Akkor azt olcsón megúszod, nekem anno 60 körül lett a hengerfej rendbetételének vége, igaz ott be lettek csiszolva a szelepek, sikolva a hengerfej, szimeringek cseréje, stb...
Motor össze rámolva :) A hiba oka a 3. karbiban volt. Nem zárt rendesen az úszó,kis noszogatás ügyeskedés után jó lett. A kormolás is eltűnt. Gondolom csak úgy folyt át rajta a benzin és ezért volt a torpanás a 3-as henger vissza fogta a többit. Új olaj,olajszűrő,gyertyák egy kis szerelgetés és újra pöcröff a gép :) gond nélkül jár 1000 RPM körül sőt még alatta is. Boldogság ,hogy minden tuti a kicsikémmel :) Még új gumi, hátsó tárcsa,fékbetét,szelep lapkázás szinkron és szezonra tökéletesen felkészítve :D
Félre értettél...
Én nagyon jól láttam az email címed... vissza olvastam a 636-os topikot és láttam, hogy többen kérdeztek, ezért írtam...
(mint előbbiekben is, csak jó tanácsként...)
Igen lehet, hogy fogok rendelni, még gondolkozom, de tudom, hol talállak
Szia!
Köszönöm!
Egyébként az alattad lévő hsz-ban van az elérhetőség, de már tudják, ez már a második kör a kiárusításban. Fogy is rendesen a portéka. Ha esetleg szeretnél valamit rendelni ameddig van belőle itt tudod megtenni:
palinkas@ivanicsfehervar.hu
De van még egyéb más dolog is, ha van kérdésed állok rendelkezésedre a fenti e-mail címen.
Üdv:
Pálesz
Igazából nem félek. Honda cb 400 super four-on tanultam meg motorozni. Tudom, hogy mit tud az a motor 1-2x még az oktatás alatt odahúztam neki .
Aztán ki próbáltam egy cbr 600-ast, nem volt gond. Elég sokan írták a neten, hogy kiváló kezdőmotor, utána is olvastam rendesen a dolognak.
Az pedig, hogy kezdésnek ezt a motort választottam nem a véletlen műve, hiszen ha később nagyobbat szeretnék meg lesz a 600-as, nem egy 250-ről kell átülni, újra kicsengeti állambácsinak súlyos tízezreket. Már megtanultam az élettől, hogy egyszer kell megvenni a jót, még ha kicsit várat is magára dolog anyagi szempontból. A hitelnek nem vagyok a barátja, inkább kivárom amíg összejön rá a pénz. Ez kicsit megint off volt, elnézést a kollégáktól.
Visszaolvasgatvan a forumot lattam tobb helyen beszurt robbantott abrakat amin alkatreszek es a hozzajuk tartozo cikkszamok lathatoak. ZZR1100C-hez is letezik ilyesmi online vagy akar offline formaban?
hát mikor én voltam motornézőben, lett volna egy kawa gpz 500, de mikor megnéztem, rájöttem, h a két henger nem nekem való. kicsit traktorhangja van . a 4 henger viszont nagyon szépen tud járni, sajnálom, h nem jön össze, de azt mondom, h nem másnak kell megfelelj a motorral, a lényeg h neked tetszen. nekem speciel a v4 hangja tetszik nagyon a vfr-ek hangja mindent visz.
pl ez VFR 750 F sound
bár ezért lehet megköveznek a kawa oldalon
Köszi a segítséget.
Érdekel!:
adamffyzsig -kukac- gmail.com
ha dobnál egy emailt.
mondjuk lehet csak hónap végén válik aktuálissá, most egyéb kiadás van soron. Nekem fontos hogy gyárias , jó állapotú legyen.
Ez a hangtompító dolog is érdekelne, hogy hogy néz ki. Fémmel dolgozó ember vagyok aztán lehet ez lenne a legolcsóbb megoldás.
Van egy olyan gyanúm is , hogy ez a nyers hörgés, nem feltétlenül segíti a teljesítményt és a fogyasztást sem.
Én is így jártam, teljesen ki volt belezve a kipufogó, úgy vettem...
Áron tettek bele "hangtopítót" hármat.
Így elviselhető.
Én erősen gondolkodtam, hogy lecserélem a kipufogót, sőt hogy vissza alakítom két kipufogóra... de aztán mostanra többe kerülne a két dob, meg a leömlő, mint a motor maga... így egyenlőre így maradt.
De van egy gyári dobunk eladó tHUNdert keresd itt a fórumon. Ha érdekel.
Én voltam kint a motorral, de csak Szerbiában ott semmi gond nem volt, Szlovákoknál sem, de a Németeket nem kockáztatnám meg... Ők nem szaroznak, inkább benzinre költök, mint bírságra.
Balkánra oké, de nyugatra...
A többi, amit említettél viszont zsebbe nyúlós lesz
Bocs a zavarásért !Füst ,új plexi vkinek hatszázasra 93-tól ?
Hìrdetés adatlapon.
Köszi a helyet
Én nagyon jól láttam az email címed... vissza olvastam a 636-os topikot és láttam, hogy többen kérdeztek, ezért írtam...
(mint előbbiekben is, csak jó tanácsként...)
Igen lehet, hogy fogok rendelni, még gondolkozom, de tudom, hol talállak
Köszönöm!
Egyébként az alattad lévő hsz-ban van az elérhetőség, de már tudják, ez már a második kör a kiárusításban. Fogy is rendesen a portéka. Ha esetleg szeretnél valamit rendelni ameddig van belőle itt tudod megtenni:
palinkas@ivanicsfehervar.hu
De van még egyéb más dolog is, ha van kérdésed állok rendelkezésedre a fenti e-mail címen.
Üdv:
Pálesz
Zsír cuccaid vannak
Melyik motorosboltot számolják fel?
Akik Kawás cuccokat szeretnének érdemes megnézni, nagyon jók az árak!
(Csak egy javaslat, ha az adatlapodat kitöltöd, nem fogják 5 percenként megkérdezni, hol érhetnek utol... )
Üdv Kill.
Ismét kawasaki ruházat Akció a 636 topic-ban!
Érd itt: palinkas@ivanicsfehervar.hu
Aztán ki próbáltam egy cbr 600-ast, nem volt gond. Elég sokan írták a neten, hogy kiváló kezdőmotor, utána is olvastam rendesen a dolognak.
Az pedig, hogy kezdésnek ezt a motort választottam nem a véletlen műve, hiszen ha később nagyobbat szeretnék meg lesz a 600-as, nem egy 250-ről kell átülni, újra kicsengeti állambácsinak súlyos tízezreket. Már megtanultam az élettől, hogy egyszer kell megvenni a jót, még ha kicsit várat is magára dolog anyagi szempontból. A hitelnek nem vagyok a barátja, inkább kivárom amíg összejön rá a pénz. Ez kicsit megint off volt, elnézést a kollégáktól.
Visszaolvasgatvan a forumot lattam tobb helyen beszurt robbantott abrakat amin alkatreszek es a hozzajuk tartozo cikkszamok lathatoak. ZZR1100C-hez is letezik ilyesmi online vagy akar offline formaban?
pl ez VFR 750 F sound
bár ezért lehet megköveznek a kawa oldalon
Gyári Kawasaki alkatrészek,kiegészítők kedvezményes áron!
Elérhetőség adatlapon megtalálható !
Köszi a segítséget.
Érdekel!:
adamffyzsig -kukac- gmail.com
ha dobnál egy emailt.
mondjuk lehet csak hónap végén válik aktuálissá, most egyéb kiadás van soron. Nekem fontos hogy gyárias , jó állapotú legyen.
Ez a hangtompító dolog is érdekelne, hogy hogy néz ki. Fémmel dolgozó ember vagyok aztán lehet ez lenne a legolcsóbb megoldás.
Van egy olyan gyanúm is , hogy ez a nyers hörgés, nem feltétlenül segíti a teljesítményt és a fogyasztást sem.
Zs
Én is így jártam, teljesen ki volt belezve a kipufogó, úgy vettem...
Áron tettek bele "hangtopítót" hármat.
Így elviselhető.
Én erősen gondolkodtam, hogy lecserélem a kipufogót, sőt hogy vissza alakítom két kipufogóra... de aztán mostanra többe kerülne a két dob, meg a leömlő, mint a motor maga... így egyenlőre így maradt.
De van egy gyári dobunk eladó tHUNdert keresd itt a fórumon. Ha érdekel.
Én voltam kint a motorral, de csak Szerbiában ott semmi gond nem volt, Szlovákoknál sem, de a Németeket nem kockáztatnám meg... Ők nem szaroznak, inkább benzinre költök, mint bírságra.
Balkánra oké, de nyugatra...