Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen.:)
http://www.auto-tuning.hu/kepe....én eröl tudok.hátha segit.
Köszi a segítséget, de még meg kell kérdeznem a többieket is erről, egyedül nem dönthetek.
szia,
küldd el a sztorit (kutya kukac hegylakok hu), minden adattal, rész infókkal (rendszám töredék, hely, időpont, az autó típusa stb) és megoldjuk, hogy kikerüljön a motoros oldalakra - ha másért nem, segítségnyújtás elmulasztása miatt meg kell találni.
Személyi sérüléses balesetnél nincs rendőr? Onnantól az ő dolguk lenne előkeríteni, rendszám alapján gyakorlatilag azonnal kopogtatnak.. Nomeg helyszínelés..
Biztosítós papírt ismeretlen rendszámú autóval kitölteni?

Nekem sem volt eszembe hogy lefotózzam az idétlenjét, pedig biztos hatásosabb lett volna, ütközést elkerültem, mit lehet vele tenni? Ha elcsúszok biztos rendőrt hívok.
Mindenképp tegyetek feljelentést, ne hogy átcsapjon önbíráskodásba, vagy becsületsértésbe, ha különböző fórumokon keresnéd...
A rendőrök pedig megkeresik a közlekedés ellenőrző kamerák felvételeit. Ez esetben siessetek, mert a legtöbb csak két napig tartja az adatokat, ha jól tudom (ez nem biztos...). Aztán lehet feladni akár a facebookon, hogy valaki látta-e tud-e róla stb.

Sok sikert, nem lehetetlen, ne adjátok fel! Eleve cserben hagyás, neki kutya kötelessége lett volna megállni elsősegélyt nyújtani.
Lehet nem volt jogsia, vagy érvényes forgalmia...
Naná Aztírják hogy addig még kitart az ősz
Errefelé egész nap ködös hűvös volt, de azis szép
http://www.sportmotor.hu/motor...

Jobbulást a baleseteseknek, nekem is volt két szép esetem ma, észnél kell lenni:

Narancssárga hulladékgyűjtős autó 15-20-al vánszorog elakadásjelzővel, 30-al elgurulok mellette erre dudál, majd balra befordul egy udvarba. Visszafordultam már megkérdezni tőle hogy ugyan miért nem használja a bal indexet ha balra kíván kanyarodni, erre közli velem, hogy nem előzhetem meg ha elakadásjelzővel megy, azt meg azért használja mert csak, (ezt nem teljesen értettem, mondott valami szépet németül) Have a good day!

Másik eset szintén lakott terület 40-45el gurulok, jobbról udvarból jön ki az ipse kocsival, megáll az út vonalában, áll 5-6másodpercet mire épp odaérek egy métert behajt az útra, a sáv feléig. Elrántom balra, fékezek, megállok az út közepén a kocsitól 2motornyival arrébb, látom kifordul megy el. Megfordulok megyek utánna, 80méterrel arrébb megáll (mindenképp megállt volna ott) Egyből mondja hogy szerinte nem 50el mentem. Csak pislogtam hogy ez tényleg szándékos volt. Hirtelenjében csak angolul tudtam leordítani a fejét, azt meg nem értette

Láttam már pár cifra dolgot, de még bőven meg tudnak viccelni..
Köszi a linket, remélem jó lesz!
Öten voltunk, mindenki látta az autóst, de szerintem csak fél szemmel. Amikor vissza fordultunk, csak az kattogott mindenki agyában, hogy keljenek fel a földről, és ne legyen komoly bajuk. Szerencsére így lett! Köszönöm az infókat, utána járok. Meg kellene keresni ezt az autóst. Hogyan lehetne ezt megoldani interneten? Körüzenet vagy hasonló? Egy fehér dobozos autó, egy nő vezette, ennyi biztos. Mórahalom, és Szeged között volt a dolog. A kamera milyen sokat segítene ilyenkor.....
Borzasztó, sajnálom!
A motorhoz alkatrészeket idomokat jó áron, próbáld meg a Tóth Gyulát, bár abban nem vagyok biztos, hogy 1100-hez is van cucca, de hát ha.

A kisteherautós előtt, le a kalappal, egyszer engem is kisegített egy, szintén így, bár csak két három utcányira kellett vinni, de megtette és ingyen, köszönöm ezúton is...
Nagyon rendesek!

A lánynak új motoros ruhában tudok segíteni, ha még egyáltalán motorra akar ülni valamikor!

Tavaszig akkor lesz dolgod!

Az autós meg! Kapja be az ilyen... megnéz, aztán tovább hajt... rendszámot feltételezem nem tudtátok megjegyezni!?
Basszus :S Én egy címet tudok ahonnan tudsz idomot rendelni, nem gyári de idom.Itt vannak idomok Jobbulást a társaidnak és motoroknak :S
Ja, és ami a legdurvább! A hibázó kretén autós, mikor látta, hogy mi történt, lefékezett, és aztán nagy gázzal elhúzott! Bocsánat a szóért, de a KURVA ANYJÁT az ilyennek!
A feleségén szétszakadt a ruha, meg horzsolások. Az autósok kb, 10 százaléka állt meg, megkérdezni, hogy mi van. Azok rendesek voltak, a legrendesebb meg az öreg kisbuszos, aki elvitte a mocit a kért címre, és egy fillért sem kért.
Köszönöm az együtt érzést! Én jól vagyok, bár nem sok kellett az eséshez. Igazából kellene pár bontós cím, a két oldalsó idomot cserélni kell, meg a bal oldali dobot.
Kórházban vannak, meg kell röntgenezni a lábát, mert elég csúnya lett.
Az ő mocijuk kuka, leszakadt minden róla, meg elfolyt az összes olaj belőle!:( Egy kretén autós miatt volt, előzni akart, miközben én már elkezdtem az előzést. Húztam egy erőteljes féket, a többit nem kell írnom..........
ÓÓÓ, te szegény!
Neked nem lett semmi bajod? Épségben vagy?
Pont szezon végén...
Ha tudunk valamiben segíteni szólj!
Sajnálom!

A barátaid megúszták, vagy irány a kórház? Mennyire lett súlyos?
Ez az ásítozó figura nem tudom mi a mondat végén, én nem erre nyomtam!
Mi motoroztunk, sajnos kár volt! Az egyik haver belém jött hátulról, és hatalmasat estek! A moci totál kár, az enyém is tropa hátulról!
Valaki motorozott ma?
Mi sajnos nem, majd holnap után!
Nagyon szép idő volt.
kiderül hamarosan, én jó érzéssel, szívesen adtam el neki(k), ami már fél siker
minarelli am os blokkos a senda a kis 50 esek 70 % ában az van...majdnem mindegy hogy apriliát rs 50 rx 50 vagy derbit, genericet vagy honda hm 50 et vesz. Karban kell tartani és jók, alkatrész rengeteg. Ezekkel a motorokkal az a baj hogy tizenévesek hajtják őket, ők meg nem tudnak/ akarnak rá költeni. Meg kell nézni és kész.
Ja meg egy játékbaba (azt hiszem) volt hátra rakva az ülésre, vagy a kapaszkodóhoz. Ha magadra ismersz, gratulálok a hangjához

Másik:
Az öcsémék baráti társaságában volt Derbi Senda, a srác többet tolta, mint ment vele. Ez alapján nem ajánlanám, de hát ki tudja, lehet, hogy abból is ki lehet fogni ilyet is, olyat is.
Szia makimi !
Rendben, akkor szombat majd úgy szervezem az életem.
Üdv Kollégák!
Egy kis segítség kellene.......
az unokaöcskös kinézett magának egy kis vasat a simsonjáért cserébe de én sem nagyon ismerem ezt a tipust http://aprod.hu/hirdetes/derbi...
ha tudnátok bármio használható infót adni róla nagyon megköszönném
Majd felhívlak még ma este ok? Lehet, hogy messzebb lesz a táv, estére kiderül. Ja, és a többség a holnapi napra voksolt! Jobb lett volna nekem is a vasárnap, de ha szombat, akkor legyen szombat.
Hamar elkelt. Bár ennyiért ajándék volt főleg tőled. Jó kezekbe kerül?