Mit akarsz te bele pakolni, a szomszéd házát is,meg egy komplett lakó kocsit?
Én nő létemre (pedig aztán én tudok pakolni, és egy csomó ruhám van... ahogy azt kell) én azt mondtam, hogy ebben bőven elférek bennük... (már mint a cuccaim)
Ha meg mégsem, tHUNder-nek ott lesz a 3 doboza...
Tényleg, nagy, meg bővíthető, csak felpróbáltam a motorra, ne hogy majd indulás előtt derüljön ki, hogy nem is jó rá...
De hál istennek, minden oké!
Ez nagyon kedves :) Lehet, hogy élek vele. Van otthon egy kisebb plexi tábla amiből elvileg kijön,csak azt még méretre kell vágni és hajtani. 1.5 óra múlva matek szigorlatom lesz, de holnap csinálok egy 3D-s tervet egy tartóról ami tegnap született meg a kis buksimban :) Még nem láttam hasonlót, de matek után készülnek rajzok és 3D modell, aztán ha minden okés akkor papírból és végül plexiből is elkészül :) Tudom sokan nem szeretik az otthoni barkácsolást, de remélem, hogy a végeredményről senki nem fogja megmondani, hogy én csináltam :) és ha nem biztonságos természetesen nem kerül fel. ( Ki mondaná meg, hogy a motromon a dobokból csak a 2 vég és az összekötő a gyári? :) A belsejét és palástot én csináltam )
Ő PUIG márkájú,és gyanítom hogy nem volt olcsóbb,mint amit Te említettél.Szülinapomra kaptam a Páromtól.Ha megnéznéd közelről,látnád,miért ennyi,Qrvára igényes!Remélem egyszer majd gurul egyet a sok ZZR,és ha ott tudok lenni,amit nagyon szeretnék akkor ha akarod leméretezheted-fénykép,stb,van egy asszem Szatunás plexim,felajánlom erre a célra ingyen és bérmentve,gyakorolhatsz,kijön belőle jó pár mert mint írtad,ezt is emberek készítették.
Halihó!Sok motorosüzlet forgalmaz ilyesmit,nekem elsődleges szempont volt,hogy ne kelljen fúrni a meglévő plexit,ő hátulról csavaros.Csavarokon szilikongumi betétek,a felfekvő részen is.Több fokozatban-nem fokozatmentesen állítható.Hatásfok?Ha valaki menet közben lekapná,és gyorsan visszatenné,akkor határozottan tudnék véleményt mondani,így azt mondom,talán érezhető.Azt kaptam amit vártam,szép a Motoromon,beérem ennyivel.
Halo. Vizszivattyúnàl lehet a szimering (tengelynél tömit) vagy az "O" gyürű ami a háznàl tőmít. A vizpumpán van amit a vàltóba betolsz. Kereskefelemben, csapágyboltban pàr százforintos dolog.
A karburator igen kenyes a hidegre, szoval igy egy picivel hamarabb tud melegedni. Mas masinakban, sot autokban is van ilyen, de altalaban orszag/regio fuggo. Az USA piacra keszult ZZR-ekben pl. nincsen.
Szép lett, meg ekkora súllyal biztosan dolgozik is rendesen, aztán el ne hagyjad, le ne csórják Azóta letakarítottam a gépről a vajasdoboznyi forgácsot, elrakom arany tartaléknak, ha megszorulok, irány a méh
A macska itt is oldalt fekve ólálkodik, hogy fene a jó dolgát
Biztos, hogy olaj? Ha a vízpumpától szivárog akkor hűtővíznek kéne lennie. Elvileg a vízpumpa dupla szimmeringes és a 2 szimmering között van egy lyuk, hogy ott ki tudjon folyni a víz és észre vedd a hibát még a motor károsodása előtt.
Sziasztok!
KB egy hónapja vettem egy zzr-600-as vasat (yamaha xj 600-as gépet cseréltem) . Ma vettem észre,hogy van egy olajtócsa a moci alatt. Lebontottam az idomot,és egy csontszáraz gépet találtam. Beindítottam,és akkor vettem észre,hogy a vízpumpa belső felén található ( tudomásom szerint szellőző ) lyukból szivárog az olaj! A kérdésem az lenne a tapasztalt motorostársakhoz ,hogy szerintetek mi a teendő? Cserés lesz e a vízpumpa,vagy javítható? Illetve mi okozta a hibát?
Élőre is köszönöm a segítséget!
Mit akarsz te bele pakolni, a szomszéd házát is,meg egy komplett lakó kocsit?
Én nő létemre (pedig aztán én tudok pakolni, és egy csomó ruhám van... ahogy azt kell) én azt mondtam, hogy ebben bőven elférek bennük... (már mint a cuccaim)
Ha meg mégsem, tHUNder-nek ott lesz a 3 doboza...
Tényleg, nagy, meg bővíthető, csak felpróbáltam a motorra, ne hogy majd indulás előtt derüljön ki, hogy nem is jó rá...
De hál istennek, minden oké!