Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meg nyelvtanulás ezerrel, mert ártani nem fog...
Meg egy korlátozott idejű hozzászólás szerkesztés sem ártana
A közgáz diplomám nekem is kb annyiba lesz, aztán meglátjuk, mire jó. Ha minden igaz, nemsokára el tudok menni diákként dolgozni egy német cég leányvállalatához, első körben adatrögzítésre, de valamiért közgázos diákot kerestek... Ha semmire nem megyek vele, még mindig ott van a gépész technikus
Amikor nekem elősször eltört énis értetlenül néztem hogy ezt hoogy. Szerencsémre doboz nem volt fennt, tanktáskában haza tudtam vinni a leszerelt konzolt.
Ezután vagy 4szer lett áthegesztve, átlag 10ekm-enként repedt/tört el a hegesztés mellett.
Aztán talátam egy bácsit aki olyan szinten aggyonheggesztette, toldotta lemezzel, hogy azóta sem kellett leszerelnem
3as rozsdamentes lemezből készült, tesztelni 3 tálca sörrel szoktam

Ezentúl mindig lesz nálad gumipók, ducttape...
Üreges? Basszus én magamnak 10X10-es tömör négyzetanyagból csináltam. Igaz erősítés nélkül elég rugalmas ,de eltörni nem hiszem ,hogy el fog. Azért még megerősítem. Amúgy tuti ,hogy javítható képet majd dobjál ha lesz elég lelki erőd :)
Szia!

Nagyon kedves vagy!
Nem a te hibád, biztosan anyaghibás vagy ilyesmi!
Csak rám jár a rúd mostanában...!
És kifakadtam!
Köszönöm a segítséget, lehet majd élek vele, Misi haza jön megnézi, ő jobban ért hozzá, mint én aztán okoskodunk, hogy mit lehetne és hogyan...
Tényleg az a szerencsém, hogy nem vágódott le, akár az én kerekemhez, vagy egy mögöttem haladó autóhoz... stb

Pedig amennyire ellene voltam, mára annyira megszerettem, mert tényleg nagyon praktikus.
Mivel üreges, biztosan meg lehet erősíteni, feltételezem kell bele tenni egy vas rudat és jól körbe hegeszteni..., plusz valami akár külső erősítés... Persze mondom, én nem értek hozzá, de biztos meg lehet oldani valahogy...
Hogy szokták mondani: Biztosan nagyobb a füstje, mint a lángja...
Szia Krisz!
Azért ez durva... Nálam okosabbak biztos tudnak valami magyarázatot a dologra, én már csak azért sem értem, mert egy gyári (és alapból aranyáron mért) Hepconak nem kellene így viselkednie. Ha még kókányolva, vagy faragva lett volna, akkor talán, de teljesen gyári állapotban vettem, és adtam is tovább, és ti sem barkácsoltátok át, láttam a fórumgurulásnál.
Hegeszteni biztos lehet, meg lehet szépen csinálni, sőt, ezek után nem ártana megerősíteni. Én sajnos nem értek ehhez, de unokabátyó (aki az én csomagtartómat a zizihez igazította) biztos megcsinálná, csak a mikor a kérdéses (nem túl esélyes, hogy szezon végéig hozzá tudna fogni). Ha nem sürgős hozd el nyugodtan ha jársz erre, vagy találkozzunk valahol Bp-en, és elviszem a mesternek!
Egy vicces sztorit a hegesztésről ha nem bánjátok :) Múlthéten hegesztettem a szomszéd bácsinak egy kapa fejet eltörött neki egy 5-8 centis rész kb középen. Össze hegesztettem,neki ,de kb olyan volt a kapa ,hogy a kukából különbet veszek ki De hát a bácsi el van azzal is kapa az kapa akármilyen (Nekem meg 3perces munka volt ki- és elpakolással együtt)
Ha gyári cucc akkor a baleset minden vonzata a gyártót terheli elvileg. Na de lényeg ,hogy nincs baj és ha nem alumínium vagy titán vagy hasonló kényes anyag ,akkor lehet hegeszteni(vagyis én tudom hegeszteni mert ugye titánt meg alumíniumot is lehet :) ) vagy erősíteni is akár. Az enyémet teljesen én csináltam az is kap még erősítést,pedig nekem 10X10-es négyzetanyagból van :D Le volt múltkor tesztelve 7kg-val(Üdítőt vittem haza :D ) nem volt gond ,de kicsit rugózott , szóval kap még anyagot :D .
Köszönöm szépen nagyon rendes tőled!
Majd lefotózom este, most még ideges vagyok...

Azért nem semmi milyen rosszak az utak, én csak feltételezem, hogy a rázkódás miatt lehet, mert semmi baja nem volt eddig, még egy repedés sem... vagy anyaghiba... Pedig gyári cucc, még jó hogy nem okoztam vele balesetet... Na az lett volna a szívás...
Ha gondolod fel vagyok szerelve mindenféle hegesztővel tuti javítható a dolog! Egy képet dobj fel meglessük mit lehet tenni
Szia!

A hátsó doboztartóm,a mit vettem tőled, ma egyszerűen megadta magát, és letört...
Nem is értem!
Alig volt benne valami, még kg sem volt...
Egyszerűen totál kiakadtam...
Kerestem egy boltot vidékes a semmi közepén, vettem gumipókot, azzal próbáltam felkötözni, aztán össze vissza spárgáztam...
(A hátsó konzolnak csak a bal oldali része tört le a jobb nem!)

Nem is tudom, mit lehet ezzel most csinálni, még jó hogy nem nyáron, amikor fel voltam pakolva, és mentünk határon túlra...

Minden esetre baromira bosszantó!
Valaki volt már hasonló helyzetbe?
Ezt lehet hegeszteni? Vagy kuka?

Valami tanácsot adjatok már!
Misinek biztosan lesz valami ötlete, ha haza jön...
Azok majd csak télen mennek a jégre ökörködni!

Nekem a hétvégén csak egy városi futóverseny kísérése volt a motorozás.
Ez tényleg jól hangzik!
Nagyon meglepő volt számomra is, hogy enyhe, sőt gyér forgalom volt, senki nem akart elütni, versenyezni stb... nem voltak ronda kopasz emberkék nagy új autókkal...
Bánhatod is!
A forgalom igazából említésre sem méltó, talán hazafelé a 71-esen volt kicsit sűrűbb, de a nyári időszakhoz képest szinte zéró, meg a 7-esen Velencétől Martonig volt pár négykerekű, amit lehetett kerülgetni, de ennyi kellett is...
Sajnálom, hogy a mai világban a normális fiataloknak akik akarnak is tanulni, dolgozni, még is ilyen nehéz az élet...
Itt rád, ugyan úgy gondolok, mint magamra.
Én hiába tanultam, rossz szakot, irányt választottam, így semmit nem érek vele, pedig 31 éves koromig folyamatosan tanultam!
Kifizettem diákhitelre 1 millió 400 ezret, aminek most nagyobb hasznát venném, mint a diplomának...

Borzalmas, hogy ide jutott a világ.
Most meg dolgozni szeretnék, de nincs munka...
Vagy nem értek hozzá... i tudja, bár nem hiszem, hogy mindenre alkalmatlan lennék...

Kitartás!
Talán lesz jobb is, de valószínű, hogy nem ebben az országban...
Lehet, hogy az vagyok magamhoz, de ez vezetett oda, hogy lett motorom, aztán talán ahhoz is, hogy lesz diplomám. A kettő együtt viszont nem ment, mert sajnos költségesen vagyok. Az élet sajnos diktál, a pénz(em értéke) egyre kevesebb, ráadásul decemberben az eddigi munkahelyem bezár...
Félteni nagyon nem kell, feltalálom magam, mindig van mit csinálni itthon is, akad egy pár robbanó motoros és elektromos gép, amit javítani kell.
Élek is talán mellette, csak kevésbé költséges dolgokkal foglalom el magam
Ahogy mondottam korábban, lemondok a jelenlegi motorozásról egy jövőbeliért.
De szigorú vagy önmagadhoz!
Megértelek, de lazíts is egy kicsit...

Nekem meg nincs munkám... megőrülök, és a fogamhoz verem a garazst... de élni is kell egy kicsit.

Te motor nélkül olyan vagy, mint a madár tollak nélkül.
Szeretted, és nagyon élvezted is.
Nem mondom, hogy nem, de így van fontosabb dolgokra is pénzem
Húúú, ez jó karika lehetett, már bánom... és irigykedem!
A Balatont szívesen láttam volna viszont.
Forgalom, milyen volt?
Na, jó olvasgatni a túra beszámolókat, végre!
a kis túrák is túrák, nekünk is nagyon jól sikerült a tegnapi.
Nagy volt az öröm, boldogság, elégedettség!
Hmmm... Látom azért hiányzik!
Gondolhatod, majd meg pusztultunk... A legmelegebb nyári időszakban volt, hát mit ne mondjak... némi vízveszteség befigyelt, ráadásul megtapasztalhattuk, milyen a meleg szénsavas víz
37 fokban paintballozni egy elhagyatott orosz laktanyában... Tudsz élni, vazze!

Láttam már ezeket a képeidet, azóta tervben is van, de hát ember tervez... De ami késik nem múlik, ha az idő engedi még idén, de tavasszal tuti meglátogatom a helyet!
Legközelebb ha erre felé jársz, nézz be a szentkirályszabadjai szellemvárosba: http://www.sportmotor.hu/motor...
Másnéven az elhagyatott orosz "laktanya".
Nyáron ott paintballoztunk, arra tökéletes 37 fokban
Fülig ért a szám, amikor megláttam, imádom az ilyen helyeket...