Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fantom benzinkút nagyon ott van
KillBill múltkor hiányolta a túra-beszámolókat, hát íme...

Bár hozzánk sem csatlakozott senki, mi nekivágtunk a balaton-felvidéki karikának. Reggel 9-es indulás Martonvásárról, később telefonon kaptuk a hírt, hogy utána 10 perccel leszakadt az ég kicsiny falunkban (mi egész nap egy csepp esőt sem láttunk). Kis pihenő Veszprémben, majd Herend, és mivel benéztünk egy balkanyart, megismerkedtünk Úrkút településsel (a Kék túra presszó és a ki tudja mikor bezárt fantom-benzinkút hazájával). Innen Kab-hegy, majd egy parádés melegszendvics Nagyvázsonyban, a "20 Café Falatozó"ban. Flamó után tovább Vigántpetendre (a falu előtt van egy laza "szerpentin-szakasz" - nem egy Corsica rally, de azért élvezetes), át a Művészetek völgyén, majd Tapolcánál dobtunk egy jobbost Sümeg felé. Itt kicsit megpihentünk a vár alatt, majd a 84-esen le a 71-esre, Keszthely előtt megint egy kis kaja, aztán elindultunk hazafelé az Északi-parton. Balatonfűzfőn még benéztünk a Föveny strandra (tavaly október 2-án még fürödtünk a tóban, most nem kockáztattuk meg), aztán tűz haza, este 6 után kicsivel már a vasárnapi húslevest toltam az arcomba.

Összességében remek idő, sok élmény, 401 km és egy pazar nap van a hátunk mögött.
Figyelj oda magadra ,ha túra van :D Amúgy itt is értesíthettél volna ám ;) Nézem én a fórumot minden nap.
Bocsi Scalare de én úgy megfáztam, hogy csak kúrálgatom magam. Nagyon sajnálom, hogy kihagytam. Nincsen meg a telefonszámod az adatlapodon sem így nem tudtalak értesíteni. Beírhatnád az adatlapodra.
Találtam egy régi képet a ZZR-ről. Beteg mód jól áll(t) neki a selyem fekete. Viseli
Jó volt így is :) http://www.sportmotor.hu/motor... Itt van 1-2 kép :) Igazi túra volt,napsütés,eső és minden ami kell. Úgy voltunk ,hogy mi most túrázunk és végig nyomjuk az útvonalat akkor is ha hó esik :) Fent budaörsön felvettük a bukókat ,hogy indulunk és 2köbméteres cseppekben elkezdett esni az eső. Szerencsére fél perc után abbahagyta :)
Sziasztok!
Hosszú idő után megtaláltam, hogy feltételezhetően az alábbi műanyag lemezek (a képen pirossal keretezve) hiánya okozhatja a nyári sípcsont perzselést a ZZR 1100-asomon.
"A" kérdésem: másnál is jelentkezett-e hasonló tünet (a rettenetes forróság a motortól a láb irányába), vagy csak az enyémből hiányzik és ez okozza?
"B" kérdésem: nincs-e valakinek elfekvőben ilyen hővédő "lemeze" (D model, '95-ös), vagy nem-e tud az országban olyan bontót, amiben találhatok ilyen évjáratot?

Előre is köszönöm!
Üdv: nUa
Nekem 1100 műszerfal kellene, de a mostani 320 km/h-ig mér. Ez hogy hogy csak 260-ig? A gépem 91-es.
ZZR 400-500-600 D alkatrészek eladók!minden van

ZZR 600 E blokk alkatrészek eladó!minden van,400-hoz is jók

ZZR 1100 C1 műszer fal eladó!

Na de legalább ment veled valaki!
Túl vagyunk a túràn :) Kàr hogy ketten voltunk. Sajnos ZZR-s kolega nem jött. 600-as Bandit volt a tàrsam fityo személyében. 230km-t mentünk jò kis kanyargòs utakon :)
Képek
Megtaláltam! A tökéletest,az egyetlent A kormányt (szigorú nagy A-val) pont jó,nem kell bowdent alakítani és remélhetőleg a féktartály is kényelmesen elfér. A baloldal tuti jó azt feltettem,a jobb oldalt nem tudtam felpróbálni ,mert a fékcsövem nagyon rövid épp felér a gyári kormányig. De szerintem az is jó lesz. Max egy gázbowden kell 4 hézagoló fékcső apróságok és kész. Jövőszezont már átalakított kormánnyal kezdem *-*
Sziasztok!

Most értünk haza!
Nagyon jó volt!
Zirc és környéke gyönyörű! No meg az ősz színei is...
Képeket később! Nagyon szuper volt ma...
250 km... nem sok, de nagyon jó volt! Ilyet mindig!
cedasy, Peeter akkor jöttök holnap?
Ha gazdag lennék már indulnék is ,de megtankoltam holnapra, egyszerre kettő nem megy
Holnap más program van, viszont most egy órán belül indulunk, Zirctől egy kb 20 km-re lévé Szépalma Hotelhez...
Gyönyörű helyen van, remek a konyha, szép túraútvonalak, lovak welnes... minden van ott.
Legurulunk, körül nézünk, esetleg ebédelünk, a tó partján sétálunk, aztán gooo haza...
Nem sok kb 125 km-oda... Tehát nem nagy túra, de ősszel gyönyörű a színek játéka, erdei ösvényeken kis forgalom, kanyarok vannak, az erdő meg csoda szép!
Régen tartottunk ott lovakat. Innen az ismeretség. Gyönyörű hely.
Ha van valakinek kedve csatlakozzon.

Üdv Kill.
Vasàrnap reggel 9 Agip kút Budaörs M1M7 kivezetô
Na merre? Mikor?
Na merre is lesz holnap az a túra, és pontosan mikor?
Kihez lehet csatlakozni? És hol?

Új típusú túradoboz. A zizin
http://www.sportmotor.hu/motor...

Én reggel 9-kor ott leszek ha idő engedi. Aztán jön aki jön
Meg jött az új cipellô. Sajna màr csak valsz jövôre tesztelem