Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az Krisz, te bányában dolgozol, hogy nem tudod milyen meleg van?
Motorozott ma napközben valaki?

Nagyon meleg volt?
Bőrben már megsült az ember?

Bőr vagy cordura... ?
Nagggyon szép! Gratula!
ajjaj van egy fejidom/fényszóró nélküli ZZR1400 az ebay-en, 880 000 forintért... szinte már látom magam előtt a projektet... pár Z-s idom, néhány matrica, egy új kipu, s kész a Z14RR
Az enyém kicsivel keskenyebb lesz. Konkrétan egy MZ TS 250/1 kis kormány. :) Pont passzol, átalakítás nélkül
...ez valami fertőzés lehet Barbi vasa is "megtúrásodott"
Majd mindenképp verjétek nagydobra ha lesz valami :) Addigra meglesz a túrakormányom is :) Lehet betesztelni
Sziasztok!

Új gumik jó áron eladóak. (2012-2013as)
Ha esetleg érdekel valakit katt az adatlapomra.
még egy kis segítség a kamerákhoz:

http://youtu.be/lWxquyNWzh4
ha valaki olajcsere előtt áll még: Castrol Power 1 Racing 5w40 mkp. olaj, csak ma, 18 000/4L helyett, 11 900 /4L
Oksi,csörögj valamikor, ha ráérsz, aztán elmegyünk megmutatom.
jól hangzik, egyszer jól lemegyünk megnézni a helyet, és májusban összehozhatunk vmit!
Sőt, megvan a tuti! Hajógyári sziget! Hasonlóan szép a környezet, mint ahol újvárosba voltunk.
Helyszínben tudok segíteni. Sok parkolót tudok, ahol a nagyrésze kihasználatlan, stb...
Hurrá!

Gratulálok! Üdv újra a klubban!
Idén én is menni akarok sokfelé! Vége a válságnak, olcsó a benyó, menni kell!
:))) Én most megyek pénteken! ;)))
Már nagyon várom!
De hisz ez törött, nincs meg a hasidomja.
Na bazz, menyibe fog kerülni míg összerakod, hogy motorkinézete legyen!

Na csak óvatosan, főleg az elején!
Gratula és sok szép km-t .
Teljesen off topic , de próbálkozom időnként segítséget találni:
van vkinek vagy vkije akinek van BAKELIT--MP3 lejátszója! Volna 5 db bakelit lemez amit digitalizálni szeretnék, de nincs lemezlejátszóm és nem akarok "bütykölni" lemezjátszó-- hangkártya. Bocs és kösz előre!
Csiribúúú, Csiribááá
Z ügynök lettem ;)
hát, igazából helyszínfüggő, ugyanis már én is a nagyfaluban koptatom az aszfaltot, és fejből nem tudok olyan placcot, ahol nyomhatnánk... mondjuk én könnyen beszélek, hisz' két bójázáson már túl vagyok idén, kint voltunk mindkét rendőrmotoros tréningen a Ringen.
ÁÁÁ, nem olvastam vissza... bocsi....
Mennyinek kell lennie a guminyomásnak a ziziben?

400 - 600 azonos?

Első kerék: ?
Hátsó kerék: ?
Szia Skyfox.

Örülünk, hogy újra nyeregbe ülsz!
A másik részét viszont nagyon sajnáljuk!

Puszi.
Ezek a gyári értékek, legalábbis nekem van egy matrica a lengővillán, amin ez áll, és nagyon gyárinak néz ki :)
b
kutya mester lesz valamikor egy kis téli rozsdátlanító üvegkerülgetés? :) Vagy csapjunk a lecsóba és guruljunk?