Sziasztok! Eddig csak olvastam a fórumot,jó ideje büszke tulaja vagyok 400as zizinek. Írta valaki,hogy van eladó feszszabályzója. Nekem szükségem lenne egyre. Köszönöm előre is a segítséget!
Szia. Ott is kerestem már. Tegnap voltam Békéscsabán egy boltba. Volt ott egy GS , olaszból behozott 2002-es 40 e km , valószínűleg egy nő használta , mert van a műszerfalra ragasztva egy katica :D Hátul Kappa dobozzal. Nekem tetszett , jó fej volt a motorosoktatom , mert eljött velem ő is megnézni , kipróbálni , és még ismerte is az eladót. Keddre csinálnak rá egy karbiszinkront , meg kitakarítják a karbikat stb. Megyek megnézem és ha megegyezünk akkor elhozom. Elég valószínű. De a ZZR-es álmom nem adom fel. Ezután az lesz , remélem több pénzem lesz és majd késöbb vehetek egy jó kis zizit. Igazából belegondolva nem is baj , hogy elöbb egy GS , mert így nem hagyok ki 1 fokot a ranglétrán , ugyanis ez nem egy erőgép. Köszi mindenkinek a segítséget és a tippeket.
Sziasztok!
a szimmering pár 2-3 rugó (de csapágyboltban aligha kapsz, csak motorosboltban), olaj pedig (vezetési stílustól függően) 7,5-15 SAE. egy liter elég, ca. 2500 Ft.
Srácok kéne egy kis infó! Teló szimering megadta magát. Néztem a szervíz könyvet (biztos benne van) nem találtam a méretet. Milyen méretű szimering van benne és milyen olajat ajánlotok bele?
Még kérdeznék:
olaj a kis zizibe meg szűrő(racer van most benne)
Meg egy ilyen akksi yt12a-bs.
mennyibe fájnak?
Köszi