Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire ne tolongjunk kérem szépen, nem fogunk elférni az úton Tessék aktivizálódni és használni a motorokat
ott leszek:
- Scalare
- Cedasy plussz feleség :)
Na ez jò kéne egy felíròsdi hogy mégis hányan leszünk
ott leszek:
- Scalare
A vasárnap pont jó és az útvonal is tetszik.
Úgy is ki kell próbálnom az új gumikat és a lánckerekemet.
Ja ez mar regi cikk de jot rohogtem rajta. De inkabb sirni kellene. Mert mindenki motorszerelo! Es motordoki allandoan a membranokkal jon. Meg a szinkronnal.
Egy kis okosság a Totalbike-ról!

ZZR szinkron cikk
Jól hangzik! Egy laza egytankos gurulás. A vasárnap nekem jó is!
Addig még úgy is meglátjuk milyen lesz az idő addig...
...csak ennyi?
Emil ment!
Tervek jövőhét végére. Szezonzáró motorozás((sajnos)persze nem az utolsó ,de egyre rosszabb az idő. A fórumtalinál is bevált M1 M7 kivezető Agip kút Budaörsnél. Innen indulnánk. A következő úti cél Zsámbék Kálmán Cukrászda (eszünk az ország tortájából vagy kinek mi :) ) Zsámbékot kicsit kanyargósabb úton közelítjük meg. Budakeszi--Telki-- Zsámbék. Innen 180°-os kanyart veszünk és Tinnye--Piliscsaba, elhaladunk az Üvegtigris előtt,ha valakit érdekel meg is állhatunk. Itt igazán jó minőségű szerpentin vár minket :) Haladunk Esztergom felé (itt nem tudom van-e valami ha valaki tud valamit akkor megállhatunk) és a hab a tortán Visegrád. Idefelé még megállhatunk Dömösön a Duna parton van egy kis vendéglőszerűség(még sosem voltam ott :) mindig csak a Dunát nézegettem) Visegrád fel egyik oldalon és le a másikon, aztán vissza Eszergom Bazilika nézelődés. És ki merre lát :) Akár Dobogókő akár akármi :D Ha valakinek ötlete segítsége van az bátran írjon :) Jövőhét vasárnapra terveztem 30-án,ha addig az idő nem változik ez a hétvégén tolódhat ha idő úgy enged.
Kawasaki ZZR 400-500-600-D-hez:1 pár eslő féktárcsa gyári újszerű,hátsó féktárcsa gyári újszerű,ülés gyári szép,feszültség szabályozó SH555-12 szép gyári,láb fék kar gyári szép,váltókar szép gyári,kuplung kar gyári jó,jobbos tükör szép és jó fekete,balos tükör szép és jó fekete tükörlap nélküli,vízhűtő+hőgomba+ventillátorja jók,első lámpa gyári szép és jó,hátsó lámpagyári jó,1 pár kormánysúly,gyújtás kapcsoló kulcsával gyári jó,kipufogó 4-es leömlő szép és jó nem korrodált,2 kipufogó dob,első kerék+hátsó kerék jók,első gumi Metzeller MEZ1 17-coll 120/70 jó több mint 3 mm profil,kis és nagy lánckerék 16-os+48-as újszerűek+RK lánc,index 2 első-2 hátsó komplett gyári szépek és jók,oldal sztender kompletten felszerelhető gyári jó,közép állvány gyári jó komplett felszerelhető,termosztát ház+termosztát koplett,első+hátsó keréktengelyek gyári jó,váz jó,első teleszkóp pár gyári jó nem görbe nem ereszt,lengő villa jó csapágyazással,segédváz,kormány híd komplett,hátsó teleszkóp jó,komplett idom garnitúra szépek és jók,tank szép+zárható beömlő+szintjelző+benzincsap,kormány kapcslók 2db jók,lánc védő jó,hátsó sárvédő,kormány csutka jobb+bal,gáz markolat,első főfék henger,hátsó főfék henger,légszűrőház,idomkeret elöl,indítás kapcsoló oldal sztendernél,első féknyergek jobb+bal,hátsó féknyereg,lánckerék tartó hátsó gyári jó,kiegyenlítő tartály,vízcsövek,gáz markolat,hátsó kapaszkodó szép és jó fekete,vezeték köteg+3db relé, 2db gázbovden,1 kulplung bowden, mindeféle csavarok stb...!

Kawasaki ZZR 600 E blokk:karburátor sor mint az új Keihin V876 CHKO 4 szép membránnal+4 egyforma főfúvókával buheráció mentes!,hengerfej komplett,henger sor+4 dugó+4 csapszeg,főtengely+4 hajtókar,léptető villa,váltó,gyújtás jeladó,generátor forgórész,generátor állórész,önindító,gyújtás dekli szép és jó,generátor dekli szép és jó,kuplung dekli szép és jó,komplett kuplung,szabadon futó,olajpumpa,vezérműlánc szett,vízpumpa,karter,blokk felek.
2db gyújtás trafó:száma KP-02.
ifó-képek az alkatrészekről csak itt:

Telefon:06/30-956-37-69
e-mail:kawagucci@citromail.hu
Hát fel kéne szedni pár kilót. Lebegek a motor után mint egy rongy ha így folytatom
legalább belehízik a ruhába !
Kövér leszel!
Mondjuk jövő hétvége jó lenne :) Csak Zsámbékot érintsük egy Sütire :D
Sziasztok!
29-én Mezőberényben motoros tali lesz. Jön valaki közületek?
http://www.fmp-motorosok.hu/esemenyek/details/34-8-street
fighter-nap-mezbereny
Jövőhétvégére 28 fokot is mondanak , esetleg nem kéne tovább halogatni. :)
Srácok valamikor egy szezon záró gurulás? Fájó szívvel mondom,de sajnos egyre szarabb az idő :S
Felmentem megnéztem :) Kormányt nem vettem ,de azért üres kézzel nem jöttem haza vettem egy pár kesztyűt 4e-ért :)
azt nem is néztem, kormányt mindig Áron barátunktól vesszük (az van a hatszázasban is, mindkettőben) 0670 342 1109 a száma
Mester! Kormányt nem láttál véletlenül jó árban? :) Szerintem holnap kinézek én is :)
tegnap voltam: a kiemelt akciók jók (vannak féláras cuccok is), de amiért mentem (falco túracsizma) az ott is maradt - közel negyven rugóért sokalltam a dolgot...
Bazi nagy RMC vásár Törökbálinton
Járt valaki arrafelé? Estére kinézünk, hátha sikerül bevásárolni
kipróbáltuk a balassagyarmati kört
Az enyém már kész Csak az alap+befogó. De Axefly elvileg ki tudja önteni 1 darabosra valami, jobb anyagból.
túrakormány faragók: ez jó lehet...