Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/kawas...

Holnap felhívom az embert. Hátha megvan még neki . Nagyon remélem! :D
Nem tudom hogy hogy van, mindig azt hallom Szabolcs-ról, hogy "Sötét Szabolcs" meg "Mordor" meg ilyesmi.. Motoros és rendőr szempontból én nem tudok rosszat mondani. (Persze az elmúlt pár évben legalább 9-10x fizettem trafiért amikor elbújkáltak) de ilyen vizsgázatós motorb@szogtatós yardokról én nem tudok beszámolni...

Szóval.. ahogy én hallottam ebből a szempontból a Dunántúl húzósabb. Unicsetóm Pécs és környékéről egyenesen horror sztorikat mesélt az igazoltatásokról, dobellenőrzésekről stb-stb..
így megy ez... a kedvező ár csak az érem egyik oldala.

(akit érdekel, ITT a matricás sztori, és akad egy gyári bukócsöves bukó is... ennyit az "olcsó" műszakiról)
Micsodaaaa? Neb@sz!
Itt amikor elvittem épp csak azért kellett beindítani hogy világít-e a lámpa...
gondolom nem bírt volna el egy nagyobb tömeget (hétvégén) a kakucsi pálya (vagy egyszerűen csak foglalt volt már)... más kérdés, hogy a W800/Z800 párosért megéri szabit kivenni
igen, az NKH mindig olcsóbb, hiszen ott "csak" a vizsgadíjat fizeted, míg a többi helyen a vizsgáztató díját is, hisz' maszek cég.
más kérdés, hogy éppen most szívta meg egy barátunk az NKH-val, ugyanis a motoron található matricák(!) miatt buktatták a gépét
Nagyon csalódott vagyok hogy hétköznapi napon van megrendezve az esemény. Aki dolgozik és esetleg messzebbről menne esélye sincs kilátogatni.
Érdekesség!

Most beszéltem két műszakiztató állomással!

Az egyik a Myra - Line -kft.
20. ker Bp Előd utca 82. Itt a műszaki vizsga díja motorra: 8 500,- Ft
-------------------------------------------------------------------
-------------------
Másik a vizsgáztató központ:
Fővárosi közlekedési felügyelet
1195 Budapest, Vas Gereben u. 2-4.
Itt a műszaki vizsga ára: 4 400,- Ft

Tehát, ajánlom mindenkinek holnapra kaptam is időpontot 11 órára.

Nem vagyok saját pénzem ellensége.
Amit kell vinni:
- érvényes biztosítási papír, csekk valami ami igazol
- személyi, lakcím kártya
- forgalmi
- és az épp motor
Sziasztok,van egy eladó ülésem ha valakit érdekel esetleg,zzr600 on volt!
KAWASAKI TESZTNAP AKCIÓ!

Ezúton tájékoztatunk titeket, hogy az április 12-én lévő Kawasaki Tesztnap alkalmából szervizünkben 20% kedvezményt biztosítunk minden, április 12-én 09-17 óra között leadott gyári Kawasaki alkatrészekre, kiegészítőkre és ruházatokra értékhatártól függetlenül! Megrendeléseket e-mailben adhatjátok le. A 09-17 óra között beérkezett árajánlat érdeklődésekre legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk. Természetesen rendelés esetén a 20%-os kedvezményt biztosítjuk.
Mai naptól honlapunkon az „Akciók” menüpont alatt Óriási Kawasaki alkatrész és kiegészítő kiárusítást találhattok akár 60% - 70%-os kedvezménnyel is.
Link: (http://www.red-line.hu/akciok.... )
Az akciók nem vonhatóak össze!
Megtaláltam a narancs zizit, ha erre gondoltál: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr-6652296

De ezzel meg két bajom van. Nem igazán tetszik a "Magyar Útépítő" narancssárga , illetve az , hogy hozzám viszonyítva pont Magyarország másik végén van 430 km-re békésmegyétől. Szóval ez is kilőve.

más

250 zizit találnék , csak az meg kicsi , mert nem vagyok egy kis ember magasságra ill szélességre se ...
Mindjárt megnézem. De közbe az apródon is találtam egy zizit. http://aprod.hu/hirdetes/kawas...

Így képeken nagyon tetszik , illetve az sem elhanyagolható , hogy nő a tulaja. De megint ugyan az a történet. Pénzembe beleférne , kb 100 km re van tőlem , nem olyan sok . De ez 42KW tehát nem fér bele az A2 be. Ősszel le kellett volna raknom a nagy A-t és a hétvégére már büszke tulajdonosa lehetnék egy zizinek.
Szia Lauimi! Üsd be google.-be hogy :"eladó kawasaki zzr", és ha minden igaz, van fent egy narancssárga Tiszalökön. Próbáld meg hátha. Azt hiszem 25 KW.-os papírja van.
A tárcsára rá van írva egy minimum érték,ha jól emlékszem 3.5mm . Ha üt akkor valamennyit lehet centrírozni, szabályozni szerintem nem érdemes mert ha sokat kell levenni nagyon elmegy. Felteszik a motort fékpadra, de ha olyan helyre viszed akkor átmegy ingadozó fékkel is. Ha sokat ingadozik akkor észre veszed motorozás közben, hogy szar.
Hát sajnálatos :( akkor ez nem az én motorom lesz
Ha valaki véletlen talál 35 KW- ig 400 zizt és körülbelül 380-400 ezer pénzért akkor osszátok meg velem :D
Szia!
Ha újra KPM-eztetsz akkor a forgalomba helyezési kérelem kitöltésekor beírhatsz más KW-ot, igazából senki nem foglalkozik vele, meg sem nézik.
Azt viszont nem tudom hogy visszakeresik-e rendszerben (ha igen akkor nem jó a helyzet..) Azt sem tudom hogy újra forgalomba helyezéskor van e régi forgalmi illetve milyen papírok vannak...

Szóval ha ennek pontosan utánajársz saját rizikóra meg lehet játszani. Ha a szigorúan hivatalos utat járod akkor természetes indul a horror összeg kifizetése... sajnos...
szia, sajnos rossz híreim vannak, a visszaminősítés szinte lehetetlen, vagy legalább is nem megtérülő befektetés... egy-egy embernek már sikerült, de nem jellemző, h épeszű összegből megállna a dolog.
Sziasztok ! Sajnos a munkám nem engedi h mindig naprakész legyek, a fórumon, viszont most lenne egy kérdésem, mivel a kis Zuzuka 1-én megy műszaki vizsgára: hány mm-es kell legyen az első féktárcsa? illetve ha üt akkor le lehet-e csiszolni ? Válaszotokat előre is köszönöm !
Sziasztok! Nagy a bánatom
itt ez a zizi : http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr_400-6144922

2
0 km re van tőlem , pénzem is lenne rá meg lassan jogsim is. Ma megkérdeztem az eladót , hogy hány kw van a forgalmin , és 37 az A2 pedig ugye 35kw. A motor ideiglenesen ki van vonva forgalomból . Ilyenkor valahogy át lehetne írni a forgalmit , vagy csak ha lenne egy jó ismerősöm az okmányirodába?
Hali. Amennyiben leveszed az óra körüli burkolatot simán hozzáférsz a 2db csavarhoz. Tapasztalatom inkább a D modelre vonatkozik. Szerintem az E modelnél is hasonló
Szívesen mentem volna, csak ma pont egybe eset a versenyemmel.
basszus, komoly a fertőzés... aki csak tud, suhanjon le a kakucsi tesztre, ez tényleg egy remek vas.
Én ennyit tudok segíteni.
Sziasztok, mielőtt nekifognánk, tapasztalat-tanács, sorrend, komplett tükörcserével kapcsolatban van e. Mennyire és mit kell szétbontani, hogy lecseréljük a tükröket (a teljes test cseréről volna szó, nem csak a tükörlapokról, azokat viszont nem kell ki-be vennünk!)?

Sikerült tegnap egy rövid távon csatlakozni a Citadellás felvonuláshoz, meglepően sok motor volt (sztünk 150-200). Remélem most már csak pár nap és kezdődik a tavasz teljes bedobással, mert ez már komolyan sok a télből
A mockó már itthon, ugrásra készen