Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kill igaz hogy nagy és hangos de látod hogy ezt nem akarják sokan pedig a következő is ilyen lesz
Sziasztok megnéztem az enyém is 38 kw a forgalmi szerint :-)))
280-at mondtam neki de mondta hogy majd át gondolja. Aztán hagytam is.
Sziasztok urak! véletlenül nem tud valamelyikőtök eladó KAWASAKIT, olyat amit A2.-es(35KW) jogsival lehet vezetni? A segítségeteket előre is köszönöm.
Hát ez amit leírtál az csak egy százas, és még át se irattad. Ha tökéletes lett volna, akkor ért volna ennyit. Ha esetleg olvassa ezt az írást a motor gazdája, akkor szerintem ő is rájön hogy kissebb esztétikai hibákkal lehet venni ilyen vasat. Szerintem ha kőkeményen alkudtál volna akkor lehet hogy jóval kevesbbért oda adta volna.
Én a hejedben vennék hűtőtisztító folyadékot és azzal megpróbálnám mégegyszer, aztán ha nem jó még mindig, akkor szedd szét. Én ugyan autóval jártam így(AUDIVAL), nagyon sok fojadék kellet hozzá, de sikerült. Mondjuk ehez jókora szerencse is kellet. Azért ha lehet kérdezd meg a szerelődet is. Hozzá teszem ez csak egy javaslat.
Szia dundikrumpli! Köszönöm(jük) szépen a meghívást. Első hátső gumi kopott, a kémlelőnyíláson úgy tűnt mintha habos lenne az olaj, a gázkar lötyög, a kuplung kar is lötyög, a fényezés se valami szép, nagyából ennyi amire emlékszem.
tekertem bele 200 km kitisztítás után , újra előjött, bár nem olyan durván, ki tudja mennyi idő alatt gyüjtöttem össze azt az adag taknyot, szét lesz bombázva a gép, aztán rendberakva. A forintoktól pedig könnyes búcsút veszek. ezvan
Üdv ZZR 250! Nekem is nagyon tetszett az Almádiban lévő vasat, és rohattul tettszet, de még jó hogy nem néztem meg. Amúgy most néztem az adatlapodat, és látom te pesten laksz. Én pest mellet a pilisben, Pilisszentivánon lakom. Bármikor bármelyikőtök erre jár nagyon szivesen látom otthonunkban. Amúgy konkrétan milyen hibái voltak?
Szervusz Goldukat! Jómultkorában beszélzünk a hűtővíz problémádról, illetve annak megoldásáról. Nagyon remélem sikerült a megoldás amiről beszéltünk. Azóta minden rendben van?
És eladó?
Heló! Az én 400 as zizim is 25Kw- os (papiron)
Így van! Az a lényeg :D
A nagytöbségében már nincs bennük de ki lehet venni igen. A lényeg hogy a forgalmiba 35kw-nál kevesebb szerepeljen.
És a fojtás kivehető ?
A folytattlan változatok az igen olyan 38 kw körül vannak, azért is írtam hogy a folytott az ami szóba jöhet, azok vannak olyan 25 kw körül.
Hali!
Az enyém 98-as 400-as 38 kW-os.
Nem vennék rá mérget de úgy emlékszem az enyémbe 28 vagy 29 van írva, de ha haza megyek megnézem.
Hali az én 400-asom 92' -D modell 27 kw-os forgalmi szerint. Szerintem az. E modell több
Megvettem a km óra spirált. Ha esetleg valakit érint SPE-421 Made in Japan 2520Ft volt. E modellre. (Nem tudom D ugyanilyen-e)
Igen tudom :D Azért is várom már , hogy az enyém legyen végre 1 zizi :D
De egy ETZ nem ér fel akkor sem mondjuk egy 250-es sportmotorral Ezek mennek már rendesen a 400-as meg pláne, főleg ha az ETZ-hez nézed
Még néztem a 400 as banditokat , de a nagy kedvencem a zzr , a fórumon az emberek is jó fejek
Hát most ősszel adtam el a 125 ETZ-t ha az nagymotornak számít :D
Pedig Királyfi motorja nagyon megdobogtatta a szívem
Szia Dundikrumpli! A balatonalmádis igen, azt voltam megnézni. Nehezen indult vannak hibái és ha jol láttam a kémlelőnyílásnál akkor habos az olaj.

Kedves lauimi! Ha ZZR-ben gondolkodsz akkor vagy a 250-es vagy a 400-as folytottakat tudod választani, én is ugyan ebben a cipőben vagyok szintén ez a jogosítványom van és végül egy 250-es mellet maradtam, mivel a 400-asból kb 2db van eladó ami 25kw-os papírokkal van. Az egyik az ami Balatonalmádiba van amit a kollégával is beszélünk. Illetve még talán a 600-asokból találsz egy kettőt folytottat. Mivel a sima 400 is 36-38 kw ezért az A2 jogsival az nem vezethető sajnos. Ha első nagy motorod lesz akkor szerintem maximum egy 400-ast nézzél. Vagy a GS 500 ból vannak folytottak és jó kis vasak, illetve KLE 500 abból is folytottat. Remélem tudtam segíteni.

Széles utat!
Sziasztok! Már régóta figyelemmel kísérem a fórumot. Nagyon tetszenek a ZZR-ek. Nézegetem mindig az eladó motorokat , és azthittem , hogy Királyfi motorja már rég el van adva. Most fogok indulni A2 jogsin ami ugye 35 kw max teljesítmény. Szóval az a kérdésem , hogy a forgalmiban hány kw van írva?