Eladó használt PP Tuning arany fék- és kuplungkar párban.
Felhajlós és előre hajlós kivitel, fokozatmentesen állítható, csapágyazott.
Ár: 25.000HUF (Eredeti ár: 54.900HUF)
Tudod mit legyen igazad.
Két év után gondoltam ránézek a szinkronra és érdekes nem kellet alítani rajta, hozzáteszem úgy, hogy egy verseny alatt többet veszem le a karbit fúvókázás miatt, mint Te két év alatt. De biztos jobban tudod Te vagy a szaki.
Bocsi a kommentárért. Mindenki ért rohadtul hozzá. Ezt meg sem hallottam . Mindenki Úgy csinálja ahogy akarja. Én kiszálltam ebből a vitából. PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Így van. Ha jól tudom valami olyasmi ,hogy beállítjuk a karbikat jobb esetben gyári értékre aztán szinkronizáljuk a 2 szélsőt ahhoz játszuk hozzá a 2 belsőt. Sosem csináltam ilyet inkább szerelőre bízom(,mert ő nem 3 évente csinál ilyet és kb hangról is be tudná állítani), de mintha ilyesmit olvastam volna :)
Úgy látom nem vagy tisztában a szinkron fogalmával pedig még a nevében is benne van. A szinkronnal nem adsz több levegőt azzal csak beállítod hogy egyformán dolgozón a 4 karbi. De erről kiselőadást lehetne tartani hogyan, mi képen kel jól beállítani és mivel mit adsz hozzá. Szeretem, hogy mindenki rohadtul ért a motorszereléshez, ezért is van ennyi kóklerszerelő, azt hiszik, mert ismerik a villáskulcsot akkor már motort is tud szerelni.
Mivel több benzint kap több levegő is kell. Ezért kell ujbòl szinkron. Persze ha nemakarod a szinkront nem muszáj. Elég füllre is beállitani. Vagy csak ùgy hagyni. Nem kötelező mindenki ùgy csinálja ahogy akarja.
Én 2 percet beszéltem vele kb 25 mp után tudtam ezt el kell kerülnöm .Aztán a garázs szomszédom mondta kerüljem . Mondtam neki pár másodperc alatt rá jöttem én is Én rengeteget szívtam annó a motorral szerintem nem tudnának olyan csavart mutatni amit 98 % meg ne mondanám honnan való Valóban keveset fogyaszt a motorod. ezért nem is mehet ha itt a fórumon megkérdezed szerintem mindenkinek 6 fölött eszik. nekem kb 6-7 között de ki jöttem már 9-ből is átlag 160 tempóval. Több benya kell neki de akkor karbi szinkron még egyszer.
30/94-92-804
hívj ha még aktuális