Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok érdeklödnék 600zzr re hogylehet felrakni bukogombát
ez a motor még mindig gyönyörű..
Első Túra idén.
Sziasztok,valakinek lenne esetleg üres jeladója?zzr600e hez
Hali! Bocsi, de nem tudok menni ma az andrettihez. Megjöttek a fékbetéteim ma a postán, és megyek a szerelőmhöz átdobni őket.
Legközelebb összehozzuk!
Most sajnos kint vagyok németben, ezért nem tudok képeket küldeni, de amint hazaértem visszatérünk rá, úgyis lesz pár kérdésem a szivargyújtó beszereléssel kapcsolatban is, mert az is tervbe van véve.
Én most értem haza melóból, remélem fel tudok kelni addig. Délelött még egyeztessünk.
Igyekszem időben ott lenni.
Adj egy elérhetőséget és küldj pár képet a sérült,dobról. Hátha lehet javítani még
Ha jól tippelek a szigetszentmiklósi Z-t tetted magadévá!
Hali!
Ha Velence felé jöttök, szóljatok!
Peeter!

Soké', majd személyesen elmondom, a motoros áldáson
Többiek is jöhetnek!
Oké!
3-kor Andrettinél jó lesz? Váci út...
Szia! Du.3-tol ráérek, részemről mehetünk.
Sziasztok Márkatesók! Lenne egy olyan kérdésem a tapasztaltabb ZZR tulajokhoz hogy a 400-as ZZR kipufogója passzol e a 250-esre? Csak mert nekem tavaly balesetben csúnyán megsérült a dobom, a másik meg már meg volt nyomva amikor vettem, és most mind a kettőt le szeretném cserélni, és most találtam egy 400as ZZR-t amit bontanak, bár nem gyári dobok vannak rajta, de ha egy mód van rá nem szeretnék átalakítgatni semmit.
Szóval ha valaki tud valamit erről a témáról ne tartsa magában!
Köszönöm! Széles utat!
Holnap van valakinek kedve a kora délutáni órákban egy laza guruláshoz? Gondoltam ehetnénk egy hambit Tinnyén az Üvegtigrisben, vagy leugorhatunk a velencei tóhoz, vagy bánom is én hova, csak menjünk!
Oszt hogyé atták kilóját?
Hát de most nem!?
Nem csak a motoros tanácsok miatt, de már a jó kedv miatt is jó olvasni a fórumot.
Hiányzott ez a légkör.
És nekem van csak beszólogatásom...igaz KillBill.

(Peeter osszad a csajoknak az igét ).
Nagyon várom már a közös túrákat...
Szerintem minden motoros fesztiválon ott leszek...
Jól van na, csak vicces volt a kérdésed...
ezt most inkább nem kommentálom...