Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok nekem egy eladó hátsó doboztartóm van!
14 pénzért!
Jó erős! Képeket küldök, magánban ha kell, de vagy két lappal odébb fent vannak...

Üdv Kill.
Ugyanitt, de "akciósan" 10 eFt-ért még mindig:
bal oldali kipufogó eladó 10 eFt, AKCIÓSAN ;)

Úgyszintén komplett indexburák (sárga)+féklámpa(piros) eladó (E modellhez)!

Gyerünk, vásárolni, kell benzinre a pénz!
Húúúúú, jóóóó, a színe!

Üdv köztünk
Eladó egy vadi új Bagster tankbőr , 14 eFt, fekete-piros:
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni?
Pöc röf indul /zzr400/ kicsit bemelegszik és leál kb:2-3perc utána mig kinem hül nem indul ,aztán kezdödik előröl.
Elöre is köszönöm bárkinek aki valami tipet tud!
szép a színe, nagyon jól mutat a vas. vigyázzatok egymásra!
a melegedéshez, túlmelegedéshez kötődő bajok általában elektromos természetűek, első körben csatlakozók átnézése, (főtengelytől a gyertyákig), kábelvégek tisztítása, visszavágása, esetleg gyertya csere is, ha több mint ötezret futottak.
17. kerből?
400-as mi?
Az új Szerzeményem. 1997 zzr 400.
Helló! Valaki tudna nekem válaszolni a mocim hibájára?
Ma felvonuláson voltam, eléggé felmelegedett szegénykém, a venti vagy 10-szer bekapcsolt a 40 perc alatt. 1 óra pihi után nem akart beindulni, pedig már csak langyos volt a blokk. Tolásra indult, és azóta is indul indítózásra. A nem akart indulni úgy értsétek, hogy majdnem akksi merítésig tekertettem, és akkor sem. Szerintetek?
hali én 1-et találtam de nem bizt hogy balos. L-4 van az aljába írva ,a tengely vége meg egyoldalon lapolt.
Gyulánál biztosan van ilyen, sztem nála kezdd a keresést.
sziasztok 95-ös zzr hez keresek balos sofőr lábtartó konzolt....írjon kinek van
Hát akinek már olyan modern motorja van!
Nagyon köszönöm mindenkinek! Nézelõdök!
Vízhatlan övtáska?

Nekem van, igaz kajak-kenuzásra vettem, tökéletes.
Nekem imo-s...
Lehet kapni kifejezettem vízhatlan aqua pack-ot. Hajósok használják a fontosabb dolgok védelmére borulás esetén. Láttam már olyat, az tuti vízálló. Túraboltokban érdemes olyat keresni.
Vízhatlan combtáskára gondoltam,de abból mennyire vízhatlan a vízhatlan? Azért combtáska,mert az tutira nem gátol a mozgásban. Még standig kitalálok valamit :D
Simán a padon szoktam hagyni a ruhákat mondjuk legutóbb sem volt ezzel gond, szinte senki nem volt rajtam kívül Rosszabb környéken lehet elásnám karszalagot nemszeretem, lehet elhagynám..
Sziasztok!
Raptor dobokra, valakinek van tapasztalata? ZZR 1400-on volt valakinek már?
Valamibe bele kell tenni, nem merném csak úgy rátenni a kezemre, elhagyom meg is gyilkolom önmagam
Feltételezem, hogy nem imo-s kulcsod van, aminek nem árt a víz. Így akár rá kábelkötegelőzheted a csuklódra. Érdemes az oldható fajtát használni, mert különben le nem szeded magadról!
Jön a nyár, jön a strand idő és jön a kevés cuccos strandra ugrás. Hova teszitek a cuccot ha motorral mentek strandra? Minimum motor kulcsot már csak magammal viszem és nem tudom a motorba zárni. Valami tuti vízhatlan kis táska a cuccoknak? Tippek ötletek a témáról?