dob, pc, ilyesmi van rajta? én 120-130-as szerpentinezéssel 380-at nyomtam le egy tankkal, két személlyel, csomagokkal. amikor a kakucsringen köröztem, fel tudtam vinni nyolc-kilenc körülre (nem mértem, csak sacc, de az kb csak egyesben)
ha nyolc felett van, ott valami fix, h vmi nem stimmel.
a műszerfal szerint pont hetet eszik két kilónál, de semmi értelme: egy óra alatt szétfáradsz kettő felett, százötvennel meg kimotorozol a világból vele.
(Barbi egyelőre élvezi a száguldást, a csutkakormánnyal még el tud bújni a gyári plekó mögött... no de januárban... az is meg "tékormányosodik" )
Látom, hogy linkelgeted ezt a linket, de ha tudsz valamit azt mond el, ugyanis ezen az oldalon semmi nem utal arra, a tényre, hogy itt a motorjainkhoz konkrétan doboztartó konzolt is lehet kapni!
Az oké, hogy behoznak motorokat alkatrésznek, de az nem aszt jelenti, hogy doboztartó konzoljuk is van!
Ha csak magamból indulnék ki, én tuti külön adnám el, többet tudok szakítani, mint egyben...
És kérlek úgy századjára, most elég sok új ember bejelentkezett, aminek nagyon örülünk!
De kérlek töltsétek ki a reglapotokat és tegyetek fel egy képet!
(tudom, unalmas és elcsépelt... Öreg motor, maradi tulajdonosok... )
nekem 6 - 6.2 között eszik a motor. városban nem sokat nyúzom, de országúton, autópályán kapja az ívet a minimum 5.2 volt, amikor két személlyel, csomaggal szolid tempóban (max 120-130) túráztunk.
fura, lehet, hogy nekem "puha" a kezem, de a fogyasztás átlag oldalakon a legtöbben 6,5 - 8 között írnak, nekem még nem evett 7 felett.
@kutya: neked mennyi az atlagfogyasztasa a ZiZi-nek?
Nem hosszu tura alkalmaval hanem ugy atlagos cirkalassal? Varos/kozut vegyesen. Mennyit szokott pl. mutatni a pillanatnyi fogyasztas ero?
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segitséget,megyek a pinyoba és megprobálom amit írtatok.
Sikerült olcsn szerezni új gyertyákat/NGK Iridium CR9EIX/
remélem ez megoldja a problémát,meg átnézem a kábeleket.
Ajeledót valahogy kilehet mérni?
Mindenkinek nagyon Boldog és sikerekben gazdag Új Évet Kívánok!