Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb ha kiveszed a karbikat és kis ecsettel és benzinnel át mosod mindenhol, majd levegővel kifujkodod, főleg a fúvókákat hogy minden lukon át láss.
Igen bele lehet szerelni. Nekem is igy van ;) De nem egyszerű és nem olcsó.
szia! köszi, de nem ez volt az első fagyoskodásom idén, hanem a múltheti Honda pályázás, ahol még havazott is

dobj egy emailt lécci, és holnap a melóból átküldöm az akciós ajánlatot mindenre!
Szia Kutya !

Gratulálok a nyitó fagyoskodásos első túrádhoz
Kérdezném, hogy mennyibe fájna egy szezon szett ? Olaj, olaj szűrő, levegő szűrő ? Esetleg mennyi lenne egy garnitúra fékbetét előre ?
A mozi ZZR400 1992 évjárat.
Még egy kérdés ....
Egy 1992 ZZD 400 ba bele lehet rakni hason évjárat 600-as blokkját ?
Sziasztok !

A mai szép napos idő arra sarkallt, hogy elkezdjem "kitéliesíteni" a vasat. A művelet nem lesz egyszerű mert a karbiba össze szmötyisedett a benzin.
Valaki tudna egy leírást csinálni, hogy a legkisebb fájdalommal , hogyan lehet kitakarítani a karbit ?
A jövőhét végén már szeretném meglovagolni a vasat és szezonnyitó rutinpályás gyakorlatokat megejteni
A gyakorlás minden szezon elején rá fér az emberre !
Rendben. Köszönöm. Elkezdem aztán majd meglátom. És ha hengerfejes? Az esetben mi a teendő? Remélem nem az. Blokkot nem kellene valamivel át mosni? Mosóbenzin vagy valami hasonlóra gondoltam.
Mindenképp a vízpumpával kezd,mert azt egyszerűbb megnézni. Ha hengerfejes az kicsit bonyolultabb, nagyobb volumenű szerelés.
Sziasztok!

Van egy ZZR 250-em és valamiért habos az olaj. Mikor megvettem kicseréltem benne az olajat, olajszűrőt, gyertyát. Víz szinte nem is volt benne tehát valószínü, hogy összefolyik de nem tudom hol kellene kezdeni a keresést. Vízpumpánál? Hengerfejnél?

Aki tud segíteni az léccives írjon. A válaszotokat köszönöm előre is.
Köszi
SPE421 nek jónak kell lenni. Hivd fel -menj el és egyeztessetek.;)
Valaki tud segíteni, hol vegyek km óra spirált? Ezek között van olyan ami jó nekem?
Szerelési technika :) http://www.sportmotor.hu/motor... Km óra spirált bontva érdemes venni?
csak 6-8 centi hó volt, az nem tél most három fok van fent
hu bazz,,,,ottt még tél van?
no, megvolt az első karika - a dzsuva útminőség ellenére kimondottan jól szórakoztunk
Sziasztok!
Minden hivatalos kawasakiszervízben tavaszi olajcsere 9999,- ért csak kawasakiknak! Motul 5100 10w40 + gyári olajszűrő + munkadíj!
Ezen felül minden gyári alkatrész és kiegészítő ára jelentősen csökkent!
Egyéb kérdés:
palinkas@ivanicsfehervar.hu
bbzzkukaccitromail.hu ;)
Szia Attix1!

Tudnál adni egy mél címet amin elérlek?
Ott. És lemaradtál róla
Elképzeltem...
ZZR szezonnyitó ott?
a Parcmotor, Spanyolországban. képzelj egy el hungaroring méretű helyet, csak éppen a Mátra tetején, 30 méteres szintkülönbséggel, meg tízfokos emelkedőkkel, lejtőkkel. imádom, nagy-nagy kedvenc lett...
Nem, nem és nem! Azért sem irigykedem! Te aztán tudod, hogy készülj a tavaszra! Nem lehetett rossz... Ez melyik pálya?
Süt a nap, száraz az út, jó idő van. Motor átnéz,fékek,gumik,kormány ellenőriz,rozsdás reflexeket megolajozni, meleg ruci és irány motorozni, de csak óvatosan! Szezon nyitó közös gurulás mikor lesz?