Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.jofogas.hu/hajdu_bi...

Ez a moci van kinézve :)
hát 71ezer kilométerrel erre a hangra már sokminden lehet sajna... de hallani kéne előbe
Egyébként, a motort le kell műszakiztatni is, új forgalmi, új törzskönyv stb. + 40k ahogy számolgattam.
Vagy ezeknek alapjáraton ilyen hangjának kell lenni?
Sziasztok,valaki tud zzr600e hez 98 as hoz komplett blokk tömítésgarnitúrát és höálló blokk festéket kawa zöldben?
Sziasztok,valaki tud zzr600e hez 98 as hoz komplett blokk tömítésgarnitúrát és höálló blott festéket kawa zöldben?
Ott lehetne más....
Lehet,hogy valamelyik tűszelep,vagy az egyik úszó. Lehet,hogy nem is konkrét hiba,hanem csak épp megakadt. Injektorosnál nem lenne ilyen problem :D
közbe már megnéztem az adatlapodon, hát remélem nincs nagy gáz
linkelj már be egy vidit légyszi
Valahogy átengedtek és a karterig ment a benzin.
Fél órája felhívtam, holnap megyek megnézni, meglátjuk mit mutat a gép. A csörgést pedig videókon keresztül hallottam. 2 sportdob sokat dobhat rajta :)
az enyémen is vannak esztétikai hibák, de majd ki lesznek javítva apránként. mondjuk az a faridomos repedés tényleg durva a karbikkal mi történt?
akkor ha jól gondolom már meg is nézted! az fzr-emnek is hidegen csörög kicsit a kuplungkosara, de ha bemelegszik elhallgat!(és ez a többiek szerint nem nagy probléma) lehet nálad is ez áll fenn. kipróbáltad már, bemelegedés után is csörög? vigyél magaddal egy motorszerelőt, vagy legalább egy komoly motorost!
Kösz a jó tanácsokat schwarzi, engem csak a blokk "csörgése" zavar.
Fasza kis motor, de jól áll neki a távolság. Kell még javítani rajta,de csak esztétikai hibák vannak. Bár most megvicceltek a karbik sajnos.
fasza kis motorod van még a színe is tetszik, csak én az ára miatt nem vettem ilyet, pedig a zzr az álmom. én most egy fzr 600-assal küzdök, elég vérmes paripa, főleg a simson után, de majdcsak összeszokunk...
A 14-esnek hogyan kell levenni a felső tank előtt lévő műanyag borítását?
Már minden csavart eltávolitottam de nem tudom leszedni mert mintha középen még fogná valami. Valami gumibolha van alatta? Vagy valahol húzni vagy tolni kell?
Nem. Simson S51 -- Simson 70/4f tuning 11le -- Skyteam ST 125 SM és ez után jött a Zizi.
jó de ha azt nézed, h a sor 4 250-esbe 18 ezret pörög, addig a sor 2-nél, mint a zzr 250, annál 14 ezret, tehát nincs annyira kihegyezve. bár nem is megy úgy mint egy zxr 250, de tartósabb... te a zzr 400-at a simó után vetted?
Szerintem ezek a 250-es gépek kicsit túl vannak hegyezve,de tapasztalat nincs csak a számok miatt mondom. Majdnem fele akkora és csak 19 ló a különbség. Egyébként a típushibája 400-600-as gépeknek az,hogy néha eldobja a 2-est(amit szerencsére még csak nagyon ritkán,de én is érzékelek. ) De ami nekem bejött az az, hogy 1-2 kuplung, fölötte érzésből felpakolni kuplung nélkül, szebben megy mint kuplunggal. Vissza váltásnál természetesen kuplung végig.
Hát ha ez mind igaz, amit a hirdetésben leír, sztem már ne is foglalkozz vele, mert elkéstél de ha mégsem, azonnal menj el megnézni, és ha minden ok, akkor vidd haza én is szeretem nagyon a ZZR-eket, kezdőmotornak ilyet akartam, vagy 400-ast! nagyon sokat olvastam róluk, de típushibáról nem igazán hallottam sehol egyik változatnál sem( talán, h a 93-as évjárat előtti gépeknek rozsdásodik a leömlőjük, és puha a festésük, könnyen karcolódik) de mivel ez 94-es, ez miatt már nem kell aggódj. egyébként tuti megbízhatóak, a 250-es ráadásul 2 hengeres, amivel pl javításnál sem lesz akkora kiadásod, mint egy 4 hengeresnél. 400-assal nekem csak az volt a problémám, h sokat eszik, majdnem vagy legalább annyit mint a 600-as és teljesítményben csak feleannyit. na meg persze az áruk, az is véleményem szerint nagyon magas, pl a 400-as 350-400 vagy e fölött mozog! uh ha rámhallgatsz ezt a motort vedd meg, mind fogyasztás, megbízhatóság, végsebesség szempontjából kiváló, és csak 15 lóval kevesebb mint a 400-as! remélem tudtam segíteni üdv
ha csak ki van vonva forgalombol akk nem kerül sokba mert tulajdonost vált a motor vagy mi...
Ahogy olvasom forgalomból ki van vonva. Még vissza kell állítani meg stb. Nem lenne érdemesebb kicsit rádobni és venni egy 400-ast?