Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap érkezik hozzánk ,akkor rakok fel!
képet tudsz feltenni? ja és egy irányárat !
2002-es!
Sziasztok!

Eladó egy ZZR-600 1 gazdás 12800km makulátlan gyári állapotban gyári kulcsok és szervízkönyves!
Szürke ezüst ha valakit érdekel.

Ha írsz nekem is e-mailt (az enyém a reglapomon...), akkor megadom a mi szerelőnk számát is, aztán eldöntöd, melyik olcsóbb, és melyik szimpatikusabb neked... Persze csak, ha szeretnéd!

Szép estét!
Nem szeretek közvetítő lenni. Megadom a számát és megbeszélitek. Dobj egy mailt.
Kill mami látom tetszik
kawa 400 meg tudod kérdezni hogy mikor tudná megcsinálni és hogy mennyibe fájna , megköszönöm
Szia!
A szerelőm, aki Óbudán van, meg tudja csinálni.
Egy ilyen karbiszinkron,-állítás és szelephézag "javítási pack" engem is érdekelne. Nagyon lenullázódtam és tárcsákat is kéne cserélnem elől (is ) , jó lenne tudni ,hogy mennyivel kéne számolnom
igyekszem mami köszönöm,

ÓÓÓ, részemről, semmiség, de remélem többet nem kell aggódnom miattad!

Viccet félre téve, megkérdezzem a szerelőnket?
Puszi.
Üdv nektek Sziasztok lassan elkezdem szétszedni a kicsimet , az lenne a kérdésem hogy valaki tud e karbiszinkront meg esetleg szelepállítást végrehajtani . Már ráférne a drágaságomra . Előre is köszönöm . Örülök hogy idén párszor gurulhattam veletek , kutya úrnak az alkatrészeket meg a tura szervezést Kill nek és Peeter nek az aggódást ,és a többieknek is az élményeket Jó közétek tartozni.
Na, de jó gratulálok! Meg lett az új motor...
Mi lett a vége Kawasaki zzr 1400? Vagy végül valami más?
Fotókat kérünk róla! Bár mi is legyen.

Üdvözlöm Barbit, nyugodtan felregisztrálhatna ő is ide!

Pussz nektek.

u.i.: ha kell hétvégére meleg cordura szóljon... kölcsibe adok, csak meg ne fagyjon.
Köszönöm! Valami eszelős módon szerettem bele ebbe a formába,2,5 éve.Sikerült venni egy leharcolt példányt,és elkezdtem felépíteni.Még nem olyan mint szeretném,de közelít hozzá!Rettenetesen kevés időm van Rá-de sohase lenne elég! Néha előjön,hogy átépítem 600-ra,nincs lefutva,de talán ennyi is elég.Édesapám egy 125-ös Danuviával motorozta be az ország nagy részét...
Bocs, 400-on!
Most nézem a 600-on nincs az a kis hűtő a nagy alatt?
Basszus ez a gép eszméletlen. Már élőben is csorgattam a nyálam,de még mindig :D Remélem hamarosan az enyém is hasonlóan kicsattan majd az egészségtől :)
Hát jó lenne még Gurulni...21-én Zizikém Bugyiban volt,és megmutattam Neki az Ország közepét is.Jó volt,gyönyörű idő.460 km.
Haverék már rég kivonták az 1000-res Gixxert :) Én még tegnap előtt bent voltam BP-n :) (Marha nagy forgalom volt jól tettem ,hogy motorral mentem
a négynaposra ismét száraz, 15 fokos időt mondanak: én ugyan nem vonatom ki a gépet a forgalomból
(viszont Barbinak komoly kihívás lesz, ugyanis szombaton lesz kész a gépe, akkor kell elhoznunk - vagy 150 kilométerről )
Egyre rosszabb Az idô hétvégén akàr havazàs is lehet?! Tényleg vége a szezonnak :(
Én innen rendeltem tavasszal:
http://www.cma-motor.hu/Idomok...
Postán, utánvéttel küldi.
Ugyanezt linkeltem neki :)