liter, ebben volt minden, város-országút! nagy ccm miatt nem kell vissza váltogatni mint álltalában a nagy motorokra jellemző! egy dolog ami engem zavar az az 1 és 2 sebesség közötti nagy távolság váltáskor!
Itt vannak Kawasaki nyalánkságok, de ami engem érdekel nincs, a 1990-2006, itt "csak a 1990-2000 van .
Nincs valakinek meg ez "hordozhatóbb" formában .

Haynes ZZR 600 1990-2006
Ez nagyon jól hangzik, és nagyon szívesen jelentkeznék, de sajnos az a hétvégém kuka!
Nekem 2005 óta van meg. Nagyon jó és tartós stabil gép. Csak ajánlani tudom. A zzr és zx között semmi különbség egyszerre voltak. Csak az amerikai piacra zx11 ninja néven került és ez így van jelenleg is a zzrek esetében. Pl zx14 az 1400 helyett.
Köszi a segítséged, még annyi csak te hogy vagy vele megelégedve, ja és még annyi, azzal nem vagyok tisztába, hogy a ZZR és a ZX11 közt mi a különbség, vagy hogy melyik volt előbb, vagy hogy is van ez, mert nagyon egyformák! mert úgy mond a ZX tartozik a legendákhoz.
Sok minden nincs egyébként se, mert ezekből a motorokból is kevés van és volt anno is. De van ami ugyanaz mint a hatszázasé, az sűrűbb.
Ilyen az index, a tükör, lámpa. Más nem nagyon :)
Fehér index: ebay leginkább, vagy kérdezd Thundert
Matrica vagy vágatni vagy gyári de az horror áron van, kb egy százas az összes. Kipuff az új kb annyi mint az a motor, bontóban szépet nem nagyon. Csináltatni hasonlót esetleg, de az is egy százas körül és kellenek a gyári leömlők mivel ennél a tipusnál nincs oldható rész, egybe van az egész balos és a hengertől a dobig, csak a jobbos van rádugva.
nagyon szép a paripád! de autó csereberéből tudom megoldani azért esett arra a választás, te mit mondasz róla? hol lehet hozzá nézni "csinosító" dolgokat, tényleg pl: fehér index búrákat mert sehol sem találok, matricákat, stb. vagy ezekhez nincs semmi?
Én mennék, de az időpont nekem sajnos nem jó, amúgy a feltételeket teljesítem :)
b
Semmit. Csak láttam a hirdetést és arra gondoltam a kipuffból. Az enyém is ott van legalul.
Szia !

Igen! tudsz róla valamit?

Jöhetnek a jelentkezők, kérdések, ésatöbbi:

- Peeter 1 fő