Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Giskard! Keressél a motorod adattábláján egy olyan feliratot hogy FABER CASTELL vagy COLOR CASTELL. Ha jól emlékszem ennek szerepelnie kell a táblán. Ha valamelyiket megtaláltad, mellette kell lennie egy 4 vagy 6 számjegyből álló kódnak, és ha ez is megvan, akkor ezálltak a kódszám álltal ki tudod kevertetni magát a szint. Én mondjuk autóval voltam így és sikerült. Próbáld meg, hátha bejön. Amúgy grafit metál a szine, de sajnos ennek a szinnek is van vagy 30 külünböző árnyalata. Ha ez így viszont nem megy, akkor egy szinkeverő üzletbe, szinkártya alapján meg tudják oldani.
Sziasztok! Az adatlapomon lévő 2006-os ZZR 1400-ashoz érdeklődnék színkód után.. Tud valaki vmi infót?
Sziasztok!

Restellem, hogy megint ilyen miatt írok, de ha valakinek ZZR600E alkatrészre lenne szüksége, akkor: http://www.kepesmotor.hu/motor...
A Kawasaki tesztnap a Kakucson 12.-en Penteken lesz?
Nem hetvegen?
király, alakul ez, ha megvan a tucatnyi ember, már jönnek is a részletek...
Ez így konkrétumok nélkül is nagyon jól hangzik, úgyh ezúton jelezném a részvételi szándékomat...
Húúú, ezzel én is megszívtam!
Amikor vittem Áron hoz a motort...

A hatósági forgalomba helyezés nem volt egyértelmű, és piszok sokat kellett fizetnem viszonylag rövid időre.
Próbáltam hadakozni, méltányossági kérelmet kérni stb... mindent elutasítottak, elhúztam egy évig, de semmi (hál istennek ez idő alatt nem kamatozódott), de idén év elején ki kellett csengetnem!
Tök szívás az új törvény!

Érvényes műszakim nem volt, 3 éve állt egy garázsban, tehát se beindítani nem tudtam (nem is próbáltam), műszaki híján, meg nem is használhattam volna. Zárt magán területen, viszont konkrétan még jogsi sem kell, azt vezetsz és úgy ahogy akarsz.
De, ha nincs rajta műszaki és nem használhatom forgalomban, tehát csak a garázsban áll, mi a faxnak rá biztosítás?

Azzal azért úgy elbeszélgetnék...

Ja megkérdeztem tőlük, hogy erre az x időre hogy lett ennyi hiszen az éves biztosításom kb a negyede se az összegnek?
Ez törvény, nem én döntöm el ... a válasz.

Lehet már olcsóbb szétszednie és alkatészként eladnia, mint ezt kicsengetni... vagy jelentse be, hogy ellopták...
jaja, elég kemény szopóka, évente egy kiló mi is éppen nemrég rugdostuk a KH-t, mert elcseszték a tavaszi visszaállításkor a motor szerződését, és fedezetlenségi díjat akartak fizettetni...
Ha ez igy van akkor szop....as
Koszonom
elvileg minden olyan napra kell fizetni, amikor forgalomban volt, de nem volt biztosítva - elég húzós tétel, egy-két hónapra simán ki lehet fizetni az éves díjat... (100 lótól 200ft/nap) ráadásul 2013. január 1-től változott, ha a szerződés díjnemfizetés miatt megszűnt, akkor a jogszabályban kötelezően előírt – a megszűnt szerződését kezelő biztosítójához történő – visszakötéskor nemcsak a fedezetlenségi díjat és a türelmi időre járó díjat, hanem a biztosítási időszakra hátralévő teljes díjat is meg kell fizetni.
Szia kutya

Nem tudod veletlenul a mabisz dijat meddig kerhetik visszamenoleg?
Van egy baratom aki kb 2 eve nem fizeti a kotelezot de csak tavaly osszel vonta ki a gepet a forgalombol. Most ujra forgalomba akarja helyezni es vhol olvastuk hogy csak targyevet megelozo jan 1-tol kerhetik a mabisz-dijat..
Vagy hogy van
igen, ilyesmi, de már nem tennék fel ekkorát, eléggé megviselte az akksit a plusz 110W teljesítmény.
Kutya neked ilyen volt fönt nem?

http://www.ebay.de/itm/ellipso...
Szia. Az idomok nagyjából igen, a kipu maradt olyan amilyen. Mindenesetre motorozható a gép, már alig várom a jó időt:-)
Ugyanilyet nem fog tudni senki csinálni. Ha megelégszel hasonló, de szinben gyérebb kivitelű matricáva, a gyári töredékéért csinálnak. De a két oldali gyári árából sokat lehet motorozni :) A tankról a betűket le lehet óvatosan feszegetni egyben, és ha csinálsz róla méret skicet meg jó sok fotót vissza tudod ragasztani, mert az is horror. Az első kis matrica asszem olyan 7 e körül van. Az oldalsó hátsót nem tom mert az nekem szintén ragasztott fémhatású és én vissza raktam az eredetit.
Szia Makimi! Összeállt a gép? Sikerült mindent szerezni hozzá?
Én szívesen mennék, várom a részleteket.
Hé ez meg az én mocim:-) Nekem ősszel tört a vasam, kemény 5 ezerért sikerült szereznem ülés alatti oldalidomot, szinte új volt, ebben a gyári színben. A srác azt mondta, ennyi volt ebben a színben egyelőre. Dobj fel egy hirdetést, nem reménytelen...én is alig akartam hinni a szememnek először:-)
De kár! AK jogsival kilőve! Pedig vevődre találtál volna!
Köszönöm a segítséget!Küldök egy képet,róla lenne szó!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. De kár hogy most nincs erre pénzem.
Eladnám az enyémet ezért
Sajnos mindig roszkor vannak a jó vételek
Szia!

A valós 74 KW szerepel a forgalmiban és a törzskönyvön is.
Helló! Hány kw van a papiron?
Elkészültem a kipufogók javításával :) Tegnap tekertem egy 130km-es karikát így le is teszteltem :) 5e környékéig van a legjobb hangja :) Aztán a szélzaj elnyomja,mint a gyárit. Nem számottevően hangosabb, de öblösebb lett. http://www.sportmotor.hu/motor...