Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor előszőr azt tedd rendbe és utàna nézd meg. Jó jó hogy a tüdzelep lezár de a benzin vezeték megy tovább is a. Fent ősszekötve karbi tetején lehet ott folyik tele a karbi. Vagy huzd hátrébb a szivótorokról kb abban a pozicioban ahogy álnia kell és várd meg honnan folyik a benzin a karbiból a torokba. ;)
Tuti h átereszt!
Vákumos benzincsapot nézted màr hogy álló motornál át ereszt-e?
Hali. Azt hiszem megvan még ma du. Megnézem 3000Ft ?
Abban ki tud nekem segíteni hogy a karburátor utáni gumi beömlő megtelik benzinnel , azt hittem hogy a karburátorom rossz vettem rá másikat, de ezzel is pedig az ujj karburátorral 2 hete még ment a motor. Menet közben pedig olyan érzésem van mintha kihagyna a motor vagy valami hasonló, vettem bele ujj gyertyákat az se segített rajta. SEGÍTSETEK!
Sziasztok!
Nincs valakinek 400-as zzr önindítójához behúzótekercs. Amiben van az a 30-35 Amperes biztosíték.(Ha jól tudom úgy hívják)
Sziasztok! Keresek 94-es ZZR1100-hez szerviz manuált. Tud valaki ebben segíteni? Előre is köszönöm.
Azt nem tudom hogy a D ill E modell egyezik e de az biztos hogy a400as
És a600 leömlö àtmérője nem egyezik meg. A 400 kisebb. Egysztessetek méretsker.!
ezt majd az okosok megmondják mert én nem tudom.
Ugyanolyan van a D és az E modellen? Mert a képek alapján neked D volt.
nekem van széttákolt dobom, a csövek érintetlenek
adamffyzsig'kukac'gmail.com
További kellemes estét mindenkinek. Benzinfüstös széles utat mindenkinek. Sziasztok.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek eladó gyári kipufogója (600E-hez kéne - bár lehet, hogy a 400-é is ilyen, nem tudom)! Igazság szerint, csak az összekötőkre lenne szükségem, szóval nem baj, ha nyúzottak a dobok.
De gondolom az előző gazdája szart a motorra, mert ha egy kicsit is oda figyelt volna rá akkor szerintem neked nem lett volna ilyen bajod. Alapból a vezérműlánc csörgését meghallod. Ez az én véleményem, aztán lehet hülyeséget beszélek.
Én vezérműlánccal kezdtem.
Ez hülyeség srácok!
Alkatrészt lehet kapni dögivel!
Ráadásul leginkább Feszültség szabályzó kell! Az fogyó eszköz, ezt leszámítva ha én még nem vettem hozzá semmit!
Ha vigyázol rá, és karbantartod, nincs vele semmi gond, nekem már 8-9 éve van meg...

Persze az olajcsere, légszűrő stb, az más...
Még visszahívhatsz!
Bár jelenleg nem eladó a kicsike, sajnos ősz végére az autóm elkezdett széthullani, le kellett cserélnem, így a kis 400as erre a szezonra még tuti marad... Őszintén szólva annyira nem is bánom, nagyon a szívemhez nőtt!
A tiedén mire költöttél, mire kellet költeni?
Mindenki húzza a száját , de lehet kapni, bár nekem előtte Cagivám volt, na ahhoz kb lehetetlen egyesek szerint, de ahhoz is tudtam, újat is, polcról is. Szóval szerintem ez relatív. Ha kell valami, lesz:)
már csak így neten néztem rá, személyesen nem.
Ezt hogy érted?
Az az igazság még nem láttam élőben. Úgy volt hogy most 15.-én megyek megnézni az egyik fuvarszervezönkkel, de sajnos az időjárás nem engedte. Így is csütörtökön vissza kellett fordulnom Tatánál, mert nem mertem már beválalni azt hogy lemenjek Mosonmagyaróvárra megrakodni. Én mondjuk akkor szerettem bele igazán,amikor megnéztem a Martonvásári Marcinak a ZIZIjét. Aztán azért nem lett belőle semmi mert én hülye nem hívtam vissza, hogy mi a helyzet, aztán meg árban lejjebb kellett adnom, mert nem úgy jött össze a pénzem. De szerintem nem csak ebbe a KÉK-FEKETE szinben szép, akármelyik nagyon állat. Egyszer láttam egy MAGMAVÖRÖSet, azt hittem neki megyek a falnak a gyönyörtöl. Azt viszont had kérdezzem már meg, ezekhez a ZZR 400.-as tipusokhoz bármilyen alkatrészt lehet kapni?
Üdv!
Ránéztem, szinte biztos ráköltős lesz ennyiért, kivéve ha oltári nagy mázlid nincs. Legalább nincs olyan pofátlanul visszatekerve az órája mint az enyém 36000 km egy 20 éves gépnél...hát persze!
Szia Tündérke! Az adatlapomat most töltöttem ki, a fénykép feltöltésen is rajta vagyok. Az az igazság a fénykép feltöltéssel kapcsolatban a gyerekek segítségét kell majd kérnem, mert ehez sötét vagyok mint a vakond belső zsebe. Amúgy a Dunakeszin élő Veres István, motorszerelő, nem rokonod véletlenűl?
:)
na és milyen? öreg vasak ugye, jobb körültekintőnek lenni!
Ugyehogy ugye hogy álomszép ezekben a színekben!
Tudtam én is hogy kell rá költeni, dehát megláttam és beleszerettem.
Na meg nyitott kipufogó, (amit amúgy nem szeretek) de ott amikor megszólalt a mélygarázsban kirázott a hideg :) igazából ott eldőlt hogy KELL!