Szeretnék egy jobb nyarat magamnak, mint a tavalyi, mert amilyen a tavalyi nyaram volt, azt az ellenségemnek sem kívánom...
Vérszemet kaptam és kiszemeltem egy kicsit fiatalabb (2007-es) Z750S-t, itt nem messze Szigetszentmiklóson. Amennyiben minden jól alakul, akkor este rakok fel képet
Üdvözlet újra kollega!
Akkor maradsz a márkánál, mégsem FZ6 a befutó? Talán jobb is, a z750s-ekről eddig csak jót hallottam, de majd a hozzáértők megmondják!
Remélem átgurulsz dicsekedni, amint megvan!
Régiek közül üdvözlök mindenkit (tHUNder, KillBill, Zseton, Kutya, és a többik), illetve az ujjakat is.
Vagyis lehet én vagyok az új... visszatérő
A lényeg, hogy visszatérek mint a főnix madár a hamvaiból, egy Z750S-el valószínüleg.
Ha vannak túrák, találkozók, vagy egyéb csoportos összeröffenések, akkor vevő vagyok mindenre.
Igaz most már egyedül sajnos, de ki tudja mit hoz a jövő...
Egy szóval SZIASZTOK KAWÁSOK !
Sziasztok!
Lehet hogy szereti a 10w40-t,de nekem így megnőtt az olajfogyasztás.Mióta átváltottam a Motul 3000 20w50-re azóta csökkent is,meg csendesebb is lett!
Előtte a repsol moto sintetico-t használtam...lehet hogy hiba volt?
A mai napra beszéltük meg a futárt reggel fél 7- 7 óra közötti időpontra. Most már fél 8 van, de sehol sincs, én így is késésben vagyok most ez miatt.
Elindulok itthonról, ha még is elkíván érte jönni, hívjon fel, de csak délután leszek telefonközelben 13 óra után. Akkor tudunk egyeztetni újabb időpontot, feltéve, ha azt már tartja...
Sziasztok.
Öreg kis ZZR400 as motorkerékpárunk olajcsere előtt áll.
Milyen olajat javasolnátok bele.
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm.
Üdv szikla
Szeretnék egy jobb nyarat magamnak, mint a tavalyi, mert amilyen a tavalyi nyaram volt, azt az ellenségemnek sem kívánom...
Vérszemet kaptam és kiszemeltem egy kicsit fiatalabb (2007-es) Z750S-t, itt nem messze Szigetszentmiklóson. Amennyiben minden jól alakul, akkor este rakok fel képet