Zsámbék felé jövök-megyek! 2 körül kéne Pilisvörösváron lennem, fél 4 körül indulok vissza. A Tigris pont félúton van, ha dobsz egy telefonszámot az adatlapomon lévő emilre, akkor megcsörgetlek, ha indulok Pv-ról, aztán lássuk ki ér előbb oda!
Megint igazad volt kutya, ez tényleg nem a katonaság... Ez a légierő 3-as számú nehéz bombázó alakulata!
Sajnos én sikeresen túlszerveztem a mai napot, így se Pilis, se Harta (bár ahogy elnézem a képeket, lett volna kisebbségi komplexusom a kis 4essel ).
Azért a pilisi karika holnap meglesz, ha valaki jár arra koccinthatunk egy bambival a Tigrisnél (gondolom már zárva van, úgyh lesz nálam "pia")!
szia nem jött át az e-mail amit küldtél csak valami zagyvaság egy cimet egy irányitoszámot küdj és mondok árat , de angliábol a hajozás meg drágitja nagyon az utat. viszont én is a németektöl hozom a motorokat a minöségben soha nem csalodtam pedig hoztam vagy 15 motort .
Őszintén szólva láncszettre kerestem rá (szerte a világon), és valamiért ez a moci is a találati listában figyelt... Én meg belezúgtam! Bár nem akarok erről beszélni, de ha nem jön össze, körülnézek németföldön is. Sőt, már nézegettem korábban, azért az igazán szép daraboknak (teszem hozzá: teljesen jogosan) ott is rendesen megkérik az árát...
De miért pont Angliából?
Messzebb is van, a fényszóróval is bajlódni kell!
Német országban olyan szépek, jók, fiatalok szoktak lenni potom árért, szoktam figyelni őket, illetve kevés km-el.
Sokkal jobban megéri, mint Angliából... szerintem!
Szerintem is a legbiztonságosabb a Gyulával. (ő erre szakosodott)
Kicsit előbb szólsz, két hete jöttek haza a barátaink, akik autóért mentek ki...
tHUNder is kintről hozta annak idején a motorját. Ő saját maga ment ki érte egy barátjával egy toyota hayes-el.
Ha nem jön össze a Gyulával, és tanácstalan vagy, tudok még valakit ajánlani...
Majd gondold végig.
Misinek annak idején ÁFÁT kellett fizetni (a vicc, hogy itt is, ott is...) beletellett egy kis időbe, míg elmagyarázta, hogy ő már kint befizette egyszer adják neki vissza... bürokrácia.
De, ez már most másképp van! Most jó kis regadó van, de hogy az hogy működik, azt nem tudom, bár nagyon érdekel!
Én robogót szeretnék behozni, bár nem Angliából, hanem Németországból.
Erről Kutya biztosan többet tud, írhatna is egy jó cikket erről, mi ennek a menete, mennyibe kerül, hol, miért kell fizetni, mit lehet okosan megúszni, kikerülni stb érdekelne nagyon!
Kutya úr!
Továbbra is mennék, de lehetséges (egyelőre 50% ), h lesz egy pilisvörösvári köröm. Sajnos csak holnap reggel tudok biztosat, így potyára nem iratkozom fel a listára. Nagy gebasz lenne, ha csak úgy megjelennék? Késni nem szoktam, ha nem vagyok ott 11-re, akkor már nem is leszek!
Megint igazad volt kutya, ez tényleg nem a katonaság... Ez a légierő 3-as számú nehéz bombázó alakulata!
Sajnos én sikeresen túlszerveztem a mai napot, így se Pilis, se Harta (bár ahogy elnézem a képeket, lett volna kisebbségi komplexusom a kis 4essel ).
Azért a pilisi karika holnap meglesz, ha valaki jár arra koccinthatunk egy bambival a Tigrisnél (gondolom már zárva van, úgyh lesz nálam "pia")!
Küldtem újra mailt, másik címről, a yahoot néha nem kultiválják a többiek...
Barbi, mutasd meg nekik, és élvezd jól ki az új motorod!
Este egy kis beszámolót, és fotókat tegyetek föl
Óvatosan
Üdv Kill.
Na, most már van okom,a modorodon kívül a cikkér is oda, meg vissza lenni!
Vki meg tudja mondani ,hogy az alabbi videon 0:19 -nel miert ilyen a hangja a szabalyzasnak ?
http://youtu.be/pu0eB33ahgE
KÖSZIIIIIIIIIIIII
Én is szeretlek &rash
De miért pont Angliából?
Messzebb is van, a fényszóróval is bajlódni kell!
Német országban olyan szépek, jók, fiatalok szoktak lenni potom árért, szoktam figyelni őket, illetve kevés km-el.
Sokkal jobban megéri, mint Angliából... szerintem!
Szerintem is a legbiztonságosabb a Gyulával. (ő erre szakosodott)
Kicsit előbb szólsz, két hete jöttek haza a barátaink, akik autóért mentek ki...
tHUNder is kintről hozta annak idején a motorját. Ő saját maga ment ki érte egy barátjával egy toyota hayes-el.
Ha nem jön össze a Gyulával, és tanácstalan vagy, tudok még valakit ajánlani...
Majd gondold végig.
Misinek annak idején ÁFÁT kellett fizetni (a vicc, hogy itt is, ott is...) beletellett egy kis időbe, míg elmagyarázta, hogy ő már kint befizette egyszer adják neki vissza... bürokrácia.
De, ez már most másképp van! Most jó kis regadó van, de hogy az hogy működik, azt nem tudom, bár nagyon érdekel!
Én robogót szeretnék behozni, bár nem Angliából, hanem Németországból.
Erről Kutya biztosan többet tud, írhatna is egy jó cikket erről, mi ennek a menete, mennyibe kerül, hol, miért kell fizetni, mit lehet okosan megúszni, kikerülni stb érdekelne nagyon!
Továbbra is mennék, de lehetséges (egyelőre 50% ), h lesz egy pilisvörösvári köröm. Sajnos csak holnap reggel tudok biztosat, így potyára nem iratkozom fel a listára. Nagy gebasz lenne, ha csak úgy megjelennék? Késni nem szoktam, ha nem vagyok ott 11-re, akkor már nem is leszek!
Köszi!
toth.gyula
igy van regisztrálva itt az oldalon.
Ez a honlap cime.