Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Apum első nagy motorja egy zizi 250 volt és csak jó tapasztalatokat szereztünk vele azért is esett rá a választás. Ha külföldi lenne a motor azzal sem lenne gond mert be is hoznánk illetve 1 héten belül forgalomba is helyezem, viszont Német piacra nem került ebből, osztrákoknál kezdték el európában legelőször árulni de ott is csak 2 db-van (viszont mind a kettő patika) olasz oldalt még nem néztem, csak ugye ha nem lenne muszáj, látatlanba azért nem menne ki az ember oda vissza 1500-2000 km-t. Most úgy néz ki találtam egy ígéreteset Magyarban, megnézzük, utána meglátjuk. (Előre tudom nem vagyok egy könnyű eset (legyen gyári a festése, ne japán belpiacos hanem Európai legyen, ne legyen kókányolt............) de ebben bízom hogy szép lesz)
Szia!

Okosan gondolkozol, sok sikert kívánok, mert megéri.
Én a helyedben a Németeknél, vagy az Angoloknál (nem a tengerpart környékéről) néznék, de úgy már lehet drága lenne, bár vannak akár, itt a fórumban is, többen akik foglalkoznak külföldről motorok behozatalával.
A 250-esek, a 400-asok kaptak a legtöbbet ez tény, kezdő motorok, nem sajnálják őket, általában mivel még a motorozás elején vannak a sofőrök, így kevesebb a hozzáértés is, ami ártalmas lehet, a motorokra nézve...
Én is kint nézegetek, még ha többe is kerül, pláne az átírás miatt, megéri, mert jobb állapotúak, és folyamatosan szervizeltek! Ott általában nincs otthoni barkácsolás. Tehát a későbbiekben bőven vissza hozza az árát (már mint, az elején esetlegesen felmerülő plusz költséget).

Sok szerencsét. Üdv KillBill.
Köszönöm a választ. Hát néztem ezt én is de már így fényképről is látszik, hogy elég szépen toldozva, foltozva javítgatva van, aztán próbálnék minél jobban gyári festésre törekedni, mivel elég régi vasakról van szó, nem lesz egyszerű. Valójában az összes hirdetést átnéztem, és ami a használtautón van, azokon mindegyiken látszik, hogy sérültek voltak, és gondoltam megkérdezem, hátha itt a fórumon belül van valakinek egy szép megkímélt gépe, és gondolkozna nagyobb gépen.......
Nincs a reglapodon email cím, enyémen van, dobj egy mailt!
Én arra gondoltam, hogy valamelyik membrán rosszalkodik.
a négykilós nekem is csinálta... első körben karbi tisztítás és szinkron, valamint légszűrő tisztítás. ha nem segít, akkor szívócsonk baj is lehet, de végső esetben akár másik karbisor is kellhet.
Egyenlőre úgy áll a dolog, hogy a prototípus ment a süllyesztőbe :( A plexit ívre hajtottam, de akármilyen finoman melegítettem volt olyan hely ahol felbuborékosodott :(
Sziasztok,

Szakmai segítségre van szükségem.
'92 ZZR 400-am az utóbbi időben érdekes jelenséget produkál.
7-8000 fordulat körül elmegy az erő, dadog, nem akar menni. Ha sikerül átverekednem magam ezen a tartományon olyan 9-10000 fordalat körül pedig újra megugrik, de nem az igazi. Lehet, hogy csak képzelődöm , de mintha furcsább is lenne a hangja amikor a kritikus tartományba érek vele.
Mi lehet az oka?
A képen nem látszik, de maga a tartó nem egy téglatest. Van egy pici szög a plexi felőli oldalon, hogy kicsit meredekebbé tegye a kiegészítőt mint a gyári.
Össze dobtam egy kis tervet gyorsban. Rájöttem, hogy az egy ponton való rögzítés nem játszik, mert nagyon íves a plexi. Csináltam egy 2 ponton felfogatott tervet is. Jobban néz ki. Lehet, hogy életbe hozom. Valami változtatás amitől jobb lenne a dolog?
Nézd meg ezt, bár annyira nem ismerem, de hát ha...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_250-6902432e
ladó 250 es zizi
"... jókedvem lesz, ha ránézek! ..."

Dettó!
Adatlapomon email. Kérlek jelentkezz azon, megbeszéljük.
Szia! Meg van még a kipufogó? 15-ért elvinném!
Üdv mindenkinek. Érdeklődni szeretnék nem tud-e valaki megbízható, gyári, szép állapotú zzr250-es eladó motort, aminek esetleg ismeri is az előtörténetét? Páromnak keresnénk, de sajnos ebből a típusból választék nem igazán van. Előre is köszönet a segítségért. Üdvözlettel Kövesdi Ádám.
Néha,szerencsére egyre ritkábban gondolok arra,hogy nagyobbra váltsak,elég sok Motorom volt,és mondhatom,hogy mindet szerettem,szépek voltak,de Ő mégis valahogy Más!Olyan hálás,szeretetre méltó,jókedvem lesz,ha ránézek!Jó Vele még lassan menni is.Mellé venni egyet az jó lenne,de sehogyan sem sikerül átpasszolnom a Feleségemnek,kettő meg ugye...Nem hiszem,hogy el tudnám adni,de Neked kívánom,hogy méltó utódja legyen!Megvan a kiszemelt?
Óh Átadtad másnak a lehetőséget, hogy bele álljon a kipufogókba? Reméljük mihamarabb 2 keréken leszel :D
Igen te beleférsz 3 ekkora táskába nő létedre. Akkor gondolj bele, hogy nekem mekkora dobozok kellenek? Nekem ott az utas, akinek nő létére kell ennyi hely :D A saját cuccaimat is vinném
nincs többé a kis szépségem .... elvitték .. ha valaki látja majd köszönjön neki de azért remélem hogy maradhatok itt veletek nem tudom mikor jön az utód,de remélem hamarosan
kandrea13@ t-online.hu
Köszi!
Ja, hogy ez érdekel!
Írj egy e-mail címet!
Köszi!Utána járok ,hogy hol,és mennyiért tudok hozzájutni!
Hát most megfogtál kérdezem máris...
Ez egy motoros GPS.
XRoad A4050 típusú.

Nem rossz sőt!
Szia!
Nagyon szép a moci! A gps milyen típus?