Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ámen!

Szeretnék egy jobb nyarat magamnak, mint a tavalyi, mert amilyen a tavalyi nyaram volt, azt az ellenségemnek sem kívánom...
Vérszemet kaptam és kiszemeltem egy kicsit fiatalabb (2007-es) Z750S-t, itt nem messze Szigetszentmiklóson. Amennyiben minden jól alakul, akkor este rakok fel képet
innen már felfelé vezet az út, pláne, ha már alattad lesz a Zé menjünk, motorozzunk, a többi pedig alakulni fog
a tizennégyest én is "fejből" fújtam először, 2.2, 2.4-re, de valóban jobb a 2.5-2.9, pláne túrán, megpakolva.
Mekkora nyomást raktok Ti a motorgumikba?

Nekem még régóta van valahonnan felírva egy ilyen adat:
250/290 kPa --- 2.5/2.9 Bar --- 2.4/2.8 atm (elöl/hátul)
Nem sok az egy kicsit?
Üdv eltévedt bárányka .

Hát beírtál jót is meg szomorút is, remélem az a jövő csak újra jót hoz!
Üdvözlet újra kollega!
Akkor maradsz a márkánál, mégsem FZ6 a befutó? Talán jobb is, a z750s-ekről eddig csak jót hallottam, de majd a hozzáértők megmondják!
Remélem átgurulsz dicsekedni, amint megvan!
Sziasztok!

Régiek közül üdvözlök mindenkit (tHUNder, KillBill, Zseton, Kutya, és a többik), illetve az ujjakat is.
Vagyis lehet én vagyok az új... visszatérő
A lényeg, hogy visszatérek mint a főnix madár a hamvaiból, egy Z750S-el valószínüleg.
Ha vannak túrák, találkozók, vagy egyéb csoportos összeröffenések, akkor vevő vagyok mindenre.
Igaz most már egyedül sajnos, de ki tudja mit hoz a jövő...
Egy szóval SZIASZTOK KAWÁSOK !
Köszi,ha aktuális lesz,megkereslek!
Már meg történt :) Mikor csapunk egy motorozást? Ti szoktatok Szlovákba menni ugye? Én még motorral nem voltam, de elég jó utak vannak arra
szia,

15 900 a 4L.
Egyébként ez érdekelne!
Árban hogy jön ki?
SILKOLENE PRO 4 ELECTROSYNTEC SAE 15W-50
Szia!

Semmi baj, bár reggel aludtam volna még
Most hívott, délután valamikor beugrik érte a barátnője, ha jól értettem...
Sziasztok!
Lehet hogy szereti a 10w40-t,de nekem így megnőtt az olajfogyasztás.Mióta átváltottam a Motul 3000 20w50-re azóta csökkent is,meg csendesebb is lett!
Előtte a repsol moto sintetico-t használtam...lehet hogy hiba volt?
Aki olajat szeretne cserélni a ZiZiben javaslom vegye fel a kapcsolatot Kutya-val. Amúgy a 10w-40 et szereti a mocika.
Helló! Nagyon sajnálom! Nem tudom miért nem ment! A mai nap fog hívni,hogy miként lehet lebonyolítani. Köszönöm előre is! Mégegyszer ne haragudj!
Helló!

A mai napra beszéltük meg a futárt reggel fél 7- 7 óra közötti időpontra. Most már fél 8 van, de sehol sincs, én így is késésben vagyok most ez miatt.
Elindulok itthonról, ha még is elkíván érte jönni, hívjon fel, de csak délután leszek telefonközelben 13 óra után. Akkor tudunk egyeztetni újabb időpontot, feltéve, ha azt már tartja...

Üdv Kill.
Sziasztok.
Öreg kis ZZR400 as motorkerékpárunk olajcsere előtt áll.
Milyen olajat javasolnátok bele.
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
Üdv szikla
minden motoros rendezvényen ZZR-esekbe botlik az ember
Sziasztok!

91-es ZZR1100C modellbe milyen olajat javasoltok? Motulban gondolkodom, de nem tudom, hogy milyen legyen pontosan...
'91es zzr400-hoz lenne 1 komplett váltóm. A 2est kidobja, a többi sebesség hibátlan. Akit érdekel, irjon rá 1 árat, és viheti. Nekem nem kell, olcsó.
ok, jön minden, holnap délelőtt hívhatod a futárt is a csomaggal, kilenckor már úton lesz a szokásos átvevőhely felé. 0620-524-3412
Akkor a két akksi jöhet, meg nekem a 4 litre Fush olaj 10w40, asszem ez van benne, de még este rádcsörögnék, ja és egy olajszűrő.

Köszi
Yuasaf, amit mi is használunk a motorokban, 6 hónap garival. számlás, bruttó ár.
Köszi az infót, de milyen az akksi ezt kérdezi a haver.
Ja gondolom az olaj 4l re vonatkozik.
köszi
zs
19 500 az akksi, van belőle, az olaj (10w40) 11 rugó, a 15w50 sport/race olaj szűrővel 14 E.