Szia Zsolti! Mi az amit a legfőképpen nézzünk meg rajta? Vagy ha esetleg küldenél egy telefonszámot, akkor holnap a délután folyamán felhívnálak ez végett. Persze csak akkor ha nem gond. Előre is köszönöm. Benzinfüstös széles utat mindenkinek.
Szia ZZR 250! Az vagy egy ezüst szinü ZZR400 Balatonalmádiban, vagy egy ZZR500 Tapolcán. Megmondom őszintén mind a kettön nagyon elgondokodtam, csak az a baj hogy nekem nagyon messze van.
királyfi motorja valóban szép, leinformálható és a kidörgők olyanok ,hogy ha állva akar motorozni bele tud állni (Csak mókázok, remélem nem sértek meg senkit :) ) Egy kis reklám Azok a dobok nem gyerekjátékok
Az eladó motorok közt ha jól láttam fent van az egyik fórum és sport társunk motorja is, azt le tudjátok informálni bőven...
Szépen meg van csinálva, és jó nagy kályhacsövekkel rendelkezik.
Itt a fórumon úgy találjátok meg, hogy Királyfi.
(írjátok be a keresőbe, szép fekete zizije van, és karbantartott...)
Ezt legalább ismerjük, nem úgy mint a többit...
negyven körül van az éves díj, ha 2007-es, akkor azt hiszem éppen jövő évtől lesz olcsóbb - ha most forgalomban van, akkor neked jól is jön ki, mert csak jövőre kell csengetned.
Szia Zsolti! nem tudom mennyire emlékszel, de említettem, volna egy GS500.-as suzi.Még szerencse hogy nem vettem meg, esztétikailag nagy rakás szar volt, de műszakilag tökéletes. Elnézést kérek mindenkitöl ha esetleg valakinek bántja ez a rosszalló megjegyzésem a fülét. Szóval, fényezni kellett volna, gumizni, és ráadásul nem is úgy nézett ki mint a fényképen. Viszont találtam egy 92.-es évjáratu ZZR400.-ast, nagyon szép állapotban van korához képest. Mivel hogy húsz éves gépről van szó, így persze vannak apró karcok a fényezésen, egyszóval nagyon ott van a szeren. Az ára is elfogadható: 350.000.- Neked mi a véleményed, beleugorjak?
sajnos közelebbről nem ismerem a használtautón hirdetett darabokat, de vigyél egy kawa-gurut, aki viselkedésre, hangra meg tudja mondani, h ajánlható-e a vas.
ahogy néztem, nincs nagy pörgés a típus iránt, hát alkudj keményen, mi is be tudtuk tornászni másfél alá Barbiét az ősszel, ráadásul friss műszakival, újszerű gumikkal, friss szervizzel vehettük át a vasát.
csak ajánlani tudom a gépet, tényleg imádnivaló, a blokkjánál talán csak a futóműve jobb. egy széles, magas kormányt érdemes beszerezni hozzá (kb 280 eur), sokkal kezesebb lesz tőle, nagyobb élmény menni vele, és kényelmesebb is azzal, de a Z után ez nyilván nem új infó neked
Köszi a gyors válaszod, egy ismerősöm mondta a ZZR-ről h nem is olyan brutál a fenntartási költsége, ezért számításba vettem ezt is. A használtautón láttam 2db 2007-eset Kecskeméten egész megfizethető áron, ha esetleg van valami infó erről a 2 motorról, azt megköszönném..
(nagyon meglepődtem a fogyasztáson, sokkal többre számítottam, nekem a Z750 5 felett eszik, de mondjuk szoktam ám kínálni is neki)
úgy tudom, nem gáz, harminc napig motorozhatsz vele a lejáratot követően, egyébként meg motorozz el a legközelebbi biztosítós fióktelep felé, ahol becsengeted, és máris megoldódott.
Kérdésem lenne a biztosítással kapcsolatban, nem tudom hogy tudjátok-e hogy ilyenkor mi van. Lejárt a biztosításom és elhagytam a csekket, de már nagyon mennék motorozni. Legalább egy hét mire kiküld egy másik csekket a biztosító. Viszont azon a Zöld Nemzetközi biztosításon az áll hogy még érvényes. Akkor most mi van ? AMúgy 02.28-án járt le....
Nem gondoltad, hogy elkerüli a figyelmem...
Ekkora kályha csövek, soha!
Már ajánlgattam egy ismerősömnek...
szeretnék idén végre egy nagytesót
Az eladó motorok közt ha jól láttam fent van az egyik fórum és sport társunk motorja is, azt le tudjátok informálni bőven...
Szépen meg van csinálva, és jó nagy kályhacsövekkel rendelkezik.
Itt a fórumon úgy találjátok meg, hogy Királyfi.
(írjátok be a keresőbe, szép fekete zizije van, és karbantartott...)
Ezt legalább ismerjük, nem úgy mint a többit...
Üdv Kill.
Nézesd át mindenképpen 20év az 20év!
ahogy néztem, nincs nagy pörgés a típus iránt, hát alkudj keményen, mi is be tudtuk tornászni másfél alá Barbiét az ősszel, ráadásul friss műszakival, újszerű gumikkal, friss szervizzel vehettük át a vasát.
csak ajánlani tudom a gépet, tényleg imádnivaló, a blokkjánál talán csak a futóműve jobb. egy széles, magas kormányt érdemes beszerezni hozzá (kb 280 eur), sokkal kezesebb lesz tőle, nagyobb élmény menni vele, és kényelmesebb is azzal, de a Z után ez nyilván nem új infó neked
(nagyon meglepődtem a fogyasztáson, sokkal többre számítottam, nekem a Z750 5 felett eszik, de mondjuk szoktam ám kínálni is neki)
Kérdésem lenne a biztosítással kapcsolatban, nem tudom hogy tudjátok-e hogy ilyenkor mi van. Lejárt a biztosításom és elhagytam a csekket, de már nagyon mennék motorozni. Legalább egy hét mire kiküld egy másik csekket a biztosító. Viszont azon a Zöld Nemzetközi biztosításon az áll hogy még érvényes. Akkor most mi van ? AMúgy 02.28-án járt le....
Valamennyire bejön kinézetre.
De csak picit pár percre ingatott meg.
Próbautat mondjuk a francia alpokban elbirná a gyomrom vele.
És véres is lesz nagyon ha tövább csegtetsz.
Csörömpölős géped lesz?