Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek van kedve elmenni a csabai kolbászfesztiválra ?
Szia!

Igen sok Zizis, és ex zizis volt ott Szentendrén!

Sőt rengeteg általunk ismeretlen Zzr-es is volt kicsi nagy minden...
Jó volt látni, hogy népszerű a márka!
tHUNder-rel beszélgettél.
Üdv itt a fórumon.

KillBill.
Üdvözlet a fórumon !
igazán szép a vas, vigyázz rá, és persze üdv közöttünk!
Sziasztok ! Bíró Zsolti vagyok remélhetőleg egy új tag a ZZR-esek között ! Bemutatnám nektek Zuzukát akit nyár elején vettem ! Csodálatos motor mindig teszi a dolgot ! Sajnos csak most találtam rátok Szentendrén a megemlékezésen láttam még pár ZZR-t ! Eddig aktív fórumot nem találtam ! Üdvözlök mindenkit és remélem, hogy fogunk együt motorozni !
Mai nap, pár képe...
Sziasztok,
Most értünk haza nemrégen egy jókora túrát (családlátogatás) tettünk hétvégén. Tudom ajánlani az útvonalat. Kezdetnek Fótról simán 4 es út Szolnokra. Onnan lefelé Pécsre. Majd vissza a régi 6os úton haza Fótra.
Szombaton még szép volt az idő most délutánra esős taknyos időben jöttünk haza viszont találkoztunk pár őrülttel aki szintén motorozásra adta a fejét ebben az időben.
Ha valakit érdekel az útvonal:
https://maps.google.com/maps?s...
Én is jól éreztem magam, köszönjük a lángosozást!
Misi és te premier plánba benne voltatok az M1 híradójában, amikor elhelyeztétek a mécseseket az emléktáblánál.
Kár, hogy ilyen apropóból, és ilyen időben, de jó volt kimozdulni, és motorozni egy jót!
Jó volt régi és új barátokkal találkozni!

Viszont minden motoron ott a fekete szalag!
a kis zizi már másodjára akaszt ki :)

igaz volt jele mert egy hét állás után menet közbe kapott egy dugulást nem kapott rendesen üzemanyagot gyorsan ráhúztam a szívatót és elkezdtem pörgetni és hál istennek eldolgozta. Rá 2hétre már nem volt ilyen szerencsém alig kapott üzemanyagot de hazahozott igaz 50el :D

úgyhogy nálam megkezdődik az üzemanyagrendszer átpucolása :)
De most már biztos kuka!
Nem jó a feszültségszabályzó !
Igen Feszültség ! De a feljövő feszültség is naagy lehet mert a saruk megolvadtak ! Ez mitől lehet?
Kiműtöttem a bűnöst .Sajnos meg kellett vágni a távtartót,de csak így tudtam kiszedni, úgyis oda megy a bukógomba majd azt központosít meg ilyesmik :) A mocit levetkőztettem majdnem teljesen és sajnálatosan azt tapasztaltam ,hogy majdnem minden idomon van valami sérülés kicsik ,de vannak . Na majd szép lassan meglesz minden Jah el is felejtettem a fejidomtartó ugye kapott egy tockost még az előző tulajnál,gondolom a műszerfal körül ezért nincs burkolat bár nekem így is tetszik. Na de elég a negatívumukból megy :D ez a lényeg Műszakilag hál isten hibátlan.
Elnézést a pontatlanságom miatt. az Árpád híd Pesti oldalán, Pest irányából jövet a Váci úti felüljáró utáni buszmegállóra gondoltam:

itt
Oké, igazad van, én írtam el, félre értettem a Misit.

Helyesbítés, Pesti hídfő! 11 óra.

Kössz a kijavítást!
Nekem az utolsó infó 11:00 Árpád híd Pesti oldal BUSZ ÁLLOMÁS ez a távolsági buszt jelenti vagy a rendőrpalota előtt álló BKV buszt?
Szia!

Mi holnap korábban megyünk, felegyünk előtte Dobogóköre inni egy teát vagy kanpuccsiót, és onnan megyünk tovább Szentendrére.
Az Árpád híd budai hídfőjénél a buszmegállónál találkozunk. 11 órakor.

Üdv Kill.
Az enyém is annyiba került.:) Vágtam le belőle 3 centit, és jó lett. Az összerakásnál nem figyeltem oda.
Most cseréltem benzin csövet és olyan benzin csövet kaptam ,hogy meg sem lehet törni. Mondjuk 730Ft volt 50cm
A mi gépünk nem testvérek véletlenül?:) Ma kitolom a garázsból, indítom, egy pöcc, és szépen jár! Fél per után, meg úgy ahogy van leáll! Indítózok, semmi... akksi lehervadt, töltő.... Közben moci szétkap, ami benya csövet a múltkor cseréltem, megtörve. Hál isten, csak ennyi volt a baja! Holnap Kunfehértó, ha minden jó lesz.
Szinte már nem is síkban hanem beljebb törött el :S És ahogy próbáltuk megfúrni csak még rosszabb lett. Jól oda basztak neki :S De úgyis bukógomba megy majd a helyére majd pár mm-el hosszabb lesz. És nem 12.9-es hanem 8.8-as csavarral teszem fel
Ráhegeszteni nem lehet? Nem egyszerű a mérete végett, az igaz