Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem kb. 3-as lemezből van a csomagtartó, és korzikáról hazajött kb 15 kilóval igaz, áron fogta a fejt, amikor mögöttem jött, h mikor kapja ölbe a pakkot

topcase tartó, hármas lemezből - ezer forintból.
De alkatrésznek vagy pályamotornak kitűnő :)
Meg lehet erősíteni ,de ahhoz le kell vágni a hátsó részt, bele egy köracél megfúrni a csövet ,hogy f.szán behegeszd a köracélt és a vágott részt szépen körbe hegeszteni. Na akkor azon a részen már tuti nem törne el. Nekem 10X10-es négyzetanyagból (merevítés nélkül) és 7kg-val teszteltem. Annyi történt ,hogy rugózott ezt kiküszöbölendő azért teszek rá merevítést aztán mehet bele akár a tálca sör is :D
Forgalomba szeretném helyezni u h inkább nem szúrok ki magammal...
Köszönöm a felvilágosítást!
Dm
nem 96-os, hanem 92-es. okmányok nélkül honnan tudod, hogy nem-e lopott? ha nem akarod forgalomba állítani, akkor jó, olcsó lesz pályázni - másra nem.
felejtős.
Sziasztok kedves fórumtagok!

A véleményeteket illetve tanácsotokat szeretném kérni a köv. kérdésben:
A HaHun ma feltűnt egy 96-os Zizi, szép állapotban de okmányok nélkül. Kérdésem hogy érdemes-e vele foglalkozni, vagy felejtős.
A külleme és az ára miatt érdekel, vajon érdemes vele vesződni?
Van valamelyikőtöknek tapasztalata ilyen téren?

Köszi a segítséget!
Ja és a gép:):

www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zz-r_600-6241224
Hegeszteni nem tudok, csupán józan paraszti ésszel ránézésre tűnik lélekvesztőnek Amúgy jobb túl dramatizálni, mint baj után drámázni.
Nekem ez a kinyúlás túl nagy, bár azt tudni kell, szeretem, ha van egy szerkezetben anyag, itt mégis az alátámasztást hiányolom. Ha a hátulsó oldalidomok alól menne hátra egy-egy tartókar, máris masszívabb lenne a szerkentyű. Kell(ene) ott lennie rögzítési pontnak, annál fogva lehet a gépet is odébb dobni szükség esetén - persze én max kapaszkodni szoktam bele, dobálni kevés vagyok
Szerintem elég vissza tenni a helyére és körbe hegeszteni nem kell itt túldramatizálni :)
Hegeszthető nem para. Akár erősíteni is lehet.
max 5kg Stimmel &rash ugródeszka hasonlata
Szerintem betonvasat hajtani bele és lehet összehegeszteni, persze a másik oldalt nem vágnám el, amíg az is el nem törik Szóval ne hallgass rám, majd a szakik megmondják a tutit
Na itt vannak a képek!

Zseton lehet igénybe venném a tesód szolgáltatásait, majd magánban írok valamikor, ha nem gond!

Itt a keresőbe beírod az általad keresett kulcsszavakat és a szűrő segítségével mindent megtudhatsz!
Vagy egyszerűen olvass vissza, használd az internetet...
És ezt ne vedd sértésnek teljesen jóindulatból mondom...
Ezt a fórumon megkéredzik hetente nincs olyan kulcsszó, amire ne jönne fel valami megfelelő válasz.
Használd az eszed!
Én annyit tudok mondani ,hogy lapkás :) A többit majd az akinek ilyen gépe van :)
Sziasztok!
ZZR 600 94-es mit kell tudni erről a típusról?
Van-e valami tipus nyűgje gyengesége, hátránya előnye?
Alkatrész ellátás?
Szelep hézag lapkás vagy csavaros?
Mire érdemes figyelni vásárláskor?

Előre is köszi!
Ez meg jól hangzik, kivéve az elázás...
Ez gyönyörű...
Tegnap voltunk délután egyet túrázni. 2es úton fel vác aztán tovább majd rá a 12 es útra a duna felső oldalán Kismaros, nagymaros majd valami L betűs helységnél át szlovákia tovább a duna felső partján. Nagyon jó utak vannak arra. Még két személlyel is nagyokat lehetett biztonsággal döntögetni.
Elmentünk egészen Sturovóig (Párkány) betértünk a Billába , kávéztunk egyet aztán vissza ugyan ezen a vonalon de elkezdett szemeregni az eső majd szakadni és akkora szél fújt, hogy vissza kellett fogni a tempót majd már elviselhetetlen volt így bementünk egy benzinkútra melegedni. Finoman szólva is szarrá áztunk. Amikor alább hagyott indultunk tovább hazafelé már csak szemergett de óvatosan kellett menni mert az eső leverte a leveleket a fákról az útra és az ugye mondanom sem kell csúszik mint állat. Szerencsésen megúsztuk de azonnal egy forró fürdő és forró mézestea kúrát vettünk. :)
így szép na
Na jó, igaz azóta nem túl szép, de nem is leng/törik, viszont nehéz
Ma is találtam egy új utat
Nagyon szépen köszönöm
"Mosásukhoz ki kell szerelni a protektorokat, speciális vízzáró béléseket, mert azokat károsíthatja a művelet. A protektorok magukba szívják a vizet, amitől bepenészedhetnek. Ezeket a nadrágokat, dzsekiket ajánlatos kézzel, esetleg, ha a mosógép képes ilyenre, akkor extrán kímélő mosásban mosni. A mosószer, különösen, ha speciálisan motoros öltözékekhez fejlesztették ki, nem árt nekik, de öblítő szer használatát nem javasoljuk, mivel az eltömítheti a szövetszálak közötti apró réseket, amelyek a szellőzést hivatottak biztosítani. A kimosott ruhák egy része ilyenkor elvesztheti (ha volt) vízálló képességét, ez impregnáló spray-vel utólagosan visszaállítható.
Trükk: a ruhára felvert makacs, olajos szennyeződést, láncspray-t motortisztító folyadékkal el lehet távolítani. Előtte mindenképpen érdemes próbát tenni a ruha egy kevésbé látható pontján, hogy a szer nem oldja-e ki az anyagból a festéket. A motortisztítót a hatásidő elteltével, bő vízzel le kell mosni. Érdemes közvetlenül mosás előtt alkalmazni. "
Üdv Mindenkinek!
Lassan itt a szezon vége .
abban kérném a segítségeteket hogy a cordura szerelést mivel és hogyan tisztítjátok ?
előre is köszi.
További jó szezonvégi motorozást
széles utat Nektek
Találtam egy érdekes dolgot ami az otthon ülőknek hozhat egy kis pénzt.
http://www.pandastart.com/?ref...
én már fizikálisan kaptam bankszámlára belőle pedig csak munka mellett 1 nap 3-4szer nézek csak rá úgy 10 percre. Egyszerű és az ötlet is jó.
Ne haragudjatok, hogy itt terjesztem, de remélem lesz aki tudja kamatoztatni mint én.
Nem is értem miért Persze mindenki a saját lovát dicséri Bár már nem is az enyim Tegnap volt egy éve, hogy eladtam. Jól meg is leptem asszonykát vele a névnapján...
na ez az amit szeretnék ez a szín kell nekem
Néztem ezeket a konzolokat. A lélekvesztő szó jutott eszembe
Vagy egy ugródeszka a medence fölött... Semmi alátámasztása nincs, nem csoda, ha törik. Szerintem nem ártana megerősíteni egy alsó támasszal, hogy ne tudjon belengeni, mint a fent említett palló, mert aztán ugrik a fedélzetről a doboz a cápák közé