Igen, E modell. Ez van is neked raktáron vagy berendelős? Áronéknál van a gépem szezon előtti felkészítésen, ha a büdzsébe belefér akkor lehet, hogy szükségem lesz rá.
Van Isten :D Használtautón van 12 db 400 zizi hirdetés. Tegnap előtt ráírtam 1 olyanra ahol még kép sincs , van írva pár dolog , mint tárcsafék stb. van 1 telefonszám , emilcím meg hogy hol található. Ráírtam , mondom biztos nem akarja eladni , azért nincs róla semmi kép meg ilyenek , reméltem , hogy nem átverés. Tehát ráírtam, visszaírt, hogy még megvan neki. Visszaírtam hány KW? Ma nézem a levelet és 22KW :DDDDDDD árba is belefér. Ma néztem már töltött fel képeket a hirdetéshez. jövőhétvégén haza jön a motorszerelő haverom , akkor ha minden jól megy elmegyünk megnézni és hazahozzuk.
A motorosok jó emberek
Peruban éjjel egy kismamát és egy beteg fiatalembert kellett kórházba szállítani, megkérték a helyi motorosakat, hogy a le-felszálló pályát segítsenek megvilágítani. link
Ez a legegyszerűbb, közelebb van, mint Anglia és a tenger hatásaival sem kell küzdened.
Sokan foglalkoznak a hazahozatalával, és az itteni forgalomba helyezéssel, és sokkal jobb állapotúak, az itthoniakhoz képest általában! Több pénzük van, jobban szervizelnek stb.
Az árak nem vészesek, persze ez csak egy ötlet!
Sziasztok.
Úgy látszik fel kell adjam , hogy veszek egy 400 zizit. Ha találok olyat ami 35KW os papíron akkor az már el van adva. Ami meg nincs eladva az több KW. Már szerintem az összeset megnéztem amit interneten lehet.
Sziasztok !Kérdés : ha beindítom a motort, és jár, közben beledurrog a kipuba, olyan mintha csak 3 höngör menne, de közbe be akar indulni a 4. is( ilyenkor durrog, de nem túl hangos) Namármost okozhatok ezzel kárt a motorban, ha így jár, és a szerelőig kibírná, még beviszem a városba?
egy yamaha fzr 600-as motorrol van szo
Ma sikeresen levizsgáztattam a motoromat
Juhhhéjjj...
Minden simán ment, a kipufogót kicsit nézegették, de mondtam, hogy így vettem, és hogy már hány műszakin simán átment...
Aztán, most is így lett. Kedvesek voltak, a motorosokat előre vették, ne kelljen azt a hosszú sort kivárni, szóval egy szavam sem lehet, és a papírmunkával várakozással, műszaki ellenőrzéssel együtt kb 1 órát vett igénybe, na jó, 1 és felet.
És 4 360,- Ft volt pontosan!
Ez egy jó kérdés! Én is mikor vettem a mocót felhívtam a formát, ott volt nem messze. Mondom érdeklődnék itt meg itt láttam a hirdetést, ja ő már rég eladta csak fenn maradt, de már leszedi. Néztem még fél évvel később is fenn volt....
Kösz!
A behozatallal, alkatrésszel, tanáccsal tutti tud segíteni!
Itt is érdemes nézni:
www.mobile.de
Huh, kapásból nem tudom mennyire lettek fojtva, de ilyen fojtó készletet lehet külön is venni!
Peruban éjjel egy kismamát és egy beteg fiatalembert kellett kórházba szállítani, megkérték a helyi motorosakat, hogy a le-felszálló pályát segítsenek megvilágítani.
link
www.ebay.de
Ez a legegyszerűbb, közelebb van, mint Anglia és a tenger hatásaival sem kell küzdened.
Sokan foglalkoznak a hazahozatalával, és az itteni forgalomba helyezéssel, és sokkal jobb állapotúak, az itthoniakhoz képest általában! Több pénzük van, jobban szervizelnek stb.
Az árak nem vészesek, persze ez csak egy ötlet!
Üdv Kill.
Úgy látszik fel kell adjam , hogy veszek egy 400 zizit. Ha találok olyat ami 35KW os papíron akkor az már el van adva. Ami meg nincs eladva az több KW. Már szerintem az összeset megnéztem amit interneten lehet.
Mi lenne az ára? Üdv Tomi
egy yamaha fzr 600-as motorrol van szo
Juhhhéjjj...
Minden simán ment, a kipufogót kicsit nézegették, de mondtam, hogy így vettem, és hogy már hány műszakin simán átment...
Aztán, most is így lett. Kedvesek voltak, a motorosokat előre vették, ne kelljen azt a hosszú sort kivárni, szóval egy szavam sem lehet, és a papírmunkával várakozással, műszaki ellenőrzéssel együtt kb 1 órát vett igénybe, na jó, 1 és felet.
És 4 360,- Ft volt pontosan!