Ja ez mar regi cikk de jot rohogtem rajta. De inkabb sirni kellene. Mert mindenki motorszerelo! Es motordoki allandoan a membranokkal jon. Meg a szinkronnal.
Tervek jövőhét végére. Szezonzáró motorozás((sajnos)persze nem az utolsó ,de egyre rosszabb az idő. A fórumtalinál is bevált M1 M7 kivezető Agip kút Budaörsnél. Innen indulnánk. A következő úti cél Zsámbék Kálmán Cukrászda (eszünk az ország tortájából vagy kinek mi :) ) Zsámbékot kicsit kanyargósabb úton közelítjük meg. Budakeszi--Telki-- Zsámbék. Innen 180°-os kanyart veszünk és Tinnye--Piliscsaba, elhaladunk az Üvegtigris előtt,ha valakit érdekel meg is állhatunk. Itt igazán jó minőségű szerpentin vár minket :) Haladunk Esztergom felé (itt nem tudom van-e valami ha valaki tud valamit akkor megállhatunk) és a hab a tortán Visegrád. Idefelé még megállhatunk Dömösön a Duna parton van egy kis vendéglőszerűség(még sosem voltam ott :) mindig csak a Dunát nézegettem) Visegrád fel egyik oldalon és le a másikon, aztán vissza Eszergom Bazilika nézelődés. És ki merre lát :) Akár Dobogókő akár akármi :D Ha valakinek ötlete segítsége van az bátran írjon :) Jövőhét vasárnapra terveztem 30-án,ha addig az idő nem változik ez a hétvégén tolódhat ha idő úgy enged.
Kawasaki ZZR 400-500-600-D-hez:1 pár eslő féktárcsa gyári újszerű,hátsó féktárcsa gyári újszerű,ülés gyári szép,feszültség szabályozó SH555-12 szép gyári,láb fék kar gyári szép,váltókar szép gyári,kuplung kar gyári jó,jobbos tükör szép és jó fekete,balos tükör szép és jó fekete tükörlap nélküli,vízhűtő+hőgomba+ventillátorja jók,első lámpa gyári szép és jó,hátsó lámpagyári jó,1 pár kormánysúly,gyújtás kapcsoló kulcsával gyári jó,kipufogó 4-es leömlő szép és jó nem korrodált,2 kipufogó dob,első kerék+hátsó kerék jók,első gumi Metzeller MEZ1 17-coll 120/70 jó több mint 3 mm profil,kis és nagy lánckerék 16-os+48-as újszerűek+RK lánc,index 2 első-2 hátsó komplett gyári szépek és jók,oldal sztender kompletten felszerelhető gyári jó,közép állvány gyári jó komplett felszerelhető,termosztát ház+termosztát koplett,első+hátsó keréktengelyek gyári jó,váz jó,első teleszkóp pár gyári jó nem görbe nem ereszt,lengő villa jó csapágyazással,segédváz,kormány híd komplett,hátsó teleszkóp jó,komplett idom garnitúra szépek és jók,tank szép+zárható beömlő+szintjelző+benzincsap,kormány kapcslók 2db jók,lánc védő jó,hátsó sárvédő,kormány csutka jobb+bal,gáz markolat,első főfék henger,hátsó főfék henger,légszűrőház,idomkeret elöl,indítás kapcsoló oldal sztendernél,első féknyergek jobb+bal,hátsó féknyereg,lánckerék tartó hátsó gyári jó,kiegyenlítő tartály,vízcsövek,gáz markolat,hátsó kapaszkodó szép és jó fekete,vezeték köteg+3db relé, 2db gázbovden,1 kulplung bowden, mindeféle csavarok stb...!
Kawasaki ZZR 600 E blokk:karburátor sor mint az új Keihin V876 CHKO 4 szép membránnal+4 egyforma főfúvókával buheráció mentes!,hengerfej komplett,henger sor+4 dugó+4 csapszeg,főtengely+4 hajtókar,léptető villa,váltó,gyújtás jeladó,generátor forgórész,generátor állórész,önindító,gyújtás dekli szép és jó,generátor dekli szép és jó,kuplung dekli szép és jó,komplett kuplung,szabadon futó,olajpumpa,vezérműlánc szett,vízpumpa,karter,blokk felek.
2db gyújtás trafó:száma KP-02.
ifó-képek az alkatrészekről csak itt:
Sziasztok!
29-én Mezőberényben motoros tali lesz. Jön valaki közületek?
http://www.fmp-motorosok.hu/esemenyek/details/34-8-street
fighter-nap-mezbereny
tegnap voltam: a kiemelt akciók jók (vannak féláras cuccok is), de amiért mentem (falco túracsizma) az ott is maradt - közel negyven rugóért sokalltam a dolgot...
- Scalare
- Cedasy plussz feleség :)
ott leszek:
- Scalare
Úgy is ki kell próbálnom az új gumikat és a lánckerekemet.
ZZR szinkron cikk
Addig még úgy is meglátjuk milyen lesz az idő addig...
Emil ment!
Kawasaki ZZR 600 E blokk:karburátor sor mint az új Keihin V876 CHKO 4 szép membránnal+4 egyforma főfúvókával buheráció mentes!,hengerfej komplett,henger sor+4 dugó+4 csapszeg,főtengely+4 hajtókar,léptető villa,váltó,gyújtás jeladó,generátor forgórész,generátor állórész,önindító,gyújtás dekli szép és jó,generátor dekli szép és jó,kuplung dekli szép és jó,komplett kuplung,szabadon futó,olajpumpa,vezérműlánc szett,vízpumpa,karter,blokk felek.
2db gyújtás trafó:száma KP-02.
ifó-képek az alkatrészekről csak itt:
Telefon:06/30-956-37-69
e-mail:kawagucci@citromail.hu
29-én Mezőberényben motoros tali lesz. Jön valaki közületek?
http://www.fmp-motorosok.hu/esemenyek/details/34-8-street
fighter-nap-mezbereny
Járt valaki arrafelé? Estére kinézünk, hátha sikerül bevásárolni