szerintem ne kísérletezz: elég nagy meló le/fel bontani a kipufogót... menjen rá a hőálló, az a tuti.
olajat tudok jót is, meg jó áron is, csak azt döntsd el, melyik kell
(shell advance mkp. olaj 10w40 és 15w50, 11 000 / 4L, amit én használok a vasakba, az 17 a négy liter)
Kis barkács kérdés :) Nekem a szerkezetet még nem rozsdamentes leömlővel szerelték és eléggé rozsdás a dolog. Na a terv az ,hogy lepucolom és nem 16 réteg hőálló feketével fújom le ,hanem 1-2 réteg kalapács lakkal, elég strapabíró anyag használtam már több helyen csaknem tudom azt a meleget mennyire fogja tolerálni. Az egyik kérdés ,hogy jó ötlet-e ez? A másik kérdés pedig ,hogy a kipufogótömítés hogy van? Mert ahogy nézegettem valami pasztával rakták össze mert fehér cucc van a felfogatás körül. Oh eszembe jutott még egy valaki jó árban jó minőségű olajat nem tud beszerezni? :) Az előző motoromban én mindig ilyet használtam.
Végül az időjárás közbeszólt, és mi sem tudtuk eltenni a motorokat télire, így még itthon vacognak .
Egyedül leszek, de az ajánlat csábító.
Megcsodálnám az új nehézbombázót
A képen nagyon jól néztek ki.
az 500 ugyanaz mint a 600 csak a németeknél volt valami korlát nem? Az a baj ,hogy véges a hely azon a hülye borítón :D Nem tudom bepaszírozni az 1.2-est :( Mondjuk nem is tudtam ,hogy van olyan :O
Ez már nem volt hideg azért.A videó elején látszik is ,hogy már egész meleg. Amúgy is télen szinkronra akartam vinni ,de most már tudom ,hogy indokolt a beállítás.
Én úgy tudom, hogy ez teljesen normális eset. Ilyenkor a blokkban lévő korom lerakódások a kipun keresztül távoznak, ezért fekete a füst. Ha kék lenne, akkor lenne gáz. De lehet rosszul tudom.
Rögtön az első rossz időnél egy kérdéssel fordulnék a tapasztalt kolegákhoz :) Ma takarítottam a garázst és apám illetve az én motorom is beindítottam bemelegítettem kicsit őket. Ketyegtek szépen ,bemelegedtek, kicsit meghúztam a gázt a zizin és azt vettem észre ,hogy 4-4500RPM fölé nem akaródzik menni,elkezdett torpanni,mondom oda húzom neki nem tudom mi van. Odahúztam és nagy nehezen átküzdötte magát 4-5e fölé amit egy nagy koromfelhővel meg is "ünnepelt" . Első gondolatom, hogy sokat kap és talán rossz a szinkron. Ezt eddig nem vettem észre,mert nem szoktam egy helyben huzigálni a gázt,menet közben meg elég mérsékelten közlekedem és nem nagyon megy a mutató 7-8e fölé. Itt a videó a jelenségről. Várom a véleményeket
Ma sajnos meló van, holnap viszont egy havernak megyünk motort nézni Ceglédre, így most nem lesz idő az enyémre...
Kutyához hasonlóan én is bízom a 4naposban, aztán jó eséllyel téli pihi (még leírni is borzasztó), elérkezik a youtube on-board videók időszaka. Szépen átgondolom a dolgaimat, mert nagyon érik a gondolat, hogy megválok a kicsimtől, és tavaszra egy 600ast tolok a helyére, de hát ember tervez...
Jó volt idén is gurulni veletek, sajnos csak egyszer sikerült, remélem jövőre sűrűbben tudok csatlakozni!
Sziasztok.Végre kész a párom zizije 3 honap után.Motor felujitás,ültetés 4cm-rel stb.Most már végre tudunk foglalkozni majd a szépitéssel is.Ma délután lesz az elsö proba aztán csinálok rola képeket és majd teszek fel.
mi a négynapost még megvárjuk - pláne most, az új jövevény miatt -, utána meg mindegy, hogy novemberben mikor vonatjuk ki a vasakat, hó végéi úgy is cseng az adó és a bizti.
szóval idén, kivételesen, november 30-ig maradnak a rendszámok... így is éppen elég hosszú lesz márciusig a pihenő, nem adunk a télnek még két hetet ajándékba
Én így voltam 2008-ban. Meglett a vas, ráadásul jogsi sem volt. Ott gyönyörködtem benne a garázsban, amikor eljött a jó idő, meghúztak forgalomból. Kivártam a sorom, ha keservesen is, de mindennek eljön az ideje egyszer A következő szezonnak is el fog, csak addig még lesz egy renoválás a vason.
Valaki valamerre a hétvégén?
Mi valószínűleg, rendbe rakjuk, letakarítjuk, a motorokat jól feltankoljuk, és elvisszük őket téli álmot aludni. Sajnálom, mert már most várom a tavaszt! Nem is tudom, hogy fogom kibírni!
Erről eszembe is jut Barbi, aki csak most hétvégén megy az új motorjáért... neki milyen érzés, hogy itt lesz az új, menne, kipróbálná stb, erre vége lassan a szezonnak... De legalább, már meg lesz, és tavasztól szőheti az álmokat... Fülig érő szájas képeket kérünk szépen majd!
Remélem hamar eljön a tavasz, annyira nem is bánom a globális felmelegedést!
olajat tudok jót is, meg jó áron is, csak azt döntsd el, melyik kell
(shell advance mkp. olaj 10w40 és 15w50, 11 000 / 4L, amit én használok a vasakba, az 17 a négy liter)