Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne. Miként lehetne azon segíteni, hogy a szívató karocskát ne kelljen kézzel tartanom, amíg melegszik a vas? Ez mindenkinél ilyen? Ha elengedem, szépen vissza megy az ő kis nyugalmi helyzetébe.
Hali. Nekem volt ilyen. Laza késes csatlakozó miatt. Ha laza a nagy áram miatt a vezetékcsati kimelegszik. Minél jobban melegszik annál lazább minél lazább annál jobban melegszik. Szóval kösd össze direkbe forraszd vagy toldó hüvelyel kösd össze a vezetékeket és mérjél rá hogy tölt-e. Nekem még nem ment tönkre azótavis igy járok vele hibátlan.
Én másfajta géphez vettem utángyártott fesz.sz. 1.5 éve prímán működik, ezt már többen használják régóta.
Többféle kivezetéssel létezik ,és egy plussz töltést is lehet adni neki,ha kevés volna./egy átkötést kell rajta elvágni és meg van a + töltés/
A http://www.kelle.hu/ megkell nézni ,sok elérhetőségük van!
1 éve volt 13000 szállitással!
Az én gépem is gyárilag feszbajos de azóta semmi gond
Lenne még két kérdésem.Eddig amit láttam azokon a szabályozón volt a csatlakozó,nekem pedig kijön a 6 kábel és ott a csatlakozó.Mi a különbség?Ha egy új aksival töltés nélkül elindulok,kb meddig juthatok vele?
Üdv!Nem volt töltésem a zzr-emen.A fesz.szabályozó csatlakozója így megégett.Volt valakinek hasonló?Szerintetek a szabályozónak vége lett,így látatlanba?
Üdv mindenkinek!
Vettem egy zizi-t és csatlakozom ehhez a szuper társasághoz (már vagy 2 hete rólatok olvasok). Remélem kevés problémával, de annál több segítséggel fordulok majd hozzátok! Széles utat mindenkinek!
ZZR 1400-ra tud valaki jó bukógombát ajánlani? Amit a neten találtam, hát azok nem túl szépek..
Akkor gyere holnap áldásra!
Tudni már valamit hol és mikor lehet becsatlakozni hozzátok?
Ha holnap nem az áldásra mennék, akkor mennék szívesen.
Azt mondtad, holnap nem jó neked az áldás, mert tovább képzésen vagy.
Kérdésem a következő lenne. Miként lehetne azon segíteni, hogy a szívató karocskát ne kelljen kézzel tartanom, amíg melegszik a vas? Ez mindenkinél ilyen? Ha elengedem, szépen vissza megy az ő kis nyugalmi helyzetébe.
Én másfajta géphez vettem utángyártott fesz.sz. 1.5 éve prímán működik, ezt már többen használják régóta.
Többféle kivezetéssel létezik ,és egy plussz töltést is lehet adni neki,ha kevés volna./egy átkötést kell rajta elvágni és meg van a + töltés/
A http://www.kelle.hu/ megkell nézni ,sok elérhetőségük van!
1 éve volt 13000 szállitással!
Az én gépem is gyárilag feszbajos de azóta semmi gond
kérdés hány literes a d és e modellek tankjai?
illetve hány liternél kezd el vilogni az üzemanyag jelző?
eddigi fogyasztás méréseim:
2 személy: 130-140-es utazóval 5.5 liter
1 személy: 100-140-es utazoval 4.6 liter
Keresek olyan céget Magyarországon akik motorokhoz való hűtőventillátorokat forgalmaznak. Ha valaki tud ilyet kérem írjon!
Vettem egy zizi-t és csatlakozom ehhez a szuper társasághoz (már vagy 2 hete rólatok olvasok). Remélem kevés problémával, de annál több segítséggel fordulok majd hozzátok! Széles utat mindenkinek!
Sehol nem kaptam semmit... Facebook ?