Én még az előző 125-ös motoromnál használtam, de az belsős volt. Defektet kaptam felfújtam vele, aztán ráfújtam kompresszorral és ha jól emlékszem 3ekm-t mentem vele. Persze Zizinél már nem csinálnám meg, de hazáig tuti jól beválna. Semmi extra defektjavítóvolt. Bringában is használtam már, nekem mindig bevált.
köszönöm a vadriasztós válaszokat:) ezen szoktam agyalni ujabban:). Ja és valaki használta már ezt a defektjavitó sprét? jó tényleg? vagy abból is csak a drágábbak érnek valamit? csak a tescoba meg az intersparba látok 1500fté szoktak lenni.
így van, csak azok jöhetnek velünk, akik full netfüggők, sőt, a következő túránk már virtuális lesz...
basszus, nem november van, sztem lesz még pár alkalom (ami nem fél nappal előtte derül ki).
Hali. Amennyiben nincs más ötleted ès minden rendben van a géppel akkor nézd meg a szelephézagokat. Lehet bemelegszik és nem zárnak le a szelepek. Vagy tùl dus a keverék. Nekem a levegő csavar 4-5 fordulatra van kitekerve. Karbiszinkron volt¿.
Egyenlőre ilyet találtam: vadriasztó, de most nincs időm keresgélni olcsóbbat, rá fogok állni a napokba.
Egyelőre: "animal repeller" 12v kifejezést keresgéltem, van esetleg aki jobban tud angolul, mi a "vadriasztó" megfelelője angolul (kínaiul )?
csak a kétszemély és dobozok miatt cseréltem anno a 400 ast hatkilósra, és mondhatom, h elegendő volt a plusz 200 köbcenti. (30 ezret tettem a 400-ba, és közel 50-et a hatszázba)
amiért mégis továbbléptem, az a hágózás, uis 2000 méter felett már a hatkilós, karbis gép elég nehezen vitte a súlyt, illetve a hátsó lábtér hiánya is gáz volt - a 600-on csak 170 centi alatti utas fér el kényelmesen, hosszú távon.
(a 400/1400 cserét összehozhatjuk, az biztos nem lesz nyomatékszegény )
Most tudatosult bennem, hogy mára van tervezve a ZZR gurulás.
Lesz valaki akinek esetleg kipróbálhatom a 600 gépét és esetleg egy 1100ast ? Kinőttük a kis 400ast és nem tudom, hogy 600ra vagy 1100re lépjek. (2személlyel dobozokkal már kevéske a 400as) Nem tudom, hogy a 600as hogyan viselkedne (mert lehet, hogy a kis túrázásainkhoz megfelel) és nem akarom azt, hogy veszek egy 6kilósat és utána sírok egy ezredes után.
Ha valakinek már van összehasonlítása, 2 fővel dobozokkal sok sok km-re tervezve, szívesen meghallgatom.
De! Qrva jól néz ki a Zizin, a lámpa alatt!
Nekem is fent van, nem zavar engem sem, sem az állatokat az út szélén, mert legtöbbje még a fejét sem emeli meg amikor elsuhanok mellettük. Tiszta állatbarát vadriasztó!
Az elektromost nem is tudtam, hogy van, utánanézek!
sikerült már végignéznem, ahogy a vadriasztós 1100 XX kettéhasít egy szarvast... a műanyag, eldobhatü inkább babona, a 12V-os, magas frekvenciás tényleg penge, autósok, kamionosok sokan használják. motoron kicsit nehéz elrejteni (kb. tenyérnyi), de csak az a frankó.
én használtam és jó volt mert nem ütöttem el semmilyen vadat
a homasitában vagy akár auchanban is lehet kapni autós vadriasztót tettem fel..1 idény alatt 3 garnitúra elment-elrepült
Üdv Emberek!
Egy gyors kérdést teszek fel, lehet hogy hülyeség, de megkérdezem hátha valaki használta már vagy hallott róla valamit vagy valami hasonló. Vadriasztó motorrra? valaki használta már esetleg? vagy ismerös stb? hallott valaki róla valamit?
most itt van a Józsi
http://www.red-line.hu/
úgy hallottam hogy zzr betegség valami tapasztalat ezzel kapcsolatban...? :)
basszus, nem november van, sztem lesz még pár alkalom (ami nem fél nappal előtte derül ki).
vadriasztó, de most nincs időm keresgélni olcsóbbat, rá fogok állni a napokba.
Egyelőre: "animal repeller" 12v kifejezést keresgéltem, van esetleg aki jobban tud angolul, mi a "vadriasztó" megfelelője angolul (kínaiul )?
amiért mégis továbbléptem, az a hágózás, uis 2000 méter felett már a hatkilós, karbis gép elég nehezen vitte a súlyt, illetve a hátsó lábtér hiánya is gáz volt - a 600-on csak 170 centi alatti utas fér el kényelmesen, hosszú távon.
(a 400/1400 cserét összehozhatjuk, az biztos nem lesz nyomatékszegény )
Lesz valaki akinek esetleg kipróbálhatom a 600 gépét és esetleg egy 1100ast ? Kinőttük a kis 400ast és nem tudom, hogy 600ra vagy 1100re lépjek. (2személlyel dobozokkal már kevéske a 400as) Nem tudom, hogy a 600as hogyan viselkedne (mert lehet, hogy a kis túrázásainkhoz megfelel) és nem akarom azt, hogy veszek egy 6kilósat és utána sírok egy ezredes után.
Ha valakinek már van összehasonlítása, 2 fővel dobozokkal sok sok km-re tervezve, szívesen meghallgatom.
Nekem is fent van, nem zavar engem sem, sem az állatokat az út szélén, mert legtöbbje még a fejét sem emeli meg amikor elsuhanok mellettük. Tiszta állatbarát vadriasztó!
Az elektromost nem is tudtam, hogy van, utánanézek!
én használtam és jó volt mert nem ütöttem el semmilyen vadat
a homasitában vagy akár auchanban is lehet kapni autós vadriasztót tettem fel..1 idény alatt 3 garnitúra elment-elrepült
Start: ma 13h, M1/M7 kivezető, Agip/McDonalds parkoló!
Egy gyors kérdést teszek fel, lehet hogy hülyeség, de megkérdezem hátha valaki használta már vagy hallott róla valamit vagy valami hasonló. Vadriasztó motorrra? valaki használta már esetleg? vagy ismerös stb? hallott valaki róla valamit?