Lehet hogy az ár megy kicsit fel vagy kicsit le, de akkor is nem a fantázia áron amin én is láttam (50-70-90?). Ez a kütyű a jelenlegi árakon eladhatatlan. Én vettem egy wayteq-et 17 eft-ért és pár ezerért tartót eszkabáltam rá, tökéletes a célnak megelel (mondjuk kicsi a fényereje ennek is, de hát ...)
"Tárgyalásban" vagyok egy tesztelés erejéig egy példányért és az árat én ajánlottam, de egyenőre keveslik, hát meglátjuk. De minden esetre magánba kérem az érdeklődéseket és az esetleges nagyobb mennyiségű endeléseket, azzal hogy ne haragudjatok ha nem lesz belőlle semmi.
Előszőr is elnézést kérnék mindenkitől, sebtiben írtam meg az üzenetet ezért lehet, hogy nem volt olvasható a kézírásom.
Most leültem még egyszer szépen, nyomtatott betűkkel leírni, az érdeklődők és mennyiségeket kérem magánban, a reglapomon lévő enmail címre írni. Több okból is, az első ne szemeteljük be a fórumot 1db-os rendelésekkel, kettő nem tudom lesz e ebből valami és akkor is csak ha sok egyszerre lenne. Van sok, így bátran lehet rendelni! Nem lopott, számla is van ha kell, csak garancia azt hiszem sajnos nem lesz már.
Még egyszer elnézést az olvashatatlan kézírásom miatt!
Sziasztok, egy hipotetikus kérdés egyenlőre!
Volna e érdeklődő erre: motoros gps
Nagyon "érdekes" áron tudnám megkapni, olyan 13 eFt körül, de csak ha sokan rendelnek (10-50 db). Nekem nem kell, van, de hátha valakit érdekelne ilyen jó áron. Magánban kérném az esetleges mennyiségeket! Nem sokat tudok a kütyüről, nem tudom megy e rajta primo, várok egy teszt példányt. Az a jó benne hogy csepp álló és van benne állítólag kormányra szerelhető tartó!
A hétvégére mi tervezünk valami kis motorozást, bár én holnap is gurulgatok egész nap!
Oda csapok egy tank benzinnek...
Hogy hova? Merre? Még nem beszéltük meg... csak azt, hogy megyünk.
Gyönyörű időt mondanak a hétre...
Szóval goooooooo
Megjött az új cipellő a mocira és nem vagyok otthon Pedig kíváncsi vagyok nagyon! Végül Dunlop Sportmax Qualifier lett,mert nagyon jó áron sikerült hozzá jutni A próbára már mondjuk már csak jövőszezonban lesz alkalom
Sziasztok!Most hétvégén Otthon voltam,lestem a fórumot-aztán elmentem egyedül guringázni miután több mint két év alatt sok-sok próbálkozásom volt,hogy egy kis fényesítés reményébe leszabadítsam az utas lábtartókonzolt,most sikerült,és egy picit szebb is lett.Egy kis Motormosás után félve indultam el,teljesen be volt felhősödve.Elhagytam a várost és a napocska szétkergegette a felhőket ,talán azért,hogy jobban lássa amit én átéltem,duruzsol alattam a gyönyörűszép Paripám nem lett meleg-jól esett a motorosruha melege,de gyönyörűek voltak az erdős részek,rengeteg Mocissal találkoztam útközben.Nagyon szép volt.A jövő héten megyek újra Haza,és ha a Fórumtársaim nem találnak ki jobbat,és persze az idő is jó lesz elmotorozok Pusztavacsra,ott még nem voltam.A történelmi Magyarország közepénél már igen.Az odavezető út nem túl érdekes-viszont a kisebb nagyobb falvakban szép élmény sok Motorral felverni a port,bezsebelni az elismerő-talán irígykedő pillantásokat.Hát ez kicsit hosszúra sikeredett.Széles utat!
"Tárgyalásban" vagyok egy tesztelés erejéig egy példányért és az árat én ajánlottam, de egyenőre keveslik, hát meglátjuk. De minden esetre magánba kérem az érdeklődéseket és az esetleges nagyobb mennyiségű endeléseket, azzal hogy ne haragudjatok ha nem lesz belőlle semmi.