Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni?
Pöc röf indul /zzr400/ kicsit bemelegszik és leál kb:2-3perc utána mig kinem hül nem indul ,aztán kezdödik előröl.
Elöre is köszönöm bárkinek aki valami tipet tud!
a melegedéshez, túlmelegedéshez kötődő bajok általában elektromos természetűek, első körben csatlakozók átnézése, (főtengelytől a gyertyákig), kábelvégek tisztítása, visszavágása, esetleg gyertya csere is, ha több mint ötezret futottak.
Helló! Valaki tudna nekem válaszolni a mocim hibájára?
Ma felvonuláson voltam, eléggé felmelegedett szegénykém, a venti vagy 10-szer bekapcsolt a 40 perc alatt. 1 óra pihi után nem akart beindulni, pedig már csak langyos volt a blokk. Tolásra indult, és azóta is indul indítózásra. A nem akart indulni úgy értsétek, hogy majdnem akksi merítésig tekertettem, és akkor sem. Szerintetek?
Lehet kapni kifejezettem vízhatlan aqua pack-ot. Hajósok használják a fontosabb dolgok védelmére borulás esetén. Láttam már olyat, az tuti vízálló. Túraboltokban érdemes olyat keresni.
Vízhatlan combtáskára gondoltam,de abból mennyire vízhatlan a vízhatlan? Azért combtáska,mert az tutira nem gátol a mozgásban. Még standig kitalálok valamit :D
Simán a padon szoktam hagyni a ruhákat mondjuk legutóbb sem volt ezzel gond, szinte senki nem volt rajtam kívül Rosszabb környéken lehet elásnám karszalagot nemszeretem, lehet elhagynám..
Feltételezem, hogy nem imo-s kulcsod van, aminek nem árt a víz. Így akár rá kábelkötegelőzheted a csuklódra. Érdemes az oldható fajtát használni, mert különben le nem szeded magadról!
Jön a nyár, jön a strand idő és jön a kevés cuccos strandra ugrás. Hova teszitek a cuccot ha motorral mentek strandra? Minimum motor kulcsot már csak magammal viszem és nem tudom a motorba zárni. Valami tuti vízhatlan kis táska a cuccoknak? Tippek ötletek a témáról?
14 pénzért!
Jó erős! Képeket küldök, magánban ha kell, de vagy két lappal odébb fent vannak...
Üdv Kill.