Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már sehol, tegnap éjjel kicsengették a motort.
Hol lehet megnézni, kipróbálni?
Nekem piros van és mostanság szaladoztam arra felé, valamint fentern dobom van aminek szép a hangja
Nekem kiváló lenne donor motornak Kuty honda krossz motorhoz
vezérmű lánc kapható nálad? xl 600 vagy micsoda Más is kell majd összeírom.
Köszi a többit maj Emailban
Sziasztok! Van itt olyan akinek piros ZZR-e van és Dunaújvárosban szokott vele menni? Nagyon gusztusos hangja van
Meg egy fehérrel is találkoztam a múltkor, ha már így keresgélek.
ZZR600, friss műszaki, friss szerviz (68 000 Ft-ért rendbe téve), kihasználatlanság miatt eladó (72 km-t (!)ment az utóbbi három évben )

280 forint, ha valakit érdekel a fórumról, mielőtt hirdetésbe megy.
melyikre gondoltál?
Szia ! érdeklődnék h milyen árba lenne egy első gumi ?
A vasárnap tökéletes , indulási időt és helyet írd meg, vagy küld el emailben.
Még nem tudom pontosan, de szerintem vasárnap, még egyeztetünk. Ketten biztos megyünk, veled együtt hárman. Ha mindenki jönne, lenne 8 fő, 6 motor.
Melyik nap lesz?
Helló, szia!
Most beletrafáltál. A Kék túrára menet összejöttem egy jó kis csapattal, és pont most hét végére terveztünk egy kiruccanást, ahova ezek szerint velünk tarthatnál. A célpont: Kunfehértó
Szia Makimi!
Ha van kedved a hétvégén, vagy az ünnepek alatt gurulhatnánk egyet valamerre.
lemaradt a kép !
Festés utáni kép:
kb.: 2 hónapja fényezték és telibe ennyiért. Az idomok belső oldala nem lett fényezve csak a külső része. (mint mindenhol) az árban benne volt a karcok eltüntetése a maszkolás az alapozás , simogatás és a kawa fény felhordása. Ja és a festéket is tartalmazta az ár. A feliratokat magamnak intéztem, de ő ragasztotta fel. Tudok adni címet és ha kell a vágásra megtervezett coreldraw fájlt is el tudom küldeni. Szóval szerintem is jó áron és korrektül csinálta a srác. Azt hiszem tettem fel képeket a galériámba , hogy milyen volt és milyen lett de ha nem akkor teszek fel.
Sziasztok.Balog Endrének hivnak.Köszönöm hogy itt lehetek a forumon.Három honappal ezelött vettem meg a páromnak a képen láthato zzr 400-as motort.Végre a héten kész lesz végre az ültetés a motoron mert nem ért le biztonságosan a párom lába a földre,és még egy kisseb motor szervizt is csinálltak rajta.Ha hétvégén jó idö lesz akkor Tökölre kigurulunk vele vasánap és ott csinálok majd rola képeket és teszek fel. Már csak majd annyit kell még vele csinálni hogy fényezni és aztán még egy kis szépités.
Hello.Érdekelne hogy ez a fényezés és az ár mikor volt.Mert beszéltem három fényezövel és eddig a legolcsobb 80 ezer volt.
eladó gumik.Michelin 120/60/17 ZR A59.160/60/17 ZR M59
Pirelli 120/70/17 ZR diablo rosso II 160/60/17 Dunlop sportmax D220 120/60/17 ZR D 204F 160/60/17 Bridgeston BT020R 160/60/17 ZR BT 010R 160/60/17 ZR . tel 06309492804
Peersze, már régen...
Hali, fater eladta az ETZ-t?
Telibe egy színnel került ennyibe?
Szia, az én gépemet eredeti kawa festékkel komplett minden elemet 60e-ért fényeztek le. Ha érdekel meg tudom adni az elérhetőségét a fényezőnek. Nagyon pöpec lett a mocika.
Sziasztok ! köszönöm az üdvözletet már várom az első közös találkozót, sajnálom h csak így szezon végén találtam rátok !
Sziasztok.Érdeklödni szeretnék hogy valaki tud e egy jo fenyezöt és mennyi lenne egy zzr 400-as fényezése. Elörevis köszönöm a válaszokat.