Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg, mit csináltál!

A 4. képen: Nekem nem egér van a laptophoz, hanem macska!
Nem valami vákuumcsőhöz van köze?
Az elsore a valasz az, hogy az nem hutes, hanem futes. :)
Halii4 Mikor csináltam a mocin a karbipuceválást két számomra érdekes dolgot fedeztem fel. Az egyik, hogy miért van a karbisornak hűtése? A másik meg hogy a karbisorba megy két cső ami elölről, a fényszóró alatti szívócsonk felől jön. Ez a cső bemegy a karbisorba. Ennek mi a funkciója? Ha jól látom ezt a levegőt nem szűri meg semmi, nem káros akkor ez a motor számára?
Kifényesítettem és a helyére csavaroztam őket! Remek lett!
Húúúú, GRATULÁLOK a diplomádhoz!

Üdv a klubban... "diplomás munkanélküli"...

A másik témával kapcsolatban, nem csak az a baj, hogy hiteget, hanem, hogy nála van a termék, de még annyi sincs cserében, hogy köszönöm, nem hogy ellenérték... Kicsit besokalltam!
A elsírta volna magát, bármi úton módon, tuti neki adtam volna ingyen és bérmentve, mert általában ilyenben nagyon rendes és megértő vagyok... Én is éltem csóróságban tudom milyen, mindenkinek segítek, akinek csak tudok...
De, az ilyet nem szeretem... ne is beszéljünk többet erről, mert még arra sem méltó!
Gratulálok!

Mi ma újra találkoztunk URSULA-val és új lovasával, elmondtuk neki, hogy itt a helye ! Még egy ZZR-es csaj remélhetőleg!
Sajnos sok ilyen van :( Szomorú. Nem teljesen ide tartozik, de ha valamiért érdeklődsz és nem kell legalább meg kéne írni. Nekem is volt, hogy lebeszéltem a formával, hogy megveszi az alkatrész x napon. Aznap felhívtam reggel, hogy na akkor mi lesz. Azt mondta, hogy most melózik és nincs nála pénz (6000Ft), de délután 4 felé jó neki adott helyen. Elmentem vittem a cuccot. Hívtam, hogy merre van. Kinyomott, mondom biztos vissza hív. Nem hívott. 5X hívtam nem vette fel. Elvittem az alkatrészt potyára... Hát nem vagyok egy gonosz ember, de kapja vissza ezt az ilyen paraszt
Hogy ne csak offoljak, regélek egy kicsit a motorom hűlt helyének sorsáról. Anno eladtam, mert idő nem jutott rá, dolgoztam, meg tanultam. Valamiből le kellett adni, rendezgettem a preferenciáimat, és úgy döntöttem, a motornak menni kell. Tulajdonképpen egy befektetés volt -jelentős bevétel pénzben, jelentős spórolás pénzben, ami több szabadidőt eredményezett-, a jövőbe. Nemrég el is értem el az első jelentősebb lépcsőfokot, kedden sikeresen diplomáztam, így most végre diplomás munkanélküli vagyok
Nemsokára elkezdődik a karrierépítés, és majd elválik, hogy milyen motorra futja a jövőben
George Cukor ,,Nem elég, hogy magyar vagy..." mondása után a motoros társadalomra is igaz, hogy nem elég, ha motoros, ha adott kategóriájú motorja van, ha adott márkájú, típusú motorja van...
Egy közösség pedig akkor közösség, ha összetartóak a tagok, ha nem csak akkor jó a közösség, ha segítség kell.
Az embert meg nem a kora határozza meg, azt elég megélni. Az megy mindenkinek - kivéve akinek nem, de az meg nem sok vizet zavar Nekem is van néha furcsa érdeklődőm, aki bizonygatja, hogy persze visszajelez, hogy akkor kell vagy nem, aztán eddig egy két esetben volt csak valóban visszajelzés. Sok a lump ember, nem kell velük foglalkozni, igaz a minap én is írtam egy srácnak, hogy most már ne számoljanak a bukóval, mert eladtam - márciusban írt, hogy kellene, de még vacilál, de majd szól ám tutira. Egy másik meg épp tegnap jött volna valami alkatrészért, de marhára nem volt szimpatikus a hangja, meg aszonta, hogy ezeröté' van a boltban, mennyiért adom? Há'mondom akkor azt meg kell venni, mert én öt ropi alatt bizony nem adom, de majd ha nem lesz, én is olyan alacsonyra tartom, aztán bontottam a vonalat
Gondolhatod, hogy nem ez volt az első megoldás amit megpróbáltam, de másképp nem reagál, és egy kicsit elegem van. Se e-mail, se telefon, se személyesen sehogy ...
A múltkor ez bevált... ez után tudott írni egy e-mailt ennyi....

Illetve, ha sunyiban másokhoz magánban fordul tudja mindenki itt a fórumon, hogy mire számíthat!

Nem a 6 000,- Ft vág földhöz gondolhatod, de egy ilyen kis zárt közösségben valaki ilyen legyen, ez felháborít!
Adtam neki nem egy lehetőséget, nem tartottam fegyvert a fejéhez ő kéret... hívott, emailt írt stb... egy ismerőse elvitte...

Akkor legalább annyi legyen benne, hogy jelentkezik, és mond egy elfogadható korrekt kifogást stb. De semmi?

A reglapja alapján egy 38 éves férfi embertől (egy motorostól, egy ZZR-estől) nem ezt várná az ember!

Inkább adtam volna oda olyannak, aki legalább emberileg megérdemli! Ez bánt!
Ennek biztos, hogy itt a helye?
Misi beállt ám pózba a 4. képen :D
Kedves Aladinzzr!

Nem hiszem hogy 38 évesen nekem kéne megtanítani téged a korrekt emberi viselkedésre a gerincességre!
Jó lenne végre lépnél az ügyben, mert kifogások azok vannak, de korrekt emberi lépés semmi!

Nem hiszem hogy 38 évesen április óta nem tudtál össze szedni nyavalyás 6 000,- Ft-ot. Vagy hogy a megállapodottak szerint cselekedj, mondjuk már az a része nem is érdekel ezek után!
Írtam több e-mailt, amire még csak nem is válaszoltál... ez ám a férfias hozzáállás! Gratulálok.
Egy kis zárt közösségben, tényleg én fussak utánad... lejáratod magad! Kapj már a fejedhez!

Komolyan mondom szánalmas...
Ok akkor szerelő lesz belőle, ha legtöbben azt tanácsoljátok.

Ez az, köszönöm ! 6 éve? De távolinak tűnik.
ez már erősen offtopic (ne üss meg, KillBill ), de muszáj vagyok bejelentkezni, ugyanis tegnap sikerült lenyomni egy kétszázast, rendhagyó körülmények között... kevés könnyű terep, sok-sok apró, alig egysávos zeg-zug és némi országút egy nagyon fura, de szerethető vason.
a ZZR örök, ez nem kérdés, viszont ezen az F 800 GS-en a kormányról állítható futómű-előfeszítés (!), basszus, nagyon vicces móka. a szerpentinen feszes, sport állásban vagány kanyarvadász, a földútra lekanyarodva egy gombnyomás, és pihe-puha enduróvá változik, amivel nyolcvannak csapathatsz át a gödrökön. jóság. ha lesz tesztnap, tegyetek egy üléspróbát, halál szórakoztató egy vas.
Az igazi motoros ember gyalog is az
2007.05.12.
Szia!
Talán 2008 de a másik gépen vannak képek róla. Majd át dobom.
Ja és egy manual azért nem árt mindezeken felül............
Könnyebb állitani mint a hernyócsavaros megoldást
Csak sajnos áll a gép mig beszerzed a lapkát........
Maga a szelephézag állitás ha van lapka félóra. De mig lebontod meg vissza épited...........
Nincs ebben semmi rossz........Valahol el kell kezdeni. Az a nem mindegy hogy valaki csupán spórolásból esik neki vagy érdekli a dolog és van is némi tehetsége, érzéke hozzá meg egy villáskulcs készletnél azért több van otthon. A szinkronozást meg igazán nem nagyon lehet leirással magyarázgatni. Jól gondolod, a dugós csonkokra megy a teszter gumi csöve. Egy porlasztó fix, a másik hármat kell hozzá állitgatni. De elég macerás, mert ugye elviszi majd a másikat is ahogy állitod. Türelem játék. De én mindenképp megnéznék először egyet és csak utánna próbálkoznék. Vaktában állitgatni nem sok értelme és ugyis hozzáértőnél köt ki a dolog.