A legjobb ha kiveszed a karbikat és kis ecsettel és benzinnel át mosod mindenhol, majd levegővel kifujkodod, főleg a fúvókákat hogy minden lukon át láss.
Gratulálok a nyitó fagyoskodásos első túrádhoz
Kérdezném, hogy mennyibe fájna egy szezon szett ? Olaj, olaj szűrő, levegő szűrő ? Esetleg mennyi lenne egy garnitúra fékbetét előre ?
A mozi ZZR400 1992 évjárat.
A mai szép napos idő arra sarkallt, hogy elkezdjem "kitéliesíteni" a vasat. A művelet nem lesz egyszerű mert a karbiba össze szmötyisedett a benzin.
Valaki tudna egy leírást csinálni, hogy a legkisebb fájdalommal , hogyan lehet kitakarítani a karbit ?
A jövőhét végén már szeretném meglovagolni a vasat és szezonnyitó rutinpályás gyakorlatokat megejteni
A gyakorlás minden szezon elején rá fér az emberre !
Rendben. Köszönöm. Elkezdem aztán majd meglátom. És ha hengerfejes? Az esetben mi a teendő? Remélem nem az. Blokkot nem kellene valamivel át mosni? Mosóbenzin vagy valami hasonlóra gondoltam.
Van egy ZZR 250-em és valamiért habos az olaj. Mikor megvettem kicseréltem benne az olajat, olajszűrőt, gyertyát. Víz szinte nem is volt benne tehát valószínü, hogy összefolyik de nem tudom hol kellene kezdeni a keresést. Vízpumpánál? Hengerfejnél?
Aki tud segíteni az léccives írjon. A válaszotokat köszönöm előre is.
Sziasztok!
Minden hivatalos kawasakiszervízben tavaszi olajcsere 9999,- ért csak kawasakiknak! Motul 5100 10w40 + gyári olajszűrő + munkadíj!
Ezen felül minden gyári alkatrész és kiegészítő ára jelentősen csökkent!
Egyéb kérdés:
palinkas@ivanicsfehervar.hu
a Parcmotor, Spanyolországban. képzelj egy el hungaroring méretű helyet, csak éppen a Mátra tetején, 30 méteres szintkülönbséggel, meg tízfokos emelkedőkkel, lejtőkkel. imádom, nagy-nagy kedvenc lett...
Süt a nap, száraz az út, jó idő van. Motor átnéz,fékek,gumik,kormány ellenőriz,rozsdás reflexeket megolajozni, meleg ruci és irány motorozni, de csak óvatosan! Szezon nyitó közös gurulás mikor lesz?
dobj egy emailt lécci, és holnap a melóból átküldöm az akciós ajánlatot mindenre!
Gratulálok a nyitó fagyoskodásos első túrádhoz
Kérdezném, hogy mennyibe fájna egy szezon szett ? Olaj, olaj szűrő, levegő szűrő ? Esetleg mennyi lenne egy garnitúra fékbetét előre ?
A mozi ZZR400 1992 évjárat.
Egy 1992 ZZD 400 ba bele lehet rakni hason évjárat 600-as blokkját ?
A mai szép napos idő arra sarkallt, hogy elkezdjem "kitéliesíteni" a vasat. A művelet nem lesz egyszerű mert a karbiba össze szmötyisedett a benzin.
Valaki tudna egy leírást csinálni, hogy a legkisebb fájdalommal , hogyan lehet kitakarítani a karbit ?
A jövőhét végén már szeretném meglovagolni a vasat és szezonnyitó rutinpályás gyakorlatokat megejteni
A gyakorlás minden szezon elején rá fér az emberre !
Van egy ZZR 250-em és valamiért habos az olaj. Mikor megvettem kicseréltem benne az olajat, olajszűrőt, gyertyát. Víz szinte nem is volt benne tehát valószínü, hogy összefolyik de nem tudom hol kellene kezdeni a keresést. Vízpumpánál? Hengerfejnél?
Aki tud segíteni az léccives írjon. A válaszotokat köszönöm előre is.
Minden hivatalos kawasakiszervízben tavaszi olajcsere 9999,- ért csak kawasakiknak! Motul 5100 10w40 + gyári olajszűrő + munkadíj!
Ezen felül minden gyári alkatrész és kiegészítő ára jelentősen csökkent!
Egyéb kérdés:
palinkas@ivanicsfehervar.hu
Tudnál adni egy mél címet amin elérlek?
ZZR szezonnyitó ott?