Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia GOLDUKAT! Dettóra ugyan így néz ki az a ZZR 400.-as Érden amit kinéztem magamnak, mint a tied.
Köszi!
ez kb. olyan, mint a blokk vezérlése: ha leírás kell hozzá, akkor nem biztos, h egyedül neki kellene látnod... alaposan szét kell kapni, plusz szimmeringet és porvédőt is cserélni, ill. az sem mindegy, hogy az 5w-20w skálán milyet is teszel bele, főleg, hogy a gyári alapból kiesik a listáról.
nem egy nagy költség, ajánlom, hogy hívd fel Áronékat, vagy bármelyik közeli szervizt, aki vágja a ZZR futómű nyűgjeit.
Azért a reglapodat kitölthetnéd, és egy pár fotót is mellékelhetnél, mert ezeket az arctalan beszélgetéseket nem nagyon preferáljuk...

És jobb is személyesebb is, kedvesebb!
És legalább látnánk
Ne viccelj már, tudom hogy hülyéskedtél. Isten ments hogy ilyenen megsértődjek, mondjuk a párom sem olyan sértődős fajta.Mégegyszer hozzáteszem semmi gond, abszolut nem sértődtünk meg. Azt az egyet nagyon megtanultam, hogy az ember soha ne gőrcsöljön az életen, főleg a beszólásokon. Soha ne azt nézd mit mondanak, hanem azt hogy ki mondja. Rád vagy rátok azért is nem tudok megsértődni, mert ti legalább segítetek az ujjoncokon, mint amilyen én is vagyok. Azt nagyon tanuld meg, az embernek jobb érzés nincs mint, amikor ismeretlenül, jó tanácsokkal is , de segítesz. Ez legyen egy jó tanács vagy egy egyszerü beszélgetés, vagy akár maga a motorozás.
kis kíváncsi fáncsi Köszi de egyenlőre még a kis szörnyecske megvan és ahogy állnak a dolgok még meg is lesz egy darabig .....vagy túl durva és félnek tőlle vagy nem tudom bagóért nem szeretném odaadni annál jobban hozzám nőt Bár már váltanék tudod én is kíváncsi vagyok
PERSZE, HOGY CSAK HÜLYÉSKEDTEM!

Bár az nem volt hülyéskedés, hogy nem illik ilyet mondani...
És mivel te viccelődtél ezzel, így én is...
Bár nem is ismerem, soha nem is láttam, nem is tudom, hogy valóban van e párod stb... Szóval ez csak tényleg egy áratatlan tréfa volt, amit ráadásul te dobtál fel...

De ezúton is elnézést kérek, ha esetleg téged, vagy is ezek szerint ŐT megbántottam, nem állt szándékomban, csak VICC volt!
Sziasztok,valaki tudna segíteni,h-h kell zzr 600e be olajat cserélni a telóban?olyan mintha a szét csúszószár egyben lenne és fogalmam nincs h kéne az olajat beleönteni:(probálkozások elött gondoltam érdeklödök
Azt még nem tudom, de ha minden rendben van vele, akkor mindenféleképpen megveszem. Az meg abszolut nem érdekel hogy az A2.-es és az A kategória között akár 20-25000 forint különbség is van. Persze ha lehet alkudok belőle, de rohattul beleszerettem és kell nekem. Előszőr tanuló motornak akartam, de úgy érzem nagy lessz a mi szerelmünk. És az én megérzéseim álltalában jók
Helyesbítés: "és epe műtétje közben túlaltatták.
Ebben teljesen igazad van, de hála istennek tudja hogy nagyon szeretem. Annak idején nagyon sújos beteg volt, és egy epe műtétje és eközben túlaltatták. Ha valaki tudja milyen odaát, akkor ő igen. Aztán ez álltal tönkretették a hormon háztartását. Mind nőt, anyát és háziasszonyt tisztelem és imádom. Ezért van egy 27 éves , és egy 20 áves gyermekünk. Büszke vagyok mind a hármojukra. Azt is tudom nem kövér, csak divatosan telt, és még utazni sem szégyen vele. De tudom/gondolom hogy csak hülyéskedtél.
400 Mátyás király, körülbelül.
Hát még szép, hogy megnézném... minden nő kíváncsi, így én is...

No meg nézni szabad...
Szólj, ha kell hozzájuk valami, nem vagyok biztos benne de azt hiszem xx-hez pont van is hátsó doboztartó konzolom pl.
De az 1100-es-hez is tudok szerezni, ha kell. Vagy is hát megpróbálom...

Na hajrá, mondjuk igen, a te méreteiddel viccesen néznél ki mondjuk egy R6-on...
Bár jót nevetnék...

Mindegy mivel, csak szezon kezdésre álljál valamivel hadi rendbe!

Bár az xx-el kimehetnél ebben az időben havat kotorni, gondold meg... lehet nem is olyan rossz választás, persze csak akkor, ha rajta is akkorák lesznek az oldal sztenderek...

Na pussz.

Dundikrumpli, nem szép ilyet mondani a barátnődről...
de mint ismerjük a közmondást:

Nagy kofferbe jó pakolni, csak szégyen vele utazni.

Szóval vond vissza nem kövér, csak nagy az aurája
dundi te tényleg perverz v agy betonkeverő
vezetem 250 zizit de nekem nagyon kicsi volt ,igaz nem vagyok kis darab
És Kw-ban jó neked? El kell menni kipróbálni, megnézni.
Nagy test, nagy élvezet? Ezt én is alátámasztom. A nejemnek mindíg mondom: A segge olyan mint egy betonmixer puttonya. Na ez az igazi perverzitás. Én már csak tudom.
Amit én akarok megvenni, azon koránál fogva kisebb karcok vannak, de baromi jó állapotban van. Az eladó KAWASAKIk között meglehet nézni, egy kék-fekete 400.-as, és Érden van, egy hölgyé. Azért adja el mert neki sújához képest nagy, és nem nagyon tudtak megbarátkozni egymással.
perverz? soha megnéznéd szívesen ? na ki is a perverz
Tervek vannak de csak ha a kis szörnyet eladtam ... vagy nagy tesó 1200 zizi vagy 1100 XX nagy test nagy élvezet
Húúú de perverz valaki...

Igen tipikus, a pasik soha nincsenek megelégedve magukkal, mindig nagyobbat akarnak!

Nyugi, már ez is elég nagy volt, de azért megnézném szívesen!

Na perverzkedést félre téve, van már valami terv, másik motor kilátásban? Mesélj!
Meg kell hagyni nem kicsi csöves az biztos :D Miféle hangja lehet :)
Tudod csúszásnál megvédenek, bukógomba helyett vannak , akkor most tartsam meg ? de nekem nagyobb kell nem csak a nők szeretik a nagyobbat
Te ne csábítgass...
Te nem is lennél ugyan az, fel sem ismernélek ekkora kidörrentők, kályhacsövek nélkül!

Most már bevallhatod, hogy oldalsztender helyett használtad őket!
Heló milyen árra gondoltál vásárláskor