Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kill! Írtam neked e-mailt, de nem hajlandó elmenni Felvettelek skypeon. (Azért írtam választ, hátha kapsz értesítést :) )
Sziasztok! nem akar valaki venni közületek egy jó Honda Xr 400-as mocit? Eladom, mert aszfaltszaggatót veszek
ha érdekelne esetleg valakit, erre az email cimre irjon: sangi86@freemail.hu
Köszönöm
Hirtelen gázadásnál le akar fulladni, és dadog
Szép napot mindenkinek megtudja nekem mondani valaki hogy a 400 zizi keverékképző fúvókáját mennyire kell kitekerni ? az általános a 2,5 fordulat de nekem az valamiért nem műkszik
Sziasztok!

Rajtam maradt egy Metzeler Z8 Interact párban.
Új M-es verzió.

Gyártási idő:
Első: 2013. 6. heti
Hátsó: 2013. 8. heti

Méret: 120/70-17 + 180/55-17
Garanciális

Ára: 76500Ft

Ha esetleg érdekel valakik akkor írjon.
Sziasztok!

Van egy eladó sorba került hátsó doboztartóm! Ez jó erős.
A hátsó kapaszkodó helyén kell felfogatni, és az oldalsó hátsó karmoknál (csomag rögzítő). Oldalra kell hozzá távtartó, nem tudom pontosan mekkora Misi megmérte, de ő most nincs itt, hogy megmondja... és ehhez kell csavar is! Természetesen a ha valakit érdekel, elgurul, felszerelheti, megnézheti a motorján.
Ára: 14 000,- Ft
Szia!

Nagyon eltűntél!

Milyen lett a feszültség szabályzó? Feltételezem, már kipróbáltad?
Se egy levél, se egy sms...?

Üdv Kill.
Teló hamarabb küldte mint akartam, itt a kép
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a villák gyárilag túlógnak-e mint a képen és ha igen mennyivel?
Szia!
Mehetünk most jött meg az új Zizim! Már vagy tiz éve nem láttam de igy a képekböl itélve volt gazdija
Köszönöm én is sokat vaciláltam rajta aztán fölhívtam és elég komoly alku volt a vége 480 lett
Nagyon köszönöm remélem sok balesetmentes kilómétert fogunk letekerni hétvégén már ha minden igaz felgurulunk a kékesre egy gyertyagyújtásra
komolyan? Trükkök? Hibák? Amiket tudnom kell róla ? Elmehetnénk egy közös gurulásra... Kis nosztalgia
Szia !
Egy ilyen kormány átalakitó engem is érdekelne, pesze nem arany árban !
Tervben van! 2. motorozása volt. Bukó is anyámé volt rajta. Már kinéztünk egyenlőre egy nadrágba varrható tér és csípő protektor, hamarosan bukót veszünk. Komolyabb rucit csak majd később. Két 20 éves egyetemistának nem épp egyszerű ilyesmiket megvenni, csak apránként lehet :S
Szia!
nem akarok nagyon bölcs hegyibeszédet tartani, de javaslom öltöztesd fel a kedvesed (és nem a ZZR-re gondolok ), ha már sikerült rávenned, hogy felüljön mögéd... sosem lehet tudni!
Két szerelmem a Velencei-tónál Szerviz után irány Balcsi,Nyíregy,Kékes és a többiek :)
Zseton kolléga!

Remélem jössz a motoros áldásra... ?!
Még nem láttam a nevedet a résztvevők között
Kicsinoki!

Gratulálok hozzá!
Sok balesetmentes kiló métert, meg olcsó benzint, meg gumi fákat, széles kanyart...
Egyébként tényleg szép a vas!
Megszámolni sem tudom hányszor néztem meg ennek a szépségnek a hirdetését, úgyh most kicsit irigykedem... Gyönyörű gép, gratula hozzá, és sok-sok közös balesetmentes km-t!
kösz
Szia!

Ez 17 éve az enyém volt! Akkor is a best volt
Gratulálok hozzá ;)))
Nagyon szép!
Nagyon bízom benne hazaúton kicsit beszélgettünk 180km hazaút... + M3, még mindig nem fogom fel, nameg a párom ment előttem autóval, elütött egy bózot vagy mit. Annyira észnél volt, hogy mögötte vagyok, be se fékezett , hálégnek senkinek semminek semmi baja úgyhogy a stressz is megvolt, már alig várom, hogy újra beröffentsem
gratulálunk, ez az egyik legszebb színösszeállítás! vigyázzatok egymásra