Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy a gyanúm,ezek elvonási tünetek.. Én meg megálmodtam egy Bulgáriai túrát,és nem megy ki a fejemből,pedig felébredtem.
Csak a végső kérdésről az életről, a világmindenségről meg mindenről beszélgettünk.
De felmerültek szelepek,önindítók és akksik is.
atyaég, mi megy itt
Uhh.........milyen igaz.
de csak akkor görbíti bele a hengerfejbe ha nem megfelelő az akksi...nem olvastad el megfelelően.
Jobb is.
Olyan mint a kolbász..............ne kérdezd mi van benne.
én erre gondolni sem bírok...
Nem vitatkozom..............csak elképzeltem hogy a fél lóerős önröfi toligálja a főtengelyen át a vezérműlánc közreműködésével a szelepek és jól begörbíti a szelepvetetőkbe.
Oszt jól belegörbíti
Most mié' kell vitatkozni...nézd meg a nicknevét....

Ezt kifejtenéd mi olyan hatása van a szelepekre az önindítónak ami erősebb mint mondjuk mikor 10000 el pörög a motor?
szia!
ha nem megfelelö az aksinak az AH/amper/
a szelepeket eltudja görbiteni ha sokáig ön intitózol
a gyári ez az eredeti amit ajánlanak http://robogoalkatresz.odormot...
de éna 10ah-st ajánlom
A traktorok véletlenül nem véletlenül hosszú löketű gépek?
De miééééééért?
A murvával Kutyára céloztam - ha ő volt, valami rémlik...-, próbáltam beleszőni egy hsz-be...
Igen! Héj a Murva nem én voltam, hanem Királyfi...
én má kipróbáltam hogy a 2 fejes boronát bírja-e
szerintetek?
Szóval aki karbantartja, és képes belátni, hogy mint mindennek, ennek is van korlátja, teszem azt nem csapatunk vele holmi murvás erdei ösvényen, mint itten egyesek? Ja, az nem árt.
Bár mentem már erdőben én is... meeg lépcsőn is le, de még talán ugrattam is
Egyébként te minden sz****t megosztasz fbn?
meg a murvás utakra Esztergom felé
A jó gazdára
dettó, nálam is fent
Szia!
Majd dobj már egy privát email címet, az enyémet megtalálod az adatlapon!
Szia! Ilyen kapható minden kawasaki kereskedésben!
egyelőre még sztender-szűzek a gépek, de ha találok olcsó ebay-es megoldást, akkor teszek rá egyet - gyakran kellene. ha összejön, mindenképp rád szólok, és összehozzuk a találkát.
Mire kényesek?
Szabolcs megyében vagy Budapesten van ZZR1400-as kolléga akinek van fenn középtámasz és egy későbbi időpontban előre egyeztetve esetleg meg is tudná mutatni a teknikát?
aksi legyen 10 ah ás meg gyergya érzékeny
nekem zzr400 van de nagyon jók csak kényesek