Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
a legjobb a Bajai bontó.
ha valakit érdekel küdök tel számot rám hivathozva lehet sokat alkudni ,majdnem mindenük van!
csak gondoltam itt a reklám helye. de Kutya azt is tudom hogy alkatrészes vagy. én is viccnek szántam amit irtam.
Azt elolvastam köszi jövő héten megyek nézni csak azért érdeklődtem
továbbra is a legrészletesebb forrás ZZR sztori1 - ZZR sztori 2
ZZR 600 típus hiba mire kell figyelni van valami tipped előre is köszi
Gs500 mi már ilyenek vagyunk
Zsarold meg őket , hogy akkor úniós pénzeket fogunk lehívni az utak takarítására, illetve a motorosbarát /fűtött aszfalt/ útszakaszok létrehozására!
tegnap este kb háromcentis hóban ereszkedett két srác a normafától, gs500-zal... türelmetlenek
Az jó lenne már majd bemotorozok
Áh azt mondták ki van zárva ,hogy Magyarországra hamarabb jöjjön a tavasz. Sőt gondolkoznak, hogy ide szándékosan késve küldik. A havat már elvették,az államadósság miatt. De nem adom fel a tárgyalások tovább folynak :D
Bocs az "újaktól", csak poén volt: szerénytelenségem szokta ellátni a csapatot minden földi jóval, ha alkatrészről (és hülye motoros sztorik meséléséről) van szó, de eljött a pillanat, amikor a hóhért akasztották: muszáj volt magamat meglepnem egy méregdrága akksival
látom, sikeresek voltak a tárgyalások: Szardíniára lassan odaér
http://gumoelectronic.hupont.h...
Vagy ezt is megnézheted.
Támogatásomról biztosítalak
http://www.sugomotor.hu/alkawa...
Remélem itt találsz !
Lehet viktor is tudna ebben a dologban segiteni:D
Én már tárgyalok az EU-val ,hogy idén hamarabb jöjjön a tavasz
Semmi baj!

Csak vicces volt!

Örülök, hogy egy kicsit fellendült a fórum...
Mindenki várja már a tavaszt...
Mi a baj KILLBILL?
Én tudok egyet párszor már rendeltem tőle valami Pulai vagy Pumai László . Ha nem ismered megkérdezhetem Ellisát
Hello Kutya. Keresd Toth Gyulát. Ő biztos tud segiteni.
megvan a diagnózis: akksi kuka nem tudtok egy jó alkatrészest?
Az enyémet is szereltük, elborult és eltört a kormány csutka
Szia és köszi!
gyurim.nemeth@freemail.hu