Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kackac
Miért ne rántson rá? Ne irigyeld Tőle....
Rá se ránts Kutya...

hogy őszinte legyek az irásaidon néhe azért jókat kuncogok, de távol álljon tőlem, hogy kritizáljalak bármiben is...

az, hogy a motoros "társadalomért" mit teszel, az pedig námbör ván!

(hegylakok ponthu kicsit bután jön be mobilon, lehet hogy az én f@szságom, de talán érdemes lenne ránézni)
akad még pár akciós csomag a polcon, ha valakinek közeleg az olajcsere... 4L olaj + olajszűrő = 9 900 Ft!
Szia! Tudok segiteni! adatlap!
Sziasztok szeretnék rendelni zzr 400 as hoz vezérműláncot de gondoltam megérdeklődőm hogy nincs e valakinek nem beépített otthon elfekvő darabja, vagy esetleg tipp hogy honnan érdemes rendelni. Előre is köszi!
Ne offoljak, a lényeget leírták 37361-ban és a 37359.

Érdekes azon panaszkodik valaki, hogy ha kell neki valami akkor Te tudsz 2 percen belül segíteni? Hát szégyellhetnéd is magad Kutya.
Elérhetőséget kér de nem ajánl fel? Versíró művész és egyben web szerkesztő is.

Jézusom, nem szabadna a lóerők számának meghaladnia az IQ számát, nagyság-rendel.
nekem is volt már ilyen emberel dolgom, motort adtam el, és írogatott hogy adjam oda neki mert kinyírja a családom stb. először reagáltam, de mondtam neki hogy hiába ír mert kitörlöm, és abba hagyta idő kellet neki de vannak ilyenek. SAJNOS!
Nem tudom!De még ha így is van,(mert senki se hibátlan)azt nem nyilvánosan kellet volna a részéről!Egyébként még annyit fűznék hozzá,Kutya védelmébe,hogy én megemlítettem még az indulás előtt,hogy van egy kis nyavalyám,ami miatt többé-kevésbé időhöz van kötve az étkezésem!Hazafelé mikor jöttünk,azért forszírozta a tempót,hogy az ebéd minél közelebb essék az én ebédidőmhöz!Persze ezt csak utólag tudtam meg tőle (és nagyon jól esett)!Mi a figyelmesség ha nem ez!És még sorolhatnám,mivel én is hosszú évekig szerveztem,szinte heti rendszerességgel túrákat,tudom mivel jár!
Úgy túl egyszerű lenne!Még hogy vállalja a kilétét,meg vállalja a nevét....!Te egy ilyen embertől elvárod?
Pontosan!
Hát ez az bejegyzés kommentet sem érdemel...
Ha már ennyire kiáll a véleménye mellett, legalább vállalná a kilétét....
Hát ha valakinek ez a perverzitásta, akkor csak simogassuk meg a buksiját és hagyjuk rá...
nem kell ide cenzúra, kár is lenne a többi X ezer motorost ezzel szívatni, csak mert félévente akad egy-egy gyökér, aki itt éli ki magát... ennyi boldogság neki is jár az életben
nocsak, egy újabb rajongó legalább annyi esze lenne az ostobának, hogy az IP címét elrejti, mert így túl könnyű lesz megfejteni a moderátoroknak, hogy melyik valódi nickhez tartozik ez az óriás elme...

szánalom, baszki, de mindennél többet ér ezt olvasni, hogy aki ismer, rögtön kiáll mellettem. jó fejek vagytok, köszi!
ÚÚÚÚR ISTEN!

Ember, ha már ennyire bátor vagy....
Legalább a nevedet, arcodat vállald már fel!
Kíváncsi lennék a másik oldalra ha már itt tartunk?

Mert, ez így tényleg IQ NUKU és szánalmas...
Teljes mértékben egyetértek veled! Nekem se volt az a benyomásom Laciról amiket ez a "jó" ember ír!

Azért kíváncsi lennék hogy sikerült így beleszarni a müzlijébe !
Bár én nem vagyok Kawa tulajdonos,de volt szerencsém a Tátrai túrán részt venni,mint meghívott vendég!
Személy szerint egy jó indulatú,kedves,(és még sorolhatnám a jelzőket) embert ismerhettem meg Kutya személyébe!Úgy hogy gondolkodj el rajta,de nagyon,hogy mikor,és milyen formában kérsz bocsánatot tőle!Egyébként még ha az is a véleményed Kutyáról,mint amit leírtál,azt vagy négyszemközt,vagy egyéb más nem nyílt fórumon kéne intézni!Szíved joga kit kedvelsz,vagy kit nem .De mindenesetre nézz előbb magadba,és utána kritizálj bárkit is!
Én is csodálkoztam, hogy ilyen hogy lehet az égen!
Te azt hiszed ezzel birka 60-as IQ-s dumáddal mást szarozol?
Csak magadat járatod le ezzel .
Fenn az ernyő nincsen kas!
Ha másra nem, erre jó lenne valamiféle cenzúra, hogy az ilyen primitív bunkók ne tudjanak ilyen undorító módon itt megnyilvánulni!
Emberek ezt a férget miért engeditek ide?
Azok a felhők, mintha festmény volna. Képeket nézegetve ugrott be, hogy jééé én is voltam már ott, jó pár éve . De akkor mi vissza is jöttünk aznap, ha jól emlékszem.
Ami lenyűgöző az a rendezett környezet, mikor lesz nálunk ilyen "németes" ? Hűvöskés lehetett, jól fel voltatok ám öltözve.
Kicsit megkésve ugyan, de itt vannak az én képeim is a Tátra túráról!

Tátra túra galéria