Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kutya úr!

Még kérdeznék:

olaj a kis zizibe meg szűrő(racer van most benne)
Meg egy ilyen akksi yt12a-bs.

mennyibe fájnak?

Köszi
szia,
kedden tudom küldeni, délben a szokásos helyen. menjen?
Na üdv úgy látszik az én fesszabályzóm is megfeküdt.
hova érdemes menni ilyenért mennyiért mérik.
zx400k
Szia!

Nekem van egy eladó feszültségszabályzóm!
Magamnak vettem, de végül nem került beszerelésre.
Használt.

Fel tudom ajánlani, vidd el, szereld be, próbáld ki, használd egy hétig, és ha jó, akkor kifizeted.

Üdv Kill.
Kicsit hadd színesítsem a ZZR fórumot a mai napon készült fotómmal..
Akkor holnapi futárral küldenèl egyet? Tel szamom a regi! Elore is koszonom.
Senki nem tudja az első fék fittingjeinek méretét?
Sziasztok! Eddig csak olvastam a fórumot,jó ideje büszke tulaja vagyok 400as zizinek. Írta valaki,hogy van eladó feszszabályzója. Nekem szükségem lenne egyre. Köszönöm előre is a segítséget!
Szia. Ott is kerestem már. Tegnap voltam Békéscsabán egy boltba. Volt ott egy GS , olaszból behozott 2002-es 40 e km , valószínűleg egy nő használta , mert van a műszerfalra ragasztva egy katica :D Hátul Kappa dobozzal. Nekem tetszett , jó fej volt a motorosoktatom , mert eljött velem ő is megnézni , kipróbálni , és még ismerte is az eladót. Keddre csinálnak rá egy karbiszinkront , meg kitakarítják a karbikat stb. Megyek megnézem és ha megegyezünk akkor elhozom. Elég valószínű. De a ZZR-es álmom nem adom fel. Ezután az lesz , remélem több pénzem lesz és majd késöbb vehetek egy jó kis zizit. Igazából belegondolva nem is baj , hogy elöbb egy GS , mert így nem hagyok ki 1 fokot a ranglétrán , ugyanis ez nem egy erőgép. Köszi mindenkinek a segítséget és a tippeket.
Sziasztok!
Valaki fitting méret?
szia,
mindig van, Yuasaf, 14 pénz, tartjuk polcon (sajna pont most vettünk mi is, Barbi vasában is beszart a dzsuva unibat...)
Köszike!
Helló!

Kerestetek ziziket...

Itt néztétek már:

Üdv Kill.
Sziasztok!

Húúúú, de régen voltam már itt...

Kutya Úr !érdeklődnék tud-e még akksi ügyben segíteni?
YTX12-BS
Milyen és mennyiért?

Mindenkinek balesetmentes szezont kívánok!
Köszönöm! És a fitting 10-es vagy 8-as? Nem akarom azt sem szét kapni feleslegesen :S
a katalógus szerint 41x54x11, de pszt, titok!
Még egy kérdés. Az első féknél 10-es a fitting?
Van kapcsolatom ezért szeretnék méretet. Gondoltam valaki biztos cserélt már. Előbb beszerezném, hogy ne kelljen szét szedve tárolni a motort.
a szimmering pár 2-3 rugó (de csapágyboltban aligha kapsz, csak motorosboltban), olaj pedig (vezetési stílustól függően) 7,5-15 SAE. egy liter elég, ca. 2500 Ft.
Srácok kéne egy kis infó! Teló szimering megadta magát. Néztem a szervíz könyvet (biztos benne van) nem találtam a méretet. Milyen méretű szimering van benne és milyen olajat ajánlotok bele?
Ismerem a tulajt. Mindig viszi a vasat szerelőhöz ha kívánja! Ha gondolod kérdezek tőle bármilyen infót ami kell
Én is homasitában vettem beépíthetőt.
Tudjátok hol lehet venni, motorhoz való, külső szivargyújtót?