+ Lemerült akku töltése ? Az nem szabályzott csepptöltés lesz, hanem gyorstöltés amit az akku belső ellenállása fog meghatározni. Netán cellazárlatosan is.....
Mekkora az első lámpád? Az irányjelző 21W x 2 = 42W cca. 3 A
féklámpa 20W = 1,5 A
műszervilágítás
hátsó lámpa =10-15 W 1A
gyújtás =4 A
Reflektor =5-7A
stb.......!
Amennyit felvesznek a fogyasztók.... Ez igen hülye kérdés volt. Más kérdés hogy mennyit bir elviselni épségben. De én 30 köré saccolom, de akár 40 is lehet.
egy sportmotornál átlagban 3-5 EKm-t számolhatsz éves futásra, vagyis az átlag, 96 körüli 400-asokban jó eséllyel 50-70E kilométer van (még ha az órájuk rendszerint 30-40-et is mutat)
ha odafigyeltek rá, nem lehet vele baj, de egy évjáratot azért ellenőrizz- a négykilósok sokszor 2-3 évvel is eltérnek a forgalmiba jegyzett dátumtól.
Üdv!Szerintetek hány amper ami max "kijön" töltés közben?Fesszabájzónál ami megégett nekem vezeték is a csatlakozóval együtt,oda raktam egy biztosítékot ami 16 amperes.Ezt simán kimegy mindig.
Sziasztok!
Még új vagyok itt, és segítséget, jó tanácsot szeretnék kérni a hozzáértőktől. Kinéztem magamnak egy ZZR-400-as vasat, amit szeretnék megvenni. Mire kell odafigyelni, mit kell megnézni rajta, hogy ne csalódás legyen belőle? A vezérműlánc, hajtáslánc, motorolaj, gyertyák, mennyi időközönként cserélendőek? A 40-50 ezer km. sok vagy kevés bennük?
Köszönöm a megtisztelő válaszokat!
Srácok ne haragudjatok, hogy offolok, de nagyon szükség lenne pár szavazatra. Éles a verseny és a tét egy EFOTT hetijegy. Szavazatok Horváth Annára 31-es videóval. 31-es videó Bocs! Majd valami jó kis irománnyal kárpótollak titeket
Próbáld ki kuplung nélkül. Ha jól csinálod, akkor szebben veszi mint kuplunggal. Legalábbis nálam úgy van ,hogy 1-ből 2-be szigorúan kuplung és határozott váltás, 3-asba hol így hol úgy, de fölötte ha jó a fordulat és az időzítés akkor szebben veszi.
féklámpa 20W = 1,5 A
műszervilágítás
hátsó lámpa =10-15 W 1A
gyújtás =4 A
Reflektor =5-7A
stb.......!
meddig vagy ott?
pesten merrefelé mozogsz?
----
Jó állapotú 400-as hengersort keresek , az elérhetőségem 06-70-582 6973 balazspp@freemail.hu
köszönöm
ha odafigyeltek rá, nem lehet vele baj, de egy évjáratot azért ellenőrizz- a négykilósok sokszor 2-3 évvel is eltérnek a forgalmiba jegyzett dátumtól.
Még új vagyok itt, és segítséget, jó tanácsot szeretnék kérni a hozzáértőktől. Kinéztem magamnak egy ZZR-400-as vasat, amit szeretnék megvenni. Mire kell odafigyelni, mit kell megnézni rajta, hogy ne csalódás legyen belőle? A vezérműlánc, hajtáslánc, motorolaj, gyertyák, mennyi időközönként cserélendőek? A 40-50 ezer km. sok vagy kevés bennük?
Köszönöm a megtisztelő válaszokat!