Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a válaszokat!
Pl, az is lehet + 5-7 Amper.
+ Lemerült akku töltése ? Az nem szabályzott csepptöltés lesz, hanem gyorstöltés amit az akku belső ellenállása fog meghatározni. Netán cellazárlatosan is.....
Mekkora az első lámpád? Az irányjelző 21W x 2 = 42W cca. 3 A
féklámpa 20W = 1,5 A
műszervilágítás
hátsó lámpa =10-15 W 1A
gyújtás =4 A
Reflektor =5-7A
stb.......!
250-300 W = 20-30 Amper.
Amennyit felvesznek a fogyasztók.... Ez igen hülye kérdés volt. Más kérdés hogy mennyit bir elviselni épségben. De én 30 köré saccolom, de akár 40 is lehet.
Ez nem is csoda....... Attól függ, de ettől azért több........
Joo akkor hivlak ha emberi idoben arra jarok. .
91-es évjáratu 600 blokk papirokkal 41000 km vel eladó 06309492804
holnap úton leszek, de öt-hat között már stabilan a környéken leszek, este bármeddig jöhetsz.
holnap este jövök arra
meddig vagy ott?
főleg a XII-ben, illetve M7 kivezető, Budaörs észak.
kutya

pesten merrefelé mozogsz?
De mennyi lehet,amit egy jól mûködõ termel?
----
Ne találgass! MÉRJ!
Sziasztok !

Jó állapotú 400-as hengersort keresek , az elérhetőségem 06-70-582 6973 balazspp@freemail.hu

köszönöm
egy sportmotornál átlagban 3-5 EKm-t számolhatsz éves futásra, vagyis az átlag, 96 körüli 400-asokban jó eséllyel 50-70E kilométer van (még ha az órájuk rendszerint 30-40-et is mutat)
ha odafigyeltek rá, nem lehet vele baj, de egy évjáratot azért ellenőrizz- a négykilósok sokszor 2-3 évvel is eltérnek a forgalmiba jegyzett dátumtól.
Üdv!Szerintetek hány amper ami max "kijön" töltés közben?Fesszabájzónál ami megégett nekem vezeték is a csatlakozóval együtt,oda raktam egy biztosítékot ami 16 amperes.Ezt simán kimegy mindig.
Nekem 45e van a masinában és semmi probléma. 40e-el vettem.
Sziasztok!
Még új vagyok itt, és segítséget, jó tanácsot szeretnék kérni a hozzáértőktől. Kinéztem magamnak egy ZZR-400-as vasat, amit szeretnék megvenni. Mire kell odafigyelni, mit kell megnézni rajta, hogy ne csalódás legyen belőle? A vezérműlánc, hajtáslánc, motorolaj, gyertyák, mennyi időközönként cserélendőek? A 40-50 ezer km. sok vagy kevés bennük?
Köszönöm a megtisztelő válaszokat!
Elvileg nyertünk Mindenkinek köszönöm akinek sikerült szavazni!
Srácok ne haragudjatok, hogy offolok, de nagyon szükség lenne pár szavazatra. Éles a verseny és a tét egy EFOTT hetijegy. Szavazatok Horváth Annára 31-es videóval. 31-es videó Bocs! Majd valami jó kis irománnyal kárpótollak titeket
Próbáld ki kuplung nélkül. Ha jól csinálod, akkor szebben veszi mint kuplunggal. Legalábbis nálam úgy van ,hogy 1-ből 2-be szigorúan kuplung és határozott váltás, 3-asba hol így hol úgy, de fölötte ha jó a fordulat és az időzítés akkor szebben veszi.
nekem nincs, de ha egyszer építek egy öreg, levegős, kéthengeres csótány kawát, ahhoz biztosan lesz... valami ilyesmi:
Van kawasaki csavarhúzó is?